- 13 Mart 2023
- 577
- 227
- 33
- 35
İnşallah duyarsın canım ama duymazsanda endişelenmeBende tam 6+2 oluyor gideceğim tarihte ama kalp atışı duyulurmu bilmiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah duyarsın canım ama duymazsanda endişelenmeBende tam 6+2 oluyor gideceğim tarihte ama kalp atışı duyulurmu bilmiyorum
Neden sonra gideceksin 4 gün içinÇoğunlukla Duyulur merak etmeyin bende 6+3 de duydum kalp atışını Şuanda 7+4 haftalığım. 4 gün sonra tekrar kontrolüm var
Geçen hafta cumartesi duydum kalp sesini doktorum bayram öncesi tekrar büyümesine bakalım bayrama rahat gir dedi o yüzden çarşamba günü tekrar kontrolüm var.Neden sonra gideceksin 4 gün için
Anladım canımGeçen hafta cumartesi duydum kalp sesini doktorum bayram öncesi tekrar büyümesine bakalım bayrama rahat gir dedi o yüzden çarşamba günü tekrar kontrolüm var.
Ay inşallah çok merak ediyorum aşırı heyecanlıyım duyucammi diye Rabbım emeklerimizi boşa bırakmaz inşallahÇoğunlukla Duyulur merak etmeyin bende 6+3 de duydum kalp atışını Şuanda 7+4 haftalığım. 4 gün sonra tekrar kontrolüm var
Çoğunlukla Duyulur merak etmeyin bende 6+3 de duydum kalp atışını Şuanda 7+4 haftalığım. 4 gün sonra tekrar kontrolüm var
Ben de sen gibiyim gittiğimde tam 6+0 olacak inşallah duyarımAy inşallah çok merak ediyorum aşırı heyecanlıyım duyucammi diye Rabbım emeklerimizi boşa bırakmaz inşallah![]()
İnşallah canım günler geçmek bilmiyor gerçekten çok tatlı zamanlar sağlıkla kavuşalım bebeklerimizeGünaydın kızlar mart sonu ve nisan ortalarına kadar olan transferler sanırım aralık ayı doğumlu olacağızinşallah hepimiz sırasıyla hayırlısıyla keseyi kalp atışını cinsiyetlerini öğreniriz
GünaydınGünaydın kızlar mart sonu ve nisan ortalarına kadar olan transferler sanırım aralık ayı doğumlu olacağızinşallah hepimiz sırasıyla hayırlısıyla keseyi kalp atışını cinsiyetlerini öğreniriz
Insallah benim doğum eğer nasip olursa 16 Aralık gösteriyor sağ salim zamanında kolaylıkla dogsunlarGünaydın kızlar mart sonu ve nisan ortalarına kadar olan transferler sanırım aralık ayı doğumlu olacağızinşallah hepimiz sırasıyla hayırlısıyla keseyi kalp atışını cinsiyetlerini öğreniriz
Gözükür bence merak etme dikkat et dinlen bo su iç ilaçlarını ihmal etmeKızlar ben bugün 5+2 oldum çarsamba günü ilk kontrolüm var. Görünürse eğer kese bakacağız. En son değerim 728 Di inşallah görülürdün tüm gün bel ağrısı çektim gece de yatmadan 2-3 damla pembe lekelenmem olduğunu farkettim çok korktum peçeteye sildikçe de geliyordu yattım hemen. Dün biraz yordum heralde kendimi anlamadım. Doktoruma yazdım ilaçlarına devam et bol bol da dinlen dedi inşallah bir şey yoktur
![]()
Benim de öyle kahveyi çok severdim tiksindim. Dün canım makarna istedi yaparken midem bulantı sonra tekrar canım çekti. Ne istediğimi ben de bilmiyorumBenim canım bişey istemiyor hem iştahım kapalı hemde açıkçok tuhaf
![]()
Benim de 19 aralık gösteriyor uygulama ama belli olmaz erken yada geç de olabilirInsallah benim doğum eğer nasip olursa 16 Aralık gösteriyor sağ salim zamanında kolaylıkla dogsunlar![]()
Benimde 18 AralıkInsallah benim doğum eğer nasip olursa 16 Aralık gösteriyor sağ salim zamanında kolaylıkla dogsunlar![]()
İnşallahGözükür bence merak etme dikkat et dinlen bo su iç ilaçlarını ihmal etme
Evet ister istemez o heyecan stres oluyor ama merak etmeyin inşallah güzel sonuçlar alacağız hepimiz Rabbim hepimize sağ salim kucağımıza almayı nasip etsinAy inşallah çok merak ediyorum aşırı heyecanlıyım duyucammi diye Rabbım emeklerimizi boşa bırakmaz inşallah![]()
Duyarsın Allah’ın izniyle canım hiç merak etmeBen de sen gibiyim gittiğimde tam 6+0 olacak inşallah duyarım
Ayy amin canım amin inşallahDuyarsın Allah’ın izniyle canım hiç merak etme![]()
Bendede öyle oluyor kahve şekinde yatınca gelmiyor iki geziniyim geliyor bende anlamadm doktorun ekstrailaç verdimiGözükür bence merak etme dikkat et dinlen bo su iç ilaçlarını ihmal etme