2023 Mart ayı tüp bebek tedavisi görenler

canim dua etmedigim gun yok ama gece agridan kalktim. sadece karin agrisi. zaten kac gundur ayaklarim usuyordu. regli olunca boyle olurum.
InsAllah bari seninki pozitif cikar hem bize de moral olur.
Simdi agrim durdu ama esim ise gittikten sonra bir ton agladim... Agladim diye mi ne durdu agrim. Bilmem ki ne yapsam olacak olan oluyor bekliyecegim haftaya kadar mecbur..
lütfen ağlamayın ağlayınca bebek düşebilir :( benim başıma geldi.

Canım kusura bakma moral bozmak istemiyorum. Senin kasık ve bel normal olabilir. Benimki çok şiddetli bayağı regli gibi yani. Amin canım. Elimde değil valla bilmiyorum çaresiz hissediyorum kendimi.
regl öyle hemen gelmiyor, nolur moral bozma, ilaçları bıraktıktan 1 hafta sonra regl olacak, bunlar bence tutunma belirtileri. morali yüksek tutma zamanı. lütfen düşürme enerjini.

regl öyle hemen gelmiyor, nolur moral bozma, ilaçları bıraktıktan 1 hafta sonra regl olacak, bunlar bence tutunma belirtileri. morali yüksek tutma zamanı. lütfen düşürme enerjini.
Canim moral vermeye calistigin icin cok sagol. Ben adet olunca kasik ve bleim pek agrimaz. resmen karin agrimdi. normal perioduma gore regli gunumdu. evet ilactan regli olmam ama bence tutunmadi. Ilk denemem de aynisi oldu elim bos kaldi.
Elimde degilki napayim agliyorum.. Insan yine bir yani umut ediyor ama gece hic uyumadim yemin ederim agridan sonrada moral bozuklugundan... Ne etsem ne yapsam bos olacak olan oluyor netice hemen belli olsada yenidem baslasam napim baska carem yok..

Benim buğün 3. Gün pembemavi 17 nin 4. Günü belirtiler başlarmı bu tarihlerde
Başlar evet kesinlikle fark edersiniz, regl sancısı gibi, hassasiyet çok olur vücutta, bebek tutunamamışsa genelde hiç belirti olmuyor gördüğüm kadarıyla, düşük yapanlarda tutunma belirtileri oluyor sizin gibi sonra beta hgc ya düşük geliyor ya da düşüyor. bende düşmeye başlamıştı beta hgc yükseleceği yerde. ve ağlama krizimden sonra zaten o regl hissiyatını da kaybetmiştim, bence ağladığım için stresten kaybettim bebeği, nolur sakın ağlamayın şu an hamilesiniz, kendinize iyi bakın ki bebeğiniz de iyi olsun.

Benim buğün 3. Gün pembemavi 17 nin 4. Günü belirtiler başlarmı bu tarihlerde
canim normalde transfer gununu bir cok doktor saymiyor. Yani pazar 1 pzt 2 oluyor senin. benimde 3 iste. Ama benim doktorum sayiyor o gun transfer ettik labaratuvardan ciktiktan sonra sendeki hayati baslar mantigi ile. Aklinda olsun.

Normalde adet gunum pazar yada pazartesi idi ve genelde benim hep gece adet sancim olur..

Canim moral vermeye calistigin icin cok sagol. Ben adet olunca kasik ve bleim pek agrimaz. resmen karin agrimdi. normal perioduma gore regli gunumdu. evet ilactan regli olmam ama bence tutunmadi. Ilk denemem de aynisi oldu elim bos kaldi.
Elimde degilki napayim agliyorum.. Insan yine bir yani umut ediyor ama gece hic uyumadim yemin ederim agridan sonrada moral bozuklugundan... Ne etsem ne yapsam bos olacak olan oluyor netice hemen belli olsada yenidem baslasam napim baska carem yok..
gel beraber prp yapalım bunlar tutmazsa, moral kaybetmek yok, kimse hemen olacağını garanti etmiyor, denemek ve ümidimizi kaybetmememiz lazım, benim transferim nisan'da olacak inşallah.

Başlar evet kesinlikle fark edersiniz, regl sancısı gibi, hassasiyet çok olur vücutta, bebek tutunamamışsa genelde hiç belirti olmuyor gördüğüm kadarıyla, düşük yapanlarda tutunma belirtileri oluyor sizin gibi sonra beta hgc ya düşük geliyor ya da düşüyor. bende düşmeye başlamıştı beta hgc yükseleceği yerde. ve ağlama krizimden sonra zaten o regl hissiyatını da kaybetmiştim, bence ağladığım için stresten kaybettim bebeği, nolur sakın ağlamayın şu an hamilesiniz, kendinize iyi bakın ki bebeğiniz de iyi olsun.
Allah agzindan duysun insAllah hamileyizdir. Bu is oyle caresizlik veriyor ki insana hangi kapiyi calsan fayda etmiyor.. Allah isterse veriyor istemezse vermiyor..

gel beraber prp yapalım bunlar tutmazsa, moral kaybetmek yok, kimse hemen olacağını garanti etmiyor, denemek ve ümidimizi kaybetmememiz lazım, benim transferim nisan'da olacak inşallah.
canim ben yurtdisindayim bakalim bilmiyorum napacagim.. baska careler arayacagim. Doktordan memnun kaldim beni yormadi hic ve sureci istedigim gibi takip etti. Sende gelismeleri bana yaz lutfen. Dilerim sen sonuc alirsin. Allah im kucagimizi hayirli saglikli uzun omurlu evlatla doldursun.

canim normalde transfer gununu bir cok doktor saymiyor. Yani pazar 1 pzt 2 oluyor senin. benimde 3 iste. Ama benim doktorum sayiyor o gun transfer ettik labaratuvardan ciktiktan sonra sendeki hayati baslar mantigi ile. Aklinda olsun.

Normalde adet gunum pazar yada pazartesi idi ve genelde benim hep gece adet sancim olur..
Benim cumartesi transferim oldu o gün sayılıyor bildiğim kadarıyla göğüslerim davul gibi el varamıyorum ya ilaçların ya bebeğin etkisi 😔

canim ben yurtdisindayim bakalim bilmiyorum napacagim.. baska careler arayacagim. Doktordan memnun kaldim beni yormadi hic ve sureci istedigim gibi takip etti. Sende gelismeleri bana yaz lutfen. Dilerim sen sonuc alirsin. Allah im kucagimizi hayirli saglikli uzun omurlu evlatla doldursun.
neredesin hangi ülkede? bence Kıbrıs doktorları bu konuda çok iyi inşallah canım, sen de inşallah şimdiden bebeğinin güzel haberlerini alırsın, bizimle de paylaş heyecanla bekliyoruz :)

evet kesinlikle ilk tüp bebek denememde hiç belirti yoktu negatif ile sonuçlanmıştı, ancak 2. tüp bebek denememde adet ağrılarından adeta kıvranıyordum pozitif ile sonuçlandı ancak boş gebelik yaşayıp düşük yaptım.

evet kesinlikle ilk tüp bebek denememde hiç belirti yoktu negatif ile sonuçlanmıştı, ancak 2. tüp bebek denememde adet ağrılarından adeta kıvranıyordum pozitif ile sonuçlandı ancak boş gebelik yaşayıp düşük yaptım.
Kaçıncı gün başladı belirtileriniz

3. gün falan başlamıştı çok korkmuştum adet olacam diye, 6. gün kahverengi lekelnme oldu 7. gün kan verdiğimde 52 çıkmıştı
Benim 4 gün embriyo su cumartesi transfer gerçekleşti belimde ağrı kasıkta ağrı var ama göğüsler el bombası gibi dokunamıyorum transfer gününü sayarsam 3 yoksa ikinci gün

Benim 4 gün embriyo su cumartesi transfer gerçekleşti belimde ağrı kasıkta ağrı var ama göğüsler el bombası gibi dokunamıyorum transfer gününü sayarsam 3 yoksa ikinci gün
hayırlısı canımm güzelce dinlen yürüyüşünü yap kendini oyala. ben erken kan vermek gibi bir hata yaptım. Pozitifi görünce çok mutlu olmuştum ancak değerim çok yavaş arttığı için gereksiz gerginlik ve üzüntü yaşadım. Şİmdi transferimde kesinlikle erken test yapmayacağım. Bekleyeceğim ve umut edeceğim.

Kızlar herşeye rağmen umudunuzu kaybetmeyin. 3 negatif denemem var. Bu 4.denemem şükür pozitif gördüm. 3 negatif denememde hep ağrılar transferden sonra başladı ve hepsinde ilaçları kullanırken gününde adet oldum. 4.denememde de 2.gün regl ağrılarım başladı hatta doktoruma bile yazdım gene aynı belirtiler kesin tutmadı adet ağrıları yaşıyorum ben diye bekle dedi. 6.gün hafif midemde bir huzursuzluk hissettim ve baş dönmelerim oldu ilaçlardandır dedim. Regl ağrılarını çekmeyip moralim bozulmasın daha ağrı kesici içim diye yapmak istemediğim halde 8.gün idrar testi yaptım pozitif gördüm şoka girdim. Aynı gün lekelenme geldi. 12.güne kadar da günde 1 kere lekelenmem devam etti. 10.gün tekrar idrar testi ve kan testi yaptım pozitifti. 12.gün kan testini tekrarladım 2 katından fazla yükselmişti. Bugün 17.günüm. 15.gün akşam gene regl ağrım oldu ve lekelenmem başladı 16.günde devam etti. Şuanda sabahtan beri yok. Cuma günü kontrolüm. Bize düşen dua etmek olumlu düşünüp beklemek. 15.gün geceki ağrıdan sonra aha gitti bebeğim regli bu dedim ama genede kendimi umutlu tutmaya çalışıyorum. Rabbim hepimizin kucağını doldursun hayırlısıyla 🤲🤲

Back
X