2023 Mart ayı ilk tüp bebek denemesi🤍

Çok geçmiş olsun müjdeli haberler inşallah biz iyi bir ÜROLOK arayisindayiz. Tavsiyeniz var mı aceba
Valla hepsi birbirinden beterdi iki kere tese oldu eşim ikisi de bize iyii gelmedi. 😊 Şuan ikizlere hamileyim çok şükür darısı başına zelişçim

Merhaba canım 13. Mart'ta transfer olup pozitifi görmüş biri olarak bazı tavsiyelerde bulunmak isterim. Sıkıntı olmaz gönlünü ferah tut ben ilk üç gün istirahat ettim ama evde kısa yürüyüşler yaptım. Üçüncü günden sonra dört kat merdiven inip dışarı çıkıp yürüyus yaptım yap demiyorum ama sıkıntı olur mu diye düşünme diyorum kaldı ki transferden sonra bir saat yattıktan sonra üç saat araba yolculuguyla eve geldim. Bu süreçte yaptıklarım her gün en az 3 litre su 1 bardak kefir Cig kabak çekirdeği ve avokado yedim ve dualarım var her gün Meryem suresi fetih suresi dinliyorum elimo karnıma koyup la ilahe illallah ayatel Kürsi Felak nas okuyorum bugün 12. Gün transferin betam 630 çıktı dua bol dua ve sabir
Azospermide sıkıntınız neydi acaba

Çok morelim bozuk bugün opu oldum 8 yumurta toplandı sadece 4ü iyi kalitedeymiş. 😔

Çok morelim bozuk bugün opu oldum 8 yumurta toplandı sadece 4ü iyi kalitedeymiş. 😔
Canım geçmiş olsun öncelikle 🙏🏻 Bozma moralini lütfen, 4 tane kaliteli yumurta da çok sevindirici bir haber umuyorum sağlıklı embriyoların olur. İlaçlara devam edecek misin peki? Neye karar verdi doktorun?

Canım geçmiş olsun öncelikle 🙏🏻 Bozma moralini lütfen, 4 tane kaliteli yumurta da çok sevindirici bir haber umuyorum sağlıklı embriyoların olur. İlaçlara devam edecek misin peki? Neye karar verdi doktorun?
Bunların kaçı kalır ki o kadar çöktüm ağladım ne yaptığımı bilmiyorum

Embriyo oluşursa dondurulacak canım sonra transfer yaparız dedi.

Back
X