2023 Mart ayı tüp bebek tedavisi görenler

bende ilaç lastiği takıyorum pantolonlarıma ağrılardanda şikayetçi değilim ama çocukluğum araba tutmasıyla ve arabaya binersem kusarsam korkusuyla geçti beni çocukken dağ havası bile çarpmıştır uzungöl gezim mafolmuştu oyuzden yok ben midem bulansın istmem :)
Ay sormayın o bende de vardı yaklaşık 24-25 yaşına kadar mide bulantısı hapı içtim seyahatlere çıkarken. Annemle babam Türkiye turuna çıktı ben anneannemlerde kaldım mide bulantısı korkusundan 🥶 ama ne bileyim buna özeniyorum sanırım yine de dayanamayacağım şekilde olmaz inş 🤲🏻 şeninde gönlüne göre olur hiç olmaz inş 🥰

ben uygulama indirdim en son adet tarihini giriyorsun doktorda bana aynı günleri söyledi aralarında 1 gün var bebeklerimin
O uygulamaları indirdim onlara göre 4+5 ama Google’dan tüp bebek hesaplama tarihine göre başka çıkıyor ultrasonda söylüyormuş ya doktorlar onu bekliyorum ben de heyecanla. Bu kısmı siz çok hızlı atlatmışsınız maşallah ne güzel bana da sanki vakit geçmiyor gibi geliyor 🫣😅

Benim transfer sonrası 18. Günüm benim de endişelerim var boş gebelik çıkar diye ağrılarım genelde sağ kasıkta oluyor binimde 17 Nisan kese tarihim inşallah güzel haber alırız
İnş canım içimizi ferah tutalım ağrılar verişler büyüdüğü için inş 😍🙃

O uygulamaları indirdim onlara göre 4+5 ama Google’dan tüp bebek hesaplama tarihine göre başka çıkıyor ultrasonda söylüyormuş ya doktorlar onu bekliyorum ben de heyecanla. Bu kısmı siz çok hızlı atlatmışsınız maşallah ne güzel bana da sanki vakit geçmiyor gibi geliyor 🫣😅
HEEE o bende alakalı ben sabırlı biri değilim bekleyemezdim zaten ama kanama oluncada benim hastanem uzak işten izin alıp yakın bir yere gitmem gerekti 😂

HEEE o bende alakalı ben sabırlı biri değilim bekleyemezdim zaten ama kanama oluncada benim hastanem uzak işten izin alıp yakın bir yere gitmem gerekti 😂
Gidince görüşeceğini bilsem bende giderim de , siz kaçta görünüz keseyi 4. Hafta içindeyken görünür mü erken sanki

Son adet tarihi nin ilk günü son günü değil diye biliyorum uygulamada da aynısını soruyor

Son adet tarihi nin ilk günü son günü değil diye biliyorum uygulamada da aynısını soruyor
Son adet tarihimin ilk günü 9 Mart
Ama embriyo transfer tarihine göre tüp bebek hesaplama diye program var Google da 28 Mart transferim orda Farklı.
Yumurta toplama tarihine göre hesaplama var 25 Mart yumurta toplamam oraya göre de Farklı yani çok değil ama birer ikişer gün Farklı çıkıyor.
Son adetin son günü demedim 🙈 Google tüp bebek hesaplama yazın birkaç tane çıkıyor

Valla mucize gibiydi. Kanamam oldu kaybediyoruz diye düşündük eşimle. Ağlaya ağlaya acile gittik. Doktor her şey yolunda dedi hatta kalp atışı var dedi ve dinletti. İnanamadim resmen 😂
Ya ne kadar güzel 😍 insan çok korkuyor değil mi hele de onca zorluktan sonra bulmuşken . 🙂 hangi hafta kaçıncı gün duymuştunuz tam

Back
X