2023 Mart ayı tüp bebek tedavisi görenler

hangi ilaçları kullandın neler verdiler sana
Şuandaki tedavimde estrofem sabah 2 akşam 2 , günde 1 coraspin, sabah 1 akşam 1 prolutex,d3 vitamini, pregnomarin vitamin kullanıyorum. Öncekilerde progestan kalçadan kullandığım oldu fitil kullandığım oldu , kan sulandırıcı iğne de kullandım hepsinde içerik aynı ama farklı farklı şekilde kullandım

bende sabah öğle aksam 1er estrofem günde 1 kan sulandırıcı iğne prolutex iğne sabah aksam 1 şişe corasprin 1 tane sabah aksam calsiyum vitamın sabah aksam progestron fitil bıde aç karnına folik asit içeren vitamin

kadın olmak zor gerçekten anne olmanın mükafatı herhalde kan sulandırıcı iğne göbeğim mosmor yaptı gören halime acıyor valla

kadın olmak zor gerçekten anne olmanın mükafatı herhalde kan sulandırıcı iğne göbeğim mosmor yaptı gören halime acıyor valla
Evet oksapar yada clexane veriyorlardı gerçekten mosmor yapıyor o iğne bu sefer vermedi bana ama diğerlerinde hep kullanmıştım. Sonu güzel oluşunda inşallah çektiklerimizi unuturuz

Kesinlikle rahim dinlendirme yapın ben yapmadım 2 kez transfer oldum ve çok kaliteli embriyolar olmasına rağmen tutmadı dr bile çok şaşırmıştı sonra 2 ay ara verdim son 2 embriyomu transfer oldum ve bu süreçte tamamen doğal yolla oldu sadece folikasit kullandım transfer günü progestöron fitil kullandım son 2 embriyom kalmıştı ve diğerleri kadar kaliteli değildi ama tuttu çok şükür kese gününü bekliyoruz şimdi hayırlısıyla burada isteyen herkese Allah bu güzel duyguyu nasip etsin

Bende bugün doktora gittim adetimin üçüncü günü estrofem ve coraspine başladım. Siz transfer oldunuz mu? Ben transfer olmadan başladım bu ilaçlara. İnşallah kucağımıza alırız bebeklerimizi.

Bende bugün doktora gittim adetimin üçüncü günü estrofem ve coraspine başladım. Siz transfer oldunuz mu? Ben transfer olmadan başladım bu ilaçlara. İnşallah kucağımıza alırız bebeklerimizi.
Transfer olmadan adetin 2. günü gidiliyor zaten ertesi günü bende başladım aynen devam 10 martta 2 embriyo transferi oldum bende 6. günüm beklemedeyim

Bende adetin 2.günü e2 ve progestan testi yaptırdım aykı gün estrofem ve coraspin başladık bugün transferin 6.günü halada kullanıyorum. Transferden 1 hafta öncesi muayenede prolutex ve 5günlük prednol ekledi doktorum

Teşekkğr ederim cevabınız için. Acemi olduğum için bilmiyorum bende okuyarak öğreniyorum sağolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…