2023 Mart ayı tüp bebek tedavisi görenler

Canım tam olarak 5 haftalık hamilesin yarın 6. Cı hafta başlıyor yani 5+1 olacaksın aramızda 3 gün var seninle benimde 10. Gün mart
Teşekkür ederim canım benim sağol ellerine sağlık. şimdi anladım konuyu ben senden dinlemem gerekiyormuş demek ☺️

Canım tam olarak 5 haftalık hamilesin yarın 6. Cı hafta başlıyor yani 5+1 olacaksın aramızda 3 gün var seninle benimde 10. Gün mart
Bu tüp bebek olunca işin içinde hesaplar değişiyor bence benim adetim 9 Mart ama sizden gerideyim transferim sizden sonra sanırım

Anladım canım, bende şuan kimyasal gebelik yaşıyorum 2. Transferimde bende talep etmek istiyorum zaten yumurtam çok az , yaşım 38.
3. Transferi falan bekleyemiycem valla direk söyliycem
Bende baştan bilseydim 2. Transferde isterdim ama sonradan öğrendim . Rabbim hayırlısıyla kucağınızı doldursun inş 🤲🏻

Google dan baktınız mı transfer tarihine göre kaçıncı embriyo günü olduğuna göre falan. Sizin hesap normal gebe kalanlar için daha doğru genel olarak bildiğim 🥰

Google dan baktınız mı transfer tarihine göre kaçıncı embriyo günü olduğuna göre falan. Sizin hesap normal gebe kalanlar için daha doğru genel olarak bildiğim 🥰
Ben transfer tarihine göre de baktım çok bir fark olmuyor 5.gün embriyosu 4 gün ilerde oluyordu. ama doktor not alırken son adet tarini sordu,googledeki hesaplamalara baktığımda doktorun verdiği doğum tarihi son adet tarihine göre hesaplanınca çıkıyor

Canım benim taze transfer oldu hiç beklemedik senin süreç nasıldı
Benimde taze transfer ama yumurta gelişimine göre transfer günleri değişiyor ya adetim önce olmasına rağmen 🙃 o yüzden hesap karışık 😅 adet tarihim önce olmasına rağmen gebelik takibinde sizden gerideyim onu demek istiyorum adete göre bakarsak sizden önde olmam lazım🙈

Ben transfer tarihine göre de baktım çok bir fark olmuyor 5.gün embriyosu 4 gün ilerde oluyordu. ama doktor not alırken son adet tarini sordu,googledeki hesaplamalara baktığımda doktorun verdiği doğum tarihi son adet tarihine göre hesaplanınca çıkıyor
O zaman benim sizden daha ileri gebe olmuş olmam lazım ama siz kese gördünüz ben bekliyorum 🙈😅 ay bunlar karışık işler gerçekten sağlıkla gelsinler de . Ultrasonda çıkan hesaba güveniyorum ben o zaman söylüyorlar ya şu hafta görünüyorsun diye

Benimde taze transfer ama yumurta gelişimine göre transfer günleri değişiyor ya adetim önce olmasına rağmen 🙃 o yüzden hesap karışık 😅 adet tarihim önce olmasına rağmen gebelik takibinde sizden gerideyim onu demek istiyorum adete göre bakarsak sizden önde olmam lazım🙈
Bak yine benim kafam karıştı 🙈

Back
X