Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz bilirsiniz ben ilk kaset yapmıştım negatif çoktı sonra eşim almıştı yaptım çift çoktıBen de erken test yapsam mı ki? Çok sevindim sizin adınıza:) inşallah Ben de alırım müjdemizi.
Ben de varım. Bugün 5.günüm. Dayanamayıp test yaptım negatif. Hiç bir belirtim de yok2023 Mart ayı tüp bebek tedavisi görenler
hastaneden çikinca yaz merak ederim hadi hayırlısı bakalımBenim bugün 12. Gün pazartesi günü yani 3 gün sonra kese görmeye gidicem iki 5 gün embriyosu bakalım artık..
Sizinde daha yeni kalp atışını en yakın zamanda duyun inşallah
Silik miEvet silik çıktı ama çok güvenemedim daha kan günümü bekliyorum
Yapmadım valla canım ısrarla sabırla bekliyorum bugün ve dün farklı bacak yara bir ağrı saplanıyor sağ baldırın içi özellikle inş benimledir bekliyorum halaSilik mikiz ne siligi cikmis misler gibi
benim 7. Gun daha silikti testim. Bence bi tane daha yap cok da umit vermiyim dicem de cok bariz cikmis yahu
![]()
Bosver yapma stres de olma seninledir seninledir. Ne zaman kan gunun? Bence cok guzel bir degerle ogreneceksin icime dogdu ,Yapmadım valla canım ısrarla sabırla bekliyorum bugün ve dün farklı bacak yara bir ağrı saplanıyor sağ baldırın içi özellikle inş benimledir bekliyorum hala
Ay içini yerim senin inşallah canım perşembe günü kısmetse gideceğim .Allahım herkese nasip etsin sağlıkla kucağa almayı nasip etsinBosver yapma stres de olma seninledir seninledir. Ne zaman kan gunun? Bence cok guzel bir degerle ogreneceksin icime dogdu ,![]()
Kızlar testi tekrar yaptım koyulaşmış buğün 9. Günümüz kan sabah erken almıyormuş Sağlık ocağı hastaneyede gitmedimSilik mikiz ne siligi cikmis misler gibi
benim 7. Gun daha silikti testim. Bence bi tane daha yap cok da umit vermiyim dicem de cok bariz cikmis yahu
![]()
Canım benim bu koyulukta çıktığında kan değerim 129 çıktı. Senin de en az 120 vardır. Hayırlı olsun inşallahKızlar testi tekrar yaptım koyulaşmış buğün 9. Günümüz kan sabah erken almıyormuş Sağlık ocağı hastaneyede gitmedim
Sanada canım kaçıncı gündü senin böyle çıktığındaCanım benim bu koyulukta çıktığında kan değerim 129 çıktı. Senin de en az 120 vardır. Hayırlı olsun inşallah
Transfer harici 8. GündüSanada canım kaçıncı gündü senin böyle çıktığında
Aynı gibi o zamanTransfer harici 8. Gündü
Aynen çizgi belirginligi de aynı gibi bence kan verAynı gibi o zaman
Bundan sonra neler olacak keseye ne zaman bakılacakTransfer harici 8. Gündü
Ohhh 200 lerin ustunde cikar 10. Gun falan benimde boyleydi . Hadi bakalim insallahKızlar testi tekrar yaptım koyulaşmış buğün 9. Günümüz kan sabah erken almıyormuş Sağlık ocağı hastaneyede gitmedim
Bende keseye 10 gun sonra cagirdi seninde tahmini bi hafta 10 gune cagirir.Bundan sonra neler olacak keseye ne zaman bakılacak