2023 Mart ayı tüp bebek tedavisi görenler

Maşallah benim minnoşuma inşallah nasip olur canım benim dualarım seninle.ben de pazartesi kese gördüm ayın 19 unda da kalp atışı için gidicem inşallaj
canım benım beklemek cok zor bılıyorum ama sabır Allahın izniyle kalp atışıda duyarsın çektiğim videoda görülüyor biliyormusun hareket ediyor kalbi hep dua ediyorum bende hepimize

Dün gititm bende 17 sindeydi normalde ama kahve lekem ve aşırı ağrım olunca korkum keseyi gördük ben 5 haftalık diye biliyordum dokto 5 gün önde dedi salı birdaha gidicez ekstra fitil ve iğne verdi bugün daha iyiyim ağrım hafifledi lekem gelmedi işe gitmedim evde yat dedi varmı böyle şikayetleri olan

Eklentiler

• 7BCE72D1-4184-429A-BC30-8741C2D74470.webp
    7BCE72D1-4184-429A-BC30-8741C2D74470.webp
    26,5 KB · Görüntüleme: 38
canım benım beklemek cok zor bılıyorum ama sabır Allahın izniyle kalp atışıda duyarsın çektiğim videoda görülüyor biliyormusun hareket ediyor kalbi hep dua ediyorum bende hepimize
Yaa ne kadar güzel inşallah bizlerde görebiliriz o anları 🤲🏻 Allah razı olsun kuzum İnan ben de hep dua ediyorum tanıdığım tanımadığım evlat isteyen herkese

Dün gititm bende 17 sindeydi normalde ama kahve lekem ve aşırı ağrım olunca korkum keseyi gördük ben 5 haftalık diye biliyordum dokto 5 gün önde dedi salı birdaha gidicez ekstra fitil ve iğne verdi bugün daha iyiyim ağrım hafifledi lekem gelmedi işe gitmedim evde yat dedi varmı böyle şikayetleri olan
Nerdeyse kalp atışı duyma vaktiniz gelmiş o zaman 😊

Back
X