2023 Mart ayı tüp bebek tedavisi görenler

Bu 4. Denemem korku ve umudu ayni anda yasiyorum allahim hayirli olani nasip etsin emeklerimizi bosa cikarmasin ins 🙏🙏🙏
canım ben cumartesı kan verdım 193 çıktı doktorum hamilesin dedı bugun gene verdım 3 saat sonra sonucum cıkacak bakalım yukselme oluyormu sımdıde bu benı yiyip bıtırıyor Allahım butun evlat isteyenlere hayrılı evlatlar nasıp etsın

İlk idrar değil bı de hiçbiri kasettekiler ilk beş dk içinde çıktı şimdi gittim baktım daha gözle görülür inşallah benledir bebeğim isteyen herkesledir. İlk canım benim ilk tüp bebeğim.
bende 5. gün erken gebelik silik çıktı 7. güne kadar silik çıktı hep 8. gün kanda beta 193 çıktı sen hep iyi düşün

Benimde 5aa 5. gün embriyosu 2 adet bendede belirti yok zaten tutuysa da bebekler gazın içinde uçuyorlardır : ) ben test yaptım çizgi çıktı ama kendimi kesin diye telkinlemiyorum bazen hata olabılyormus ya üzülmiyim diye hrsey Allahtan sonuçta
Merhabalar. Benimde bugün 5 günüm çift embiriyo transferi oldum 2 denemem . Şuana kadar hiç belirtim olmadı . Sizin ne güzel çizgi görmüşsünüz ben yapmak istemiyorum böyle belirti olmayınca heveste olmuyor. Şuanki son durumunuz ne acaba

Ben de iki ay dinledirilicektim 19 yumurta toplandı benden ama doktorlar anlasmistim ilk adetle toparlarsam denicektik denedikte neyse. Bol bol bol su iç öncelikle canım üç litre mutlaka iç. Sonra ben hep soylerm rahim dostu avokado hayatta rahmi de kalinlastirir her gün yarım avokado ye. Protein ağırlıklı beslen mutlaka yeşillik tüket ama en önemlisi şu ve avokado
teşekkür ederim cevabınız için. umarım güzel haberler alınırsınız dualarım hepinizle. rahim dinlendirme aşamasında opu sonrası adet olmadım hala ne yapmam lazım ne önerirsiniz?

Bugün 10.gün 150 geldi

Eklentiler

• 958146CA-E21B-4C57-888F-5A3E1F892917.webp
    958146CA-E21B-4C57-888F-5A3E1F892917.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 60
Yok canım ikinci adetimi bekliyorum. Nasip olursa nisanin ikinci haftasına denk gelir transferim

Merhabalar. Benimde bugün 5 günüm çift embiriyo transferi oldum 2 denemem . Şuana kadar hiç belirtim olmadı . Sizin ne güzel çizgi görmüşsünüz ben yapmak istemiyorum böyle belirti olmayınca heveste olmuyor. Şuanki son durumunuz ne acaba
benımde belirtım yoktu sadece gaz sancım çoktu ben 3. Gunden test yapmaya basladım ama cıkmasada kendımı odaklamıstım hersey Allahtan dıye 3 denemde negatıftı çok üzülmedim zamanı degıl dıye Allah şimdi nasip etti 30 nda kese görmek için randevu verdiler bu seferde onlar ınsanın aklına takılıyor

benımde belirtım yoktu sadece gaz sancım çoktu ben 3. Gunden test yapmaya basladım ama cıkmasada kendımı odaklamıstım hersey Allahtan dıye 3 denemde negatıftı çok üzülmedim zamanı degıl dıye Allah şimdi nasip etti 30 nda kese görmek için randevu verdiler bu seferde onlar ınsanın aklına takılıyor
Yani gaz sancısı olması bile bi belirtiymiş yani ne güzel. Bende hiç belirti yok bide 5 günüm. Sadece bugün miğdem guruldamaya başladı oda zaten bende her ay başı öncesi olur 😣

canım ben cumartesı kan verdım 193 çıktı doktorum hamilesin dedı bugun gene verdım 3 saat sonra sonucum cıkacak bakalım yukselme oluyormu sımdıde bu benı yiyip bıtırıyor Allahım butun evlat isteyenlere hayrılı evlatlar nasıp etsın
Amin canim insallah degerin guzel katlanmistir.
Bende dun aksam 5. Ğun de erken gebelik testi yaptim kocaman bir negatif 😮‍💨

Amin canim insallah degerin guzel katlanmistir.
Bende dun aksam 5. Ğun de erken gebelik testi yaptim kocaman bir negatif 😮‍💨
Bazılarının geç döllenme olabiliyormuş biri yazmıştı 8. gün bile negatif çıkıp sonradan pozitif çıkanda olmuş bence hemen umutsuz olma olurmu

benimde adetime yakındım gazım hep olurdu ona yordum mesela ama çoğu kişide beliti olammaış
Yani gaz sancısı olması bile bi belirtiymiş yani ne güzel. Bende hiç belirti yok bide 5 günüm. Sadece bugün miğdem guruldamaya başladı oda zaten bende her ay başı öncesi olur 😣

teşekkür ederim cevabınız için. umarım güzel haberler alınırsınız dualarım hepinizle. rahim dinlendirme aşamasında opu sonrası adet olmadım hala ne yapmam lazım ne önerirsiniz?
Sadece gününü bekle bol bol su iç gelicektir ben opudan sonra her gün 3-4 litre su içtim gününden önce oldum

Back
X