- 13 Mart 2023
- 577
- 227
- 33
- 35
Benim kendi doktorum bakacak ama nasıl bakacak bilmiyorum regl başlangıç gününe göre mi hesaplıyoruzEvet ben keseye de kalp atışına da karından baktırdım. Vajinal ultrasondan çekiniyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim kendi doktorum bakacak ama nasıl bakacak bilmiyorum regl başlangıç gününe göre mi hesaplıyoruzEvet ben keseye de kalp atışına da karından baktırdım. Vajinal ultrasondan çekiniyorum
Ay sormayın o bende de vardı yaklaşık 24-25 yaşına kadar mide bulantısı hapı içtim seyahatlere çıkarken. Annemle babam Türkiye turuna çıktı ben anneannemlerde kaldım mide bulantısı korkusundanbende ilaç lastiği takıyorum pantolonlarıma ağrılardanda şikayetçi değilim ama çocukluğum araba tutmasıyla ve arabaya binersem kusarsam korkusuyla geçti beni çocukken dağ havası bile çarpmıştır uzungöl gezim mafolmuştu oyuzden yok ben midem bulansın istmem :)
O uygulamaları indirdim onlara göre 4+5 ama Google’dan tüp bebek hesaplama tarihine göre başka çıkıyor ultrasonda söylüyormuş ya doktorlar onu bekliyorum ben de heyecanla. Bu kısmı siz çok hızlı atlatmışsınız maşallah ne güzel bana da sanki vakit geçmiyor gibi geliyorben uygulama indirdim en son adet tarihini giriyorsun doktorda bana aynı günleri söyledi aralarında 1 gün var bebeklerimin
İnş canım içimizi ferah tutalım ağrılar verişler büyüdüğü için inşBenim transfer sonrası 18. Günüm benim de endişelerim var boş gebelik çıkar diye ağrılarım genelde sağ kasıkta oluyor binimde 17 Nisan kese tarihim inşallah güzel haber alırız
Hay maşallah o kadar çabuk duyuluyor muBen 5+3te kalp atışını bile duydum. İnşallah senin de aynısı olur.
HEEE o bende alakalı ben sabırlı biri değilim bekleyemezdim zaten ama kanama oluncada benim hastanem uzak işten izin alıp yakın bir yere gitmem gerektiO uygulamaları indirdim onlara göre 4+5 ama Google’dan tüp bebek hesaplama tarihine göre başka çıkıyor ultrasonda söylüyormuş ya doktorlar onu bekliyorum ben de heyecanla. Bu kısmı siz çok hızlı atlatmışsınız maşallah ne güzel bana da sanki vakit geçmiyor gibi geliyor![]()
Gidince görüşeceğini bilsem bende giderim de , siz kaçta görünüz keseyi 4. Hafta içindeyken görünür mü erken sankiHEEE o bende alakalı ben sabırlı biri değilim bekleyemezdim zaten ama kanama oluncada benim hastanem uzak işten izin alıp yakın bir yere gitmem gerekti![]()
Amin canım inş güzel haber alırız son 4 gün kaydıİnş canım içimizi ferah tutalım ağrılar verişler büyüdüğü için inş![]()
Son adet tarihi nin ilk günü son günü değil diye biliyorum uygulamada da aynısını soruyorO uygulamaları indirdim onlara göre 4+5 ama Google’dan tüp bebek hesaplama tarihine göre başka çıkıyor ultrasonda söylüyormuş ya doktorlar onu bekliyorum ben de heyecanla. Bu kısmı siz çok hızlı atlatmışsınız maşallah ne güzel bana da sanki vakit geçmiyor gibi geliyor![]()
Son adet tarihimin ilk günü 9 MartSon adet tarihi nin ilk günü son günü değil diye biliyorum uygulamada da aynısını soruyor
Evet o şekilde hesapladı. Kalp atışını duyduğumuzda cihaz da haftayı söyledi. Uyumlu çıktıBenim kendi doktorum bakacak ama nasıl bakacak bilmiyorum regl başlangıç gününe göre mi hesaplıyoruz
Valla mucize gibiydi. Kanamam oldu kaybediyoruz diye düşündük eşimle. Ağlaya ağlaya acile gittik. Doktor her şey yolunda dedi hatta kalp atışı var dedi ve dinletti. İnanamadim resmenHay maşallah o kadar çabuk duyuluyor mu![]()
Ya ne kadar güzelValla mucize gibiydi. Kanamam oldu kaybediyoruz diye düşündük eşimle. Ağlaya ağlaya acile gittik. Doktor her şey yolunda dedi hatta kalp atışı var dedi ve dinletti. İnanamadim resmen![]()
Tam olarak 5+3 tü. Hem de ne korku Allah kimseye yaşatmasınYa ne kadar güzelinsan çok korkuyor değil mi hele de onca zorluktan sonra bulmuşken .
hangi hafta kaçıncı gün duymuştunuz tam
Kaçıncı gün embriyosu ve beta kalça öğrendiniz. Sizin transfer olur olmaz tutunmuş herhaldeTam olarak 5+3 tü. Hem de ne korku Allah kimseye yaşatmasın
Aslında çok yüksek öğrenemedim. 5. Gün 4bb embriyoydu 8. Gün kan verdim 130, 10. Gün 277. Transferden sonra 16. Günde de kese göründüKaçıncı gün embriyosu ve beta kalça öğrendiniz. Sizin transfer olur olmaz tutunmuş herhalde![]()
Yok valla tutmadığım halde tansiyonum biraz önce 8 ze 5 ti tutsam bilmiyorumBirde oruç tutabiliyor musunuz kızlar siz
Benim 3. Gün gözükmez herhalde biraz daha sabredeyimAslında çok yüksek öğrenemedim. 5. Gün 4bb embriyoydu 8. Gün kan verdim 130, 10. Gün 277. Transferden sonra 16. Günde de kese göründü
Ben de tutamıyorum , acaba sizi de hem kalp atışı hem kese bir arada görmek için mi o tarihi verdilerYok valla tutmadığım halde tansiyonum biraz önce 8 ze 5 ti tutsam bilmiyorum