- 29 Aralık 2019
- 539
- 234
- 53
- 36
benımde dualarım hepinizleDualarım seninle
Şuandaki tedavimde estrofem sabah 2 akşam 2 , günde 1 coraspin, sabah 1 akşam 1 prolutex,d3 vitamini, pregnomarin vitamin kullanıyorum. Öncekilerde progestan kalçadan kullandığım oldu fitil kullandığım oldu , kan sulandırıcı iğne de kullandım hepsinde içerik aynı ama farklı farklı şekilde kullandımhangi ilaçları kullandın neler verdiler sana
bende sabah öğle aksam 1er estrofem günde 1 kan sulandırıcı iğne prolutex iğne sabah aksam 1 şişe corasprin 1 tane sabah aksam calsiyum vitamın sabah aksam progestron fitil bıde aç karnına folik asit içeren vitaminŞuandaki tedavimde estrofem sabah 2 akşam 2 , günde 1 coraspin, sabah 1 akşam 1 prolutex,d3 vitamini, pregnomarin vitamin kullanıyorum. Öncekilerde progestan kalçadan kullandığım oldu fitil kullandığım oldu , kan sulandırıcı iğne de kullandım hepsinde içerik aynı ama farklı farklı şekilde kullandım
kadın olmak zor gerçekten anne olmanın mükafatı herhalde kan sulandırıcı iğne göbeğim mosmor yaptı gören halime acıyor vallabende sabah öğle aksam 1er estrofem günde 1 kan sulandırıcı iğne prolutex iğne sabah aksam 1 şişe corasprin 1 tane sabah aksam calsiyum vitamın sabah aksam progestron fitil bıde aç karnına folik asit içeren vitamin
Evet oksapar yada clexane veriyorlardı gerçekten mosmor yapıyor o iğne bu sefer vermedi bana ama diğerlerinde hep kullanmıştım. Sonu güzel oluşunda inşallah çektiklerimizi unuturuzkadın olmak zor gerçekten anne olmanın mükafatı herhalde kan sulandırıcı iğne göbeğim mosmor yaptı gören halime acıyor valla
Kesinlikle rahim dinlendirme yapın ben yapmadım 2 kez transfer oldum ve çok kaliteli embriyolar olmasına rağmen tutmadı dr bile çok şaşırmıştı sonra 2 ay ara verdim son 2 embriyomu transfer oldum ve bu süreçte tamamen doğal yolla oldu sadece folikasit kullandım transfer günü progestöron fitil kullandım son 2 embriyom kalmıştı ve diğerleri kadar kaliteli değildi ama tuttu çok şükür kese gününü bekliyoruz şimdiMerhaba herkese umarım güzel sonuçlar alırsınız biz de eşimde sıkıntı vardı tese ameliyatı oldu. Çok şükür onda çıktı. Bende de 22 yumurta toplandı ancak 5. güne gelen 2 tane embriyomuz oldu. İlk tedavim olduğu için sayı biraz umutsuz etti ama eşimde hiç çıkmama ihtimalini bildiğimizden bu sayıya da şükrediyoruz. Lafı çok uzatmadan dün itibariyle transfer için gittim ama benim de E2 değerim 3000lerde olduğunda hocamız dondurmayı teklif etti ben de kabul ettim. 2 adet beklememi söylediler. Her zaman hayırlısını istedim umarım hepimiz için hayırlısı olur. Aslında sizlere sorma istediğim bir şey var. Bu rahim dinlendirme işlemi süresince nasıl beslendiniz? Neler yaptınız? Yardımcı olursanız sevinirim.
Bende bugün doktora gittim adetimin üçüncü günü estrofem ve coraspine başladım. Siz transfer oldunuz mu? Ben transfer olmadan başladım bu ilaçlara. İnşallah kucağımıza alırız bebeklerimizi.bende sabah öğle aksam 1er estrofem günde 1 kan sulandırıcı iğne prolutex iğne sabah aksam 1 şişe corasprin 1 tane sabah aksam calsiyum vitamın sabah aksam progestron fitil bıde aç karnına folik asit içeren vitamin
Transfer olmadan adetin 2. günü gidiliyor zaten ertesi günü bende başladım aynen devam 10 martta 2 embriyo transferi oldum bende 6. günüm beklemedeyimBende bugün doktora gittim adetimin üçüncü günü estrofem ve coraspine başladım. Siz transfer oldunuz mu? Ben transfer olmadan başladım bu ilaçlara. İnşallah kucağımıza alırız bebeklerimizi.
günde 3 iğneden delik deşik oldum Allah dualarımızı duysada çektıklerımız boşa olmasaEvet oksapar yada clexane veriyorlardı gerçekten mosmor yapıyor o iğne bu sefer vermedi bana ama diğerlerinde hep kullanmıştım. Sonu güzel oluşunda inşallah çektiklerimizi unuturuz
Transfer olmadan adetin 2. günü gidiliyor zaten ertesi günü bende başladım aynen devam 10 martta 2 embriyo transferi oldum bende 6. günüm beklemedeyim
Bende adetin 2.günü e2 ve progestan testi yaptırdım aykı gün estrofem ve coraspin başladık bugün transferin 6.günü halada kullanıyorum. Transferden 1 hafta öncesi muayenede prolutex ve 5günlük prednol ekledi doktorumBende bugün doktora gittim adetimin üçüncü günü estrofem ve coraspine başladım. Siz transfer oldunuz mu? Ben transfer olmadan başladım bu ilaçlara. İnşallah kucağımıza alırız bebeklerimizi.
Amin amin inşallahgünde 3 iğneden delik deşik oldum Allah dualarımızı duysada çektıklerımız boşa olmasa
Teşekkğr ederim cevabınız için. Acemi olduğum için bilmiyorum bende okuyarak öğreniyorum sağolunBende adetin 2.günü e2 ve progestan testi yaptırdım aykı gün estrofem ve coraspin başladık bugün transferin 6.günü halada kullanıyorum. Transferden 1 hafta öncesi muayenede prolutex ve 5günlük prednol ekledi doktorum
Rica ederim inşallah güzel haberler alırsınızTeşekkğr ederim cevabınız için. Acemi olduğum için bilmiyorum bende okuyarak öğreniyorum sağolun
İnşallah tutar bebeklerimize kavuşuruzRica ederim inşallah güzel haberler alırsınızbenim 4.denemem öğrendim artık biraz durumları
Amin Rabbim hepimizin kucağını doldursun inşallahİnşallah tutar bebeklerimize kavuşuruz
aynen bende tüpbebekle ilgili herşeyi burdan öğrendim aslında benmde 4. denememRica ederim inşallah güzel haberler alırsınızbenim 4.denemem öğrendim artık biraz durumları
Aynı gidiyoruz seninleaynen bende tüpbebekle ilgili herşeyi burdan öğrendim aslında benmde 4. denemem
sen hiç test yaptınmı pekiAynı gidiyoruz seninle4.denememiz bugün 6.günümüz inşallah güzel haberler alırız
Yok canım hiç yapmadım cumartesi belki diyorum adet ağrıları olunca hevesim pek kalmadı diye yapmadımsen hiç test yaptınmı peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?