Amin insaAllah canım benimİnş bende transferi görürüm
Evet bendede oldu ben cumartesi gece 23:00 da vurdum pazar hiçbiryer vurmadım Salı günü 9 da toplanacakCanim sen igneyi saat kacta oldun? Kacta yumurta toplanacak?
ben 22:30 da oldum. Sali gunu 8-08:30 gibi toplanacak. Igneden sonra belimde cok agri oldu. Bugun gun icinde yumurtaligimdaki o baski. yumurtalama hissi hic yoktu.
Doktorda uygun görürse koydurmak istiyorum canim.Iki embriyoyu da transfer yaptıracak mısınız?
Neler olduYarın bakalım neler olacak
Merhaba, çatlatna iğnesini mi cmt vurdunuz?Evet bendede oldu ben cumartesi gece 23:00 da vurdum pazar hiçbiryer vurmadım Salı günü 9 da toplanacak
Kesinlikle tranfer öncesi doktor ile ya da embriyolog ile konuşmanı tavsiye ederim.Ben de centruma sonsuz güvendim ve beni bilgilendirmedikleri için tek embriyo koydurdum ama cok iyi kalitedeki diger embriyom tekrar dondurulamadı ve bana haber bile vermediler ben hala embriyom var sanarak umuda tutundum sonu hüsran oldu.O yüzden bilgilendirmek istedim mutlaka her şeyi konuşup kesinlestirerek ilerleyin baska kimseyi üzemesinlerDoktorda uygun görürse koydurmak istiyorum canim.
Teşekkür ederim canim. Dikkate alacağım. Sende mi Zonguldak lisin.Kesinlikle tranfer öncesi doktor ile ya da embriyolog ile konuşmanı tavsiye ederim.Ben de centruma sonsuz güvendim ve beni bilgilendirmedikleri için tek embriyo koydurdum ama cok iyi kalitedeki diger embriyom tekrar dondurulamadı ve bana haber bile vermediler ben hala embriyom var sanarak umuda tutundum sonu hüsran oldu.O yüzden bilgilendirmek istedim mutlaka her şeyi konuşup kesinlestirerek ilerleyin baska kimseyi üzemesin
Canim opun oldu mu?Evet bendede oldu ben cumartesi gece 23:00 da vurdum pazar hiçbiryer vurmadım Salı günü 9 da toplanacak
Merhabalar biosteron sizde duygu değişimi veya adet gecikmesi yaptı mi acaba?Biosteron,qenzim q10 ,folik , balık yağı , e vitamini ,d vitamini , avamado yaklaşık 1 Aydın falan kullandım normalde 2 yumurta oluşuyordu 4 çoktı ama kalitelimi boşmu bilmiyorum pazartesi belli olacak
Canim merhaba,Evet bendede oldu ben cumartesi gece 23:00 da vurdum pazar hiçbiryer vurmadım Salı günü 9 da toplanacak
Hayır yapmadıMerhabalar biosteron sizde duygu değişimi veya adet gecikmesi yaptı mi acaba?
Evet buğün toplandı 4 yumurtadan biri dolu çıktı şimdi 5 günü bekleyeceğizMerhaba, çatlatna iğnesini mi cmt vurdunuz?
4 yumurtadan biri dolu çoktı 2 su boş biri küçükmüş 5.günü bekleyeceğiz taze transfer olacak cumartesi yada pazarNeler oldu
Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için benim şuan tek sağlıklı yumurtam var eğer 4. Yada 5. Günü görürse taze transfer olacakCanim merhaba,
Toplama islemi tam 36. Saatte yapildi. 1 tanesi iyi degil dedi doktor. 6 tane toplandi. Ultrasound da 8 gorulmustu.
Benim ilk denemem de yine 1 tanesi onden cok buyuyup sagliksiz olmustu. Tedavi olmasa aslinda o ay buyuyecek olan folikul hepsinden once buyuyor. Dolayisiyla 1 kayip oluyor.
Doktor yasim 40 oldugu icin embriyo olup yasarlarsa saglikli, cuma gunu transfer olur dedi. Yasimdan dolayi 5. Gun embriyosunu beklemeyecek. eğer olursa 2 embriyo transfer edecek. Şimdi artık sabırla sakinlikle bekleyeceğim. Allah büyük.
Senden de çok güzel haberler duymak dileğiyle.
Taze transferi neye göre öneriyorlar babada belki taze belki donmuş olacak şuan bilmiyorum dedi inşallah sonucu güzel olsun.4 yumurtadan biri dolu çoktı 2 su boş biri küçükmüş 5.günü bekleyeceğiz taze transfer olacak cumartesi yada pazar
Hayırlısı olsun canım. MasaAllah benden önce transfer olacaksın. İnsaAllah hayırlısıyla transferinide olursun. Tutunur sana. Sakın strese girme güzel olumlu şeyler düşün. Biliyorsun Rabbim nasip ederse olacak.4 yumurtadan biri dolu çoktı 2 su boş biri küçükmüş 5.günü bekleyeceğiz taze transfer olacak cumartesi yada pazar
şu yüzden sordum normalde çatlatma iğnesinden 36 saat sonra opu olur ya sizinki çok geç kalmış oluyor bu güne onu anlayamadmEvet buğün toplandı 4 yumurtadan biri dolu çıktı şimdi 5 günü bekleyeceğiz
son durumunuz nedir ababa merak ettimMerhabalar. Benimde bugün 5 günüm çift embiriyo transferi oldum 2 denemem . Şuana kadar hiç belirtim olmadı . Sizin ne güzel çizgi görmüşsünüz ben yapmak istemiyorum böyle belirti olmayınca heveste olmuyor. Şuanki son durumunuz ne acaba
canım nasılsın son durumun nedir acaba yazdıysanda kaçırmısımdır merak ettımAmin canim insallah degerin guzel katlanmistir.
Bende dun aksam 5. Ğun de erken gebelik testi yaptim kocaman bir negatif
Bi değişikşik yok hala 0 belirtim var yarın 7 günümson durumunuz nedir ababa merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?