Test yapmayı düşünüyor musun sanırım ben altıncı gün yapmaya baslicamBen de cumartesi oldum, transfer gününü saymazsam 6. Güne girdim. İnsan ister istemez test gününü bekliyor tabii devamlı aklında..
AAA çok iyiymiş nerden aldınız eczanelerde varmıCanım selam bende 1 paket içiyordum bu süreçten itibaren nikotin bantı yapıştırdım hiç canım istemiyor çok isterse 1 tane içiyorum o da midemi bulandırıyor tavsiye ederim çok süreç hele sigara içenler için daha zor Allah yardımcımız olsun
Gunaydin canim cizgide koyulasma varmi oncekilere goregünaydın kızlar bugunde test yaptım gene silik 2. çizgi çıktı belki yarın kan veririm emin değilim tabi
5.gün yaptığım ilişkiden 6gün sonra yazıyordu çizgilerde koyulaşma var ama aşırı değil bugun 7. günGunaydin canim cizgide koyulasma varmi oncekilere gore
Yaptigin testler erken gebelikmi
siz test yaptınızmı kaç embriyoyduTe
Test yapmayı düşünüyor musun sanırım ben altıncı gün yapmaya baslicam
Ben yapmadim haftası gelsin bari dedim tek embriyo 5aa hiçbir belirtim yoksiz test yaptınızmı kaç embriyoydu
Benimde 5aa 5. gün embriyosu 2 adet bendede belirti yok zaten tutuysa da bebekler gazın içinde uçuyorlardır : ) ben test yaptım çizgi çıktı ama kendimi kesin diye telkinlemiyorum bazen hata olabılyormus ya üzülmiyim diye hrsey Allahtan sonuçtaBen yapmadim haftası gelsin bari dedim tek embriyo 5aa hiçbir belirtim yok
Canım gözün aydın ya beş yılda defalarca test yaptım yoksa cikmiyor o çizgi rabbim cuma saati dualarımızı duysun inşallah bende atarım kaacinci gün bugünBenimde 5aa 5. gün embriyosu 2 adet bendede belirti yok zaten tutuysa da bebekler gazın içinde uçuyorlardır : ) ben test yaptım çizgi çıktı ama kendimi kesin diye telkinlemiyorum bazen hata olabılyormus ya üzülmiyim diye hrsey Allahtan sonuçta
AMİN CANIM ALLAH BU MÜBAREK GÜNDE HERKESİN DUALRINI HAYIRLISIYLA KABUL ETSİN 7. GÜNÜM 9MART CUMA TRANSFER OLDUMCanım gözün aydın ya beş yılda defalarca test yaptım yoksa cikmiyor o çizgi rabbim cuma saati dualarımızı duysun inşallah bende atarım kaacinci gün bugün
Canım hiç takma kafana belirtileri benim ilk denememde hiç belirtim yoktu negatif diye gidip pozitif sonuç almıştım ama daha sonra kaybetrim malesef. Herkeste aynı olmuyor belirtiler kendini yıpratma sakın belirtim yok diyeKızlar Transfer gününü saymazsak bugün üçüncü gün herkes ilk andan beri iyi kötü belirtti yazmış bu durum beni korkuttu. Var mı belirtisiz tuttuğunu öğrenen. Ya da test yapsam hangi günden sonra belli olur kan testi 23 unde
YAvas yavas olur koyulasma zaten canim ins guzel bir sonuc aliriz allahjn iznjyle bendede var erken gebelik testi 5. Gun yapsammi bilemedim5.gün yaptığım ilişkiden 6gün sonra yazıyordu çizgilerde koyulaşma var ama aşırı değil bugun 7. gün
yani negatif çıkarsa üzülmem pozitif çıkarsada çok umutlanmam diyebililyorsan yap canım ben kendımı bak negatif çıkarsa gene yola devam üzülme herseyin bir nedeni bir zamanı var dıye teselli ettimde yaptımYAvas yavas olur koyulasma zaten canim ins guzel bir sonuc aliriz allahjn iznjyle bendede var erken gebelik testi 5. Gun yapsammi bilemedim
Canım hiç takma kafana belirtileri benim ilk denememde hiç belirtim yoktu negatif diye gidip pozitif sonuç almıştım ama daha sonra kaybetrim malesef. Herkeste aynı olmuyor belirtiler kendini yıpratma sakın belirtim yok diye
amin canım hepimize ... benim annemde 3 hamileliklerinde 9 ay kusmuş bana çekersen yandın diyor :)Allah razı olsun ben de takılımyorum artık. Annemle konuştum az evvel bazı şeyler genetiktir dedi bana çektiysen hiç belirtin olmaz ben üç hamileliğimde belirti yaşamadım dedi rabbim tez zamanda sağlıkla sihhatle evlat nasip etsin kardeşim sana da bana da hepimize
Merhaba bende centrumda tedaviye başladım. Nasip olursa nisanin ilk haftası transferim olacak. Benim Dr Emre papuçcu. 9 Şubat'ta opu oldum iki ay rahim dinlendirme yapılıyor. İkinci adetimi bekliyorum. Bize Rosi tekniği uygulandi. Eşim mikro tese oldu sperm bununamadi. Yuvarlak hücreler bulundu. İki adet dondurulmuş 3.gun 8 hücreye bölünmüş embriyom var. Umarım kaliteleri güzeldir. insaAllah hepimiz için hayırlısı olur.Centrum tüp bebek Recai paputçu
Ben yapmayı düşünmüyorum aslında ya ama olumsuz olursa da hayal kırıklığı olmasın diye belki 23 marttan bir iki gün önce yapabilirimTe
Test yapmayı düşünüyor musun sanırım ben altıncı gün yapmaya baslicam
Ben yapmayı düşünmüyorum aslında ya ama olumsuz olursa da hayal kırıklığı olmasın diye belki 23 marttan bir iki gün önce yapabilirim
Bende öyle şimdi negatif görürüm canım sıkılır erkenden..Bende yapmadım ya 7.gün bitiyor bugün korkuyorum bir yandan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?