2023 Mart ayı tüp bebek tedavisi görenler

Ben de erken test yapsam mı ki? Çok sevindim sizin adınıza:) inşallah Ben de alırım müjdemizi.

Selam kızlar 31 martta opu oldum 8 embriyom var herşey daha çok yeni dr tarlusal verdi onu içiyorum rahmi biraz dinlendirelim dedi 5. güne nasıl ulaşıcaz çok merak ediyorum. Hergün kabak çekirdeği bol su ve avokado tüketiyorum umarım etkisi olur heyecandan uyuyamıyorum 😍

Silik mi 😂 kiz ne siligi cikmis misler gibi 🙏🏻 benim 7. Gun daha silikti testim. Bence bi tane daha yap cok da umit vermiyim dicem de cok bariz cikmis yahu 🧿
Yapmadım valla canım ısrarla sabırla bekliyorum bugün ve dün farklı bacak yara bir ağrı saplanıyor sağ baldırın içi özellikle inş benimledir bekliyorum hala

Yapmadım valla canım ısrarla sabırla bekliyorum bugün ve dün farklı bacak yara bir ağrı saplanıyor sağ baldırın içi özellikle inş benimledir bekliyorum hala
Bosver yapma stres de olma seninledir seninledir. Ne zaman kan gunun? Bence cok guzel bir degerle ogreneceksin icime dogdu , 😇

Silik mi 😂 kiz ne siligi cikmis misler gibi 🙏🏻 benim 7. Gun daha silikti testim. Bence bi tane daha yap cok da umit vermiyim dicem de cok bariz cikmis yahu 🧿
Kızlar testi tekrar yaptım koyulaşmış buğün 9. Günümüz kan sabah erken almıyormuş Sağlık ocağı hastaneyede gitmedim

Eklentiler

• IMG_2329.webp
    IMG_2329.webp
    40,4 KB · Görüntüleme: 57
Böyle güzel haberler hepimize umut oluyor az önce doktorum aradı 3. Gün embriyosu 6 adet dondurdum adetliyken gel dedi sizce oluölu bir gelişmemi fikri olan söyleyebilir miiiii🙂

Back
X