2023 Mart ayı tüp bebek tedavisi görenler

Çok teşekkür ederim umarım devamı gelir güzel ilerler🤲🏻Ben burda yazılan belirtileri okudukça dedim ki yok hiç mi bir belirti olmaz şey bile düşündüm hatta bi yerlerimde ağrı var da ben mi hissetmiyorum acaba dedim.Bol bol dua et yer gök dua ile inşallah sen de salı günü güzel haberler alacaksın rabbim herkese en hayırlısıyla en güzeliyle en doğru zamanda nasip eylesin 🤲🏻🌸

Çok teşekkür ederim umarım devamı gelir güzel ilerler🤲🏻Ben burda yazılan belirtileri okudukça dedim ki yok hiç mi bir belirti olmaz şey bile düşündüm hatta bi yerlerimde ağrı var da ben mi hissetmiyorum acaba dedim.Bol bol dua et yer gök dua ile inşallah sen de salı günü güzel haberler alacaksın rabbim herkese en hayırlısıyla en güzeliyle en doğru zamanda nasip eylesin 🤲🏻🌸
Amin canim valla Allah duysun agzindan. Cok zor surecler sen anlarsin yasamissin aynisin. Yemek yiyorum bogazimdan gecmiyor, istemsiz goz yasim akiyor. Su iciyorum zor yutuyorum. Yani o kadar cabaladim ki inan maddi manevi bu sonucu haksizlik sayiyorum artik. Bazen cocuk gibi hickirarak agliyorum bazen nefesim bedenime agir geliyor ve yataktan bile cikmak istemiyorum. Neden diye soruyorum neden ben neden butun bunlar inan cevap bulamiyorum..

Tum kalbimle dilerim ki gercekten saglikla kucagina al canim gercekten. Her hamile kadin icin seviniyorum tanimam hic onemli degil.. Biliyorum ki hepimiz benzer yollari yuruyup derin yaralar aliyoruz. Sonu mutluluk olan herkes icin lgokyuzune bir yildiz konduruyorum icimden..

Çok haklısın yaşamayan anlamaz kuzum 4 sene sonra nasip oldu bana bunu yazabilmek.Seni o kadar iyi anlıyorum ki neler yaşadım ne göz yaşları döktüm bi Allah bilir.rabbim her kulunu farklı bir şey ile imtihan ediyor bu da bizim imtihanımız.Hem maddi hem manevi çok zor bir süreç Allah kimseye aratmadan tez zamanda nasip etsin.Senin güzel haberlerini de alıcaz inşallah elini karnına koy dua et bol bol ya mucip esmasını Çek

Bende de hiç bir belirti yoktu ve yaptığım kasetlerde negatif gördüm hep bugün hastaneye giderken yok diyerek gittim hatta sonucu biraz daha geç duyuyum diye geçte gittim sonucum 36,67 çıktı rabbim o kadar büyük ki bol bol dua edin olmazları olduran o
Bizedi dua et canım rabbim kucağına almayı nasip etsin

Evet canım bugun gene doktora gittim 2 kese görüldü ama kalp atışı için daha erken dedı 2 hafta sonra benım kasıklarımda ara ara iğne batmaları hala oluyor küçük küçük kramplarda giriyor içimde birşey var hissediyorum ama tarifi zor sanki baloncuk gibi
Canım senin kan değerlerin nasıldı yükselişi

Hepsinde yapılmıyor aslında. Bize yapılma sebebi tekrarlayan negatif denemelerden dolayı oldu. 3 negatif denemem var hepsi 5.gün 1.kalite ikişer embriyo transferiydi hepsi negatif oldu. 4.denemede doktorum bunu yapmamızı önerdi çünkü yapılmayan tek o kalmıştı. Embriyo başına 325 euro fiyatı var. Ben 4 tane gönderdim 2 tanesi sağlıklı geldi. Birini transfer oldum birini dondurduk. Şükür pozitif gördüm 10 sene sonra ilk defa. Yarında kese kontrolü var inşallah hayırlısıyla görürüm. Rabbim hepimizin kucağını sağ salim doldursun inşallah 🤲🤲
benim bu konularda pek bilgim yok ama bir iki aya tedaviye başlayacağız özelden konuşmamız mümkün olur mu nelere dikkat etmem gerek vs tecrübelerinizi aktarabilirseniz çok mutlu olurum

Canım bende biraz ara ara bel ağrısı oluyor. Kalçamda ağrı oluyor hafif. Yumurtalığım sancılıyor. Dün yürümedim bacaklarımda ağrı vardı. Bugün yürüyeceğim. Göğüslerimi ellediğimde hafif acıyor ama sızlama kalmadı. Test yaptım çatlatma iğnesinin etkisi bitmiş tamamen. Test kardan beyazdı yani hayaleti bile yok.
Tutmadı diye hissediyorum ama mecbur bekleyeceğim salı gününü. Bir yandan da başka ne yapabilirim diyorum. Ne bilim karmaşık duygular. Normal yolla hamile kalsan zaten böyle ağrılar olmazda bizim ki ilaçlardan canım.
Canım naptın iyimisin merak ettim

2 embriyo koyuldu ilk tek kese görüldü dün 2 kese 2 yolk keseside görüldü ama kalp atışı duyulmadı doktor daha erken olduğunu söyledı sizin tedavi ne durumda
Benim bugün 12. Gün pazartesi günü yani 3 gün sonra kese görmeye gidicem iki 5 gün embriyosu bakalım artık..
Sizinde daha yeni kalp atışını en yakın zamanda duyun inşallah

Benim bugün 12. Gün pazartesi günü yani 3 gün sonra kese görmeye gidicem iki 5 gün embriyosu bakalım artık..
Sizinde daha yeni kalp atışını en yakın zamanda duyun inşallah
Amin canım senin içinde zaman hemen geçer inşallah beklemek çok zor umarım herşey yolunda gider ben 13 nisana kadar nasıl bekliycem bilemiyorum

Back
X