2023 Mart ayı tüp bebek tedavisi görenler

canım biraz önce adet ağrısı bi geldi sornra wc ye gittim peçeteye pembe leke tarzında kan geldi senın lekelenmen nasıldı doktorum sorun olmaz normal dedı ama içim hiç rahat degıl
Benim ilk lekelenmem transferin 8.günü oldu 12.güne kadar günde 1 kez sulu kan gibi geldi ama ağrısızdı. 15.gün gece ağrım biraz şiddetliydi ve gene sulu kan gibi geldi ama ağrım olunca korktum ben. 16.gün ağrı gitmişti ama lekelenme oldu gene. Bugün 18.gün lekelenme dün sabahtan beri yok hiç bugün sadece biraz kasım ağrım var ama çok şiddetli değil. Benim doktorumda normal dedi dün progestan fitil ekledi. Prolutex yapıyordum sabah akşam günde birde fitil ekledi. Rahim genişlemeye başladığı için lekede ağrıda normal dedi doktorum

35 bin ben gittim ama sonrasında 4 yıl önce çıkan bir haberini duyduk vazgeçtik ama genelde başarılalar
Dürüst olup kalbini kırmak istemem bu yolda hepimiz çare arıyoruz. O yüzden yazdıklarım kend fikrim ve izlenimim. Doktor da değilim bilirkişi de canım.
Benim yaşım var 40 ım. Onlar genç hastalar ile başarı hedefindeler. Ben adam akıllı bir evrakı alamadım onlardan. Embriyo genetik yapacağız dediler. Bende nereye gönderiyorsunuz dedim bir ispanya dediler bir isviçre. Her ikis mi dedim cevap alamadım.
Doktor cem bey 2 dk ya gördüm ya görmedim.
Fiyatta 10 günde hemen artttı.
Aşırı ticari buldum. Talep çok isim yapmışlar evlat uğruna veriyoruz yani saçma sapan rakamlar istiyorlar aslında.
Ben kendi fikrim doktor değilim elbette. Embriyo genetik istemiyorum. Sağlıklı değilse düşer zaten sağlıklı değilse onların laboratuvarda görmesi gerek. Kim dedi dersen doktorlar söyledi bana. Havuz yapıyorlar onuda istemiyorum. Belki 1 belki 5 yumurta toplanacak biri tutacak niye havuz yapim. Rahim dinlendirme yapıyorlar herkese. Oysa rahimde hormonda sorun yoksa transfer yapılır. Onlar önüne gelen dinlendirme yapıp bir sür para alıyorlar test ve transfer için.
teşekkürler yorumunuz için 🥲

Hiçbir sebep bulunamadı bizde. Sebepsiz infertilite. 3 denemede herşey denendi ama olması. 4.bahçeci remzi beyde oldu ngs genetik yapıldı şuanlık tuttu gibi görünüyor şükür 🤲🤲
Merhaba siz hamilesiniz sanırım. Allah tamamına erdirsin kucağınıza sağlıkla alın inşAllah. Darısı bana buradaki arkadaşlara da olsun.

Birşey soracağım sizde bel ve bacak ağrısı ağrı ama böyle sızlama gibi mi oluyor. Dün yürüdüm çok çabuk yoruldum. Biliyorum ilaçlardan. Ama tüm gece bacak ve bel sızısından duramadım dön dön dön. Bir umut işte size sorayım dedim böyle oldu mumdye.

Canım nasılsınız? Durumlar nasıl? Hala çok ağrın var mı?
Hafif bel ağrım var onun dışında iyiyim artık vurduğum iğneler alerji yapıyor şişlik oldu çok hafif sol kasıkta bi ağrı var sanki vücudum geri sarıyor göğüslerim şişirilmiş balon gibiydi şuan sadece hassasiyet var ama o setlik gitti canım çok değişik bir döngüden geçiyorum sende durumlar nasıl bugün 4 . Gün senin beş takipteyiz seni

Hafif bel ağrım var onun dışında iyiyim artık vurduğum iğneler alerji yapıyor şişlik oldu çok hafif sol kasıkta bi ağrı var sanki vücudum geri sarıyor göğüslerim şişirilmiş balon gibiydi şuan sadece hassasiyet var ama o setlik gitti canım çok değişik bir döngüden geçiyorum sende durumlar nasıl bugün 4 . Gün senin beş takipteyiz seni
Canım bende dün çok bacak ve bel ağrısı oldu. Ağrı gibi değilde tam olarak ağrı ve sızlama gibi. Bugün şükür iyiyim. Bacaklarıma sıcak su torbası koydum ayağıma dizime yani. O iyi geldi ama belime tabii koymadım riskli olur diye.
Karnım aşırı hassastı sanki yanıyordu. Bugün oda geçmiş. Dün yürüyemedim çok yoruldum eve kendimi zor attım ne oldu bilmem. Bugün belki evde kalırım. Göğsüm benim hiç şişmedi uçları sızlıyordu. Geçtmişti pazar günü. Dünden beri az ağrı var göğsümde ellersem. Sızlama değilde böyle hassas mı desem ellersem acıma gibi.

Sen iğne yapmadan evvel kolonya ile sil. İğnesen sonra kolonyalı pamukla ov. Hiç birşey kalmaz dene bak. Birde iğneyi yavaş yavaş yap. Yaptıktan sonra hemen çıkarma. İğne bir 5 saniye 10 saniye kalsın. Sonra çek. Pamuk bastır. Sonra bastırarak az ov o bölgeyi. Ben öyle yaptım. 2 tane acemilik dışında morarmadı ve şişmedi 1 aydır şükür.

Benim doktorum transfer gününü sayıyor çünkü senin bedeninde yolculuğu başladı dedi bana. 4 nisan benim test günüm. Çünkü transferden sonra embriyonun belli ömrü var. Laboratuvardan çıkıp senle buluşunca saat işliyor dedi :) kıyamam onlara inşAllah bendedirler. Allah’ ım onlara sağlık, can, ruh versin bana evlat kılsın. Amin.

Canım bende dün çok bacak ve bel ağrısı oldu. Ağrı gibi değilde tam olarak ağrı ve sızlama gibi. Bugün şükür iyiyim. Bacaklarıma sıcak su torbası koydum ayağıma dizime yani. O iyi geldi ama belime tabii koymadım riskli olur diye.
Karnım aşırı hassastı sanki yanıyordu. Bugün oda geçmiş. Dün yürüyemedim çok yoruldum eve kendimi zor attım ne oldu bilmem. Bugün belki evde kalırım. Göğsüm benim hiç şişmedi uçları sızlıyordu. Geçtmişti pazar günü. Dünden beri az ağrı var göğsümde ellersem. Sızlama değilde böyle hassas mı desem ellersem acıma gibi.

Sen iğne yapmadan evvel kolonya ile sil. İğnesen sonra kolonyalı pamukla ov. Hiç birşey kalmaz dene bak. Birde iğneyi yavaş yavaş yap. Yaptıktan sonra hemen çıkarma. İğne bir 5 saniye 10 saniye kalsın. Sonra çek. Pamuk bastır. Sonra bastırarak az ov o bölgeyi. Ben öyle yaptım. 2 tane acemilik dışında morarmadı ve şişmedi 1 aydır şükür.
Karnımda artık yer kalmadı tedaviyi başladık transfer derken hergün iğne çok geçmiş olsun canım dikkat et ben progestan dev diye bi iğne var birde kan cıvıltıcı iğne galiba göğüsleri tetikliyor

Karnımda artık yer kalmadı tedaviyi başladık transfer derken hergün iğne çok geçmiş olsun canım dikkat et ben progestan dev diye bi iğne var birde kan cıvıltıcı iğne galiba göğüsleri tetikliyor
Sağol canım.
Progestron iğnesinin ucu kendinden mi? Karnına mı yapıyorsun?
Eğer iğne ucu kendinden değilse karın bölgesi için incecik uçlar var. Enjektöre takılan. Ondan alabilirsin. Ben tek progestron fitil kullanıyorum.
Ama benim uzun protokol canım. O yüzden tedavim iğne toplam 1 ay sürdü. Şükür olmadı öyle acıma. Kolonya çok iyi geldi alkol varya içinde. Sana da geçmiş olsun. Dilerim evlatlarımızı bundefa sağlıkla hayırla kavuşuruz. Bu son olur.

Merhaba siz hamilesiniz sanırım. Allah tamamına erdirsin kucağınıza sağlıkla alın inşAllah. Darısı bana buradaki arkadaşlara da olsun.

Birşey soracağım sizde bel ve bacak ağrısı ağrı ama böyle sızlama gibi mi oluyor. Dün yürüdüm çok çabuk yoruldum. Biliyorum ilaçlardan. Ama tüm gece bacak ve bel sızısından duramadım dön dön dön. Bir umut işte size sorayım dedim böyle oldu mumd
Merhaba. Şuanlık hamile gibiyim testte çıktı ama daha muayene gitmedim 😂 amin canım amin Rabbim hepimizin kucağını doldursun inşallah 🤲🤲

Evet oluyor halada var. Ben transferin 2.gününden itibaren adet ağrısı çektim nerdeyse 8.güne kadar falan. O günde idrarda gördüm önce. Diğer 3 negatif denememde de benzer belirtiler yaşadığım için tutmadı diye düşünmüştüm ben. Kasık bacak ve bel ağrısı şiddetli olmasada hala devam ediyor emin olun.

Back
X