- 13 Mart 2023
- 577
- 227
- 33
- 34
Salı günü yazacağım inşallah herkese umut olurİnsaAllah güzel yumurtalarin olur canım. İyi haberlerini bekliyorum. Dualarım seninle.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Salı günü yazacağım inşallah herkese umut olurİnsaAllah güzel yumurtalarin olur canım. İyi haberlerini bekliyorum. Dualarım seninle.
İnsaAllah canim Rabbim nasip eder. Herkese umut olursun.Salı günü yazacağım inşallah herkese umut olur![]()
İnşAallh senin tedavin ne durumdaİnsaAllah canim Rabbim nasip eder. Herkese umut olursun.
canım ben cumartesı kan verdım 193 çıktı doktorum hamilesin dedı bugun gene verdım 3 saat sonra sonucum cıkacak bakalım yukselme oluyormu sımdıde bu benı yiyip bıtırıyor Allahım butun evlat isteyenlere hayrılı evlatlar nasıp etsınBu 4. Denemem korku ve umudu ayni anda yasiyorum allahim hayirli olani nasip etsin emeklerimizi bosa cikarmasin ins![]()
bende 5. gün erken gebelik silik çıktı 7. güne kadar silik çıktı hep 8. gün kanda beta 193 çıktı sen hep iyi düşünİlk idrar değil bı de hiçbiri kasettekiler ilk beş dk içinde çıktı şimdi gittim baktım daha gözle görülür inşallah benledir bebeğim isteyen herkesledir. İlk canım benim ilk tüp bebeğim.
Ben ikinci adetimi bekliyorum canim transfer içinİnşAallh senin tedavin ne durumda
Merhabalar. Benimde bugün 5 günüm çift embiriyo transferi oldum 2 denemem . Şuana kadar hiç belirtim olmadı . Sizin ne güzel çizgi görmüşsünüz ben yapmak istemiyorum böyle belirti olmayınca heveste olmuyor. Şuanki son durumunuz ne acabaBenimde 5aa 5. gün embriyosu 2 adet bendede belirti yok zaten tutuysa da bebekler gazın içinde uçuyorlardır : ) ben test yaptım çizgi çıktı ama kendimi kesin diye telkinlemiyorum bazen hata olabılyormus ya üzülmiyim diye hrsey Allahtan sonuçta
teşekkür ederim cevabınız için. umarım güzel haberler alınırsınız dualarım hepinizle. rahim dinlendirme aşamasında opu sonrası adet olmadım hala ne yapmam lazım ne önerirsiniz?Ben de iki ay dinledirilicektim 19 yumurta toplandı benden ama doktorlar anlasmistim ilk adetle toparlarsam denicektik denedikte neyse. Bol bol bol su iç öncelikle canım üç litre mutlaka iç. Sonra ben hep soylerm rahim dostu avokado hayatta rahmi de kalinlastirir her gün yarım avokado ye. Protein ağırlıklı beslen mutlaka yeşillik tüket ama en önemlisi şu ve avokado
Bir ay mı beklettilerBen ikinci adetimi bekliyorum canim transfer için
Bir ay mı beklettiler
benımde belirtım yoktu sadece gaz sancım çoktu ben 3. Gunden test yapmaya basladım ama cıkmasada kendımı odaklamıstım hersey Allahtan dıye 3 denemde negatıftı çok üzülmedim zamanı degıl dıye Allah şimdi nasip etti 30 nda kese görmek için randevu verdiler bu seferde onlar ınsanın aklına takılıyorMerhabalar. Benimde bugün 5 günüm çift embiriyo transferi oldum 2 denemem . Şuana kadar hiç belirtim olmadı . Sizin ne güzel çizgi görmüşsünüz ben yapmak istemiyorum böyle belirti olmayınca heveste olmuyor. Şuanki son durumunuz ne acaba
Yani gaz sancısı olması bile bi belirtiymiş yani ne güzel. Bende hiç belirti yok bide 5 günüm. Sadece bugün miğdem guruldamaya başladı oda zaten bende her ay başı öncesi olurbenımde belirtım yoktu sadece gaz sancım çoktu ben 3. Gunden test yapmaya basladım ama cıkmasada kendımı odaklamıstım hersey Allahtan dıye 3 denemde negatıftı çok üzülmedim zamanı degıl dıye Allah şimdi nasip etti 30 nda kese görmek için randevu verdiler bu seferde onlar ınsanın aklına takılıyor
Amin canim insallah degerin guzel katlanmistir.canım ben cumartesı kan verdım 193 çıktı doktorum hamilesin dedı bugun gene verdım 3 saat sonra sonucum cıkacak bakalım yukselme oluyormu sımdıde bu benı yiyip bıtırıyor Allahım butun evlat isteyenlere hayrılı evlatlar nasıp etsın
Bazılarının geç döllenme olabiliyormuş biri yazmıştı 8. gün bile negatif çıkıp sonradan pozitif çıkanda olmuş bence hemen umutsuz olma olurmuAmin canim insallah degerin guzel katlanmistir.
Bende dun aksam 5. Ğun de erken gebelik testi yaptim kocaman bir negatif![]()
Yani gaz sancısı olması bile bi belirtiymiş yani ne güzel. Bende hiç belirti yok bide 5 günüm. Sadece bugün miğdem guruldamaya başladı oda zaten bende her ay başı öncesi olur![]()
hamilesin iste canım tebrikler benımde 8. gün 193 10. gün bugun 376,90 doktorum cok ıyı 30nda gel keseye bakalım dedıBugün 10.gün 150 geldi
Sadece gününü bekle bol bol su iç gelicektir ben opudan sonra her gün 3-4 litre su içtim gününden önce oldumteşekkür ederim cevabınız için. umarım güzel haberler alınırsınız dualarım hepinizle. rahim dinlendirme aşamasında opu sonrası adet olmadım hala ne yapmam lazım ne önerirsiniz?