- 29 Aralık 2019
- 539
- 234
- 53
- 36
Bende hala gaz devam ediyor bazılarında o bıle olmuyor evde ıdrar testı yaptınmıBi değişikşik yok hala 0 belirtim var yarın 7 günüm
Yok yapmadımBende hala gaz devam ediyor bazılarında o bıle olmuyor evde ıdrar testı yaptınmı
valla iyi dayanmışssın canım test gunun ne zaman buradaki herkese her ezanda dua ediyorum vallaYok yapmadım
Benim bu cumartesi test günüm. Yarın 7 gün belki gidip kan testi veririm. Çift embiriyo 7 günde kendini belli eder heralde. Sen hamilemiydin canım allah razı olsun inşAllah bende bi mucize yaşarımvalla iyi dayanmışssın canım test gunun ne zaman buradaki herkese her ezanda dua ediyorum valla
İnşallah CanımcımSanıırm enjekte ettiğim sıvı fazla olduğu için yanma yapıyor çarşamba kan kontrolüm var ona göre devam mı değil mi bakılacak sanırım umarım her şey güzel devam eder de sağlıklı güzel embriyolar oluşur
Sağlıklı gıda tüketin diyorlar paketli gıdadan uzak durun diyorlar amaBirde arkadaşlar bu iğneleri kullanırken avakado yesek sıkıntı olmaz dimi onun da yumurtalar üzerinde olumlu etkileri var diye duydum . siz beslenmeniz de nelere dikkat ediyorsunuz birbirimize yardımcı oluruz belki
Bende hep çay kahve azaltın- avakado-yumurta-polen bal -ceviz tüketin diye okuyorum bol bolda suSağlıklı gıda tüketin diyorlar paketli gıdadan uzak durun diyorlar ama
Çok özür pazar günü 11 de kafa kalmadı artık Salı 9:30 gibi alındışu yüzden sordum normalde çatlatma iğnesinden 36 saat sonra opu olur ya sizinki çok geç kalmış oluyor bu güne onu anlayamadm
Cuma test gunum beklwmedeyim canim sende durum ne kese icin tarih verdimi doktoruncanım nasılsın son durumun nedir acaba yazdıysanda kaçırmısımdır merak ettım
Yaşınız genç ve rahimde problem yoksa genelde taze oluyor ama kist vb durumlarda donduruluyor birde rahim kalınlığı önemliTaze transferi neye göre öneriyorlar babada belki taze belki donmuş olacak şuan bilmiyorum dedi inşallah sonucu güzel olsun.
Cok sukur dolu cikan var. InsAllah sana siki siki tutunup bebek olur kucagina. Allah buyuk yuzumuze baksin insAllah.Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için benim şuan tek sağlıklı yumurtam var eğer 4. Yada 5. Günü görürse taze transfer olacak
Amin canım inşAllah sonucunu bekliyorum rabbim utandırmasınHayırlısı olsun canım. MasaAllah benden önce transfer olacaksın. İnsaAllah hayırlısıyla transferinide olursun. Tutunur sana. Sakın strese girme güzel olumlu şeyler düşün. Biliyorsun Rabbim nasip ederse olacak.
Vitamin alıyorum meyve tüketmeye gayret ediyorum nar sıkıyorum su içmeye çalışıyorum yarın embiriyo hakkında bilgi verecekler yumurta toplanırken çok sorun olmuş sıvı birikmiş kanamam olmuş nabız falan düşmüş çok korkmuşlardı şuan ağrım var ama inşAllah toparlarımCok sukur dolu cikan var. InsAllah sana siki siki tutunup bebek olur kucagina. Allah buyuk yuzumuze baksin insAllah.
ben 2,5 sene evvel 11 taneden sadece 5 i embriyo olmustu. 1 tanesi yine sagliksizdi cok buyumustu. 6 dan elime 2 kalmisti.
2,5 sene sonra 6 tane embriyo olacak boyda kalmasi bence vitaminlerin bana faydasi oldugunun en buyuk gostergesi.
Ben hala vitaminleri iciyorum. Doktor bana demisti ki: sen iyi ve saglikli olacaksin ki bebek tutunsun. Bebek tum ihtiyaclarini hamile kaldigin an senden alacak. Yine de sen bilirsin ama vitamin destegi alip beklerken kendini hazirlayabilirsin bence. C-B-D gibi vitaminler cok onemli. Cunku hamileliginde hepsini senin vucudundaki rezervlerden alacak bebegin.
Senin ne zamanAmin canım inşAllah sonucunu bekliyorum rabbim utandırmasın
Gecmis olsun canim. Toparlarsin canim hic merak etme. Eger kendini iyi hissedersen transfere kadar gun isiginda yuruyus yapabilirsin. Yuruyus gercekten aldigin hormonlarin yan etkilerini azaltiyor bence ve kan dolasimini hizlandiriyor.. Rahminin kan dolasimina da yardim eder.Vitamin alıyorum meyve tüketmeye gayret ediyorum nar sıkıyorum su içmeye çalışıyorum yarın embiriyo hakkında bilgi verecekler yumurta toplanırken çok sorun olmuş sıvı birikmiş kanamam olmuş nabız falan düşmüş çok korkmuşlardı şuan ağrım var ama inşAllah toparlarım
Hayırlı sonuçlar olsun inşallah. Bu arada benim de 20 yumurtadan 16sı boş çıktı iki tanesi döllendi ve 3. Gün embriyosu olarak transfer edildi. Ama pozitifi görmek hayal gibi geliyor.Çok özür pazar günü 11 de kafa kalmadı artık Salı 9:30 gibi alındı
İnşAllah 5.güne ulaşır ve sağlıklı bi embriyo olup sana tutunur . Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın4 yumurtadan biri dolu çoktı 2 su boş biri küçükmüş 5.günü bekleyeceğiz taze transfer olacak cumartesi yada pazar
Amin canım inşAllah sonucunu bekliyorum rabbim utandırmasın
Teşekkür ederim şuan çok zor yürüyorum ama denerim az bir günüm var transfere ulaşırsak tasiGecmis olsun canim. Toparlarsin canim hic merak etme. Eger kendini iyi hissedersen transfere kadar gun isiginda yuruyus yapabilirsin. Yuruyus gercekten aldigin hormonlarin yan etkilerini azaltiyor bence ve kan dolasimini hizlandiriyor.. Rahminin kan dolasimina da yardim eder.
Hiç öyle düşünme ben özellikle 3 çü geçmeyin dedim riske giriyor bir yandan sonucunu bekliyorum inşAllah emeklerimiz boşa gitmeyecekHayırlı sonuçlar olsun inşallah. Bu arada benim de 20 yumurtadan 16sı boş çıktı iki tanesi döllendi ve 3. Gün embriyosu olarak transfer edildi. Ama pozitifi görmek hayal gibi geliyor.
Ne zaman sonuç belli olacakHayırlı sonuçlar olsun inşallah. Bu arada benim de 20 yumurtadan 16sı boş çıktı iki tanesi döllendi ve 3. Gün embriyosu olarak transfer edildi. Ama pozitifi görmek hayal gibi geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?