- 29 Aralık 2019
- 539
- 234
- 53
- 36
bende meryem suresını dınlıyorum sureklı ustumdede taşıyorum Allahım kabul etsinde dualarımızı peş peşe doğuralımAminnnnnnn inşallah hergun meryem suresi veya yusuf süresini okuyorum bazen sesli dinliyorum kizlar youtube de ikisinin birleşimi var bol bol dinleyelim
Amiiin inşAllahbende meryem suresını dınlıyorum sureklı ustumdede taşıyorum Allahım kabul etsinde dualarımızı peş peşe doğuralım
Benimde öyle canım ya kalp atışını duymadan hamile gibi hissedemiyorum.. bir an önce o zamanlar gelsin istiyorumAmiiin inşAllahşöyle tam anlamıyla hamileyim sevincini temkinli olmaktan yaşayamıyor insan. Her şeyden işkilleniyor Ama ümidim sonsuz inancım sonsuz çok şükür bin şükür yine de insan temkinli olma ihtiyacı hissediyor şöyle sevdiklerimize ne zaman söyleyeceğiz bakalım
Beta takibi yapmıyor musunuz. Koyuluk benim beta 386 iken de aynıydı 1000küsurlardayken de aynıydıKızlar merhaba bugün 16.günüm ama gebelik testim koyulaşmamış
Amin inş bende öyle . Telefon elimde bir yerlerde bir şeyler göreyim ümitleneceğim derdindeyimBenimde öyle canım ya kalp atışını duymadan hamile gibi hissedemiyorum.. bir an önce o zamanlar gelsin istiyorum
Benim beta 11.gün 376 çıkınca doktorum istemedi bende yaptırmadım şimdi bu testide öylesine yaptımBeta takibi yapmıyor musunuz. Koyuluk benim beta 386 iken de aynıydı 1000küsurlardayken de aynıydı
Benimde o kadar bi belirtim yok. Midem hafif bulanıyor ama bilmiyorum.Amin inş bende öyle . Telefon elimde bir yerlerde bir şeyler göreyim ümitleneceğim derdindeyimhenüz hiç bulantım yok olmayacak mı acaba diyorum
Tamam o zaman gerek yok içiniz rahat etsin kendinize korku edinmeyinBenim beta 11.gün 376 çıkınca doktorum istemedi bende yaptırmadım şimdi bu testide öylesine yaptım
Ayy inşallah görülürKalp sesi duyulmasada ekranda görülüyor merak etmeyın doktor soyluyor ses makınaya gelmesede ekranda goruluyor der
Aşırı açlık hissi var bendeBenimde o kadar bi belirtim yok. Midem hafif bulanıyor ama bilmiyorum.
Hım artık keseyi yarından sonra gideceğim bakalımTamam o zaman gerek yok içiniz rahat etsin kendinize korku edinmeyintestten teste fark oluyor illaki. Ama benim ki ikinci betayı da istemişti artışı görelim diye
Bende de bel sırt ağrısı oluyor, yürüyüş yaparken bacak ağrılarım oluyorAşırı açlık hissi var bendebirde ara ara bel sırt kasık ağrısı. Şafak sayıyorum resmen önce kalp sesi sonra hayırlısıyla şu ilk 3-4 ay hayırlısıyla bitsin sonra şöyle sevdiklerimize müjde verelim istiyorum
Spor maksatlı yürüyüş mü yoksa bir yere ulaşmak için mecburi yürüyüş mü yapıyorsunuz. Ben şuan her şeyden korkuyorum 10 dakika bile yürümedim hiç aralıksız dahaBende de bel sırt ağrısı oluyor, yürüyüş yaparken bacak ağrılarım oluyor
amin inşAllah bebeklerimize sağlıkla kavuşalım inşBin aydan daha hayırlı olduğu müjdelenen Kadir Gecemiz mübarek olsun tüm dualarımız kabul olsun inşallah
Vallla annelere söyleyelim dedik köydekiler duydu saklayamadık herkes duydu valla sen iyi saklamışsın bende tam sevinemiyorum ağrılar giriyor normal diyorlar ben dıyorum kendıme ne olursa Allahtan çok kaptırma ama bebek eşyalalrına bakerken buluyorum kendımı benım ıkızlerden bırının kalbide durduya ondanda korkum varAmiiin inşAllahşöyle tam anlamıyla hamileyim sevincini temkinli olmaktan yaşayamıyor insan. Her şeyden işkilleniyor Ama ümidim sonsuz inancım sonsuz çok şükür bin şükür yine de insan temkinli olma ihtiyacı hissediyor şöyle sevdiklerimize ne zaman söyleyeceğiz bakalım
ne testi ben tam anlayamadım ben de sağlık ocağına gittim benden kan ve idrar aldılar okadar onlarda normal çıktıKızlar selam, kandiliniz mübarek olsun güzel haberler aldığımız bir gün olsun inşallahrabbim her birimizin gönlüne göre versin ben bu sabah sağlık ocagına biten ilaçlarımı yazdırmaya ve pruluton iğnemi vurdurmaya gittim aile hekimi ama testi yaptırdınız mı dedi yok dedim ben kalp atışı falan duyulunca yapılıyor sanıyordum henüz duymadım o yüzden bişey demedim. Gelmişken alalım dedi zaten sonuçları 2-3 aya çıkıyormuş. Eşimden de alacaklar. Aslında tüp bebek merkezleri genel gen taraması yapıyor sma da yapmış olabilirler ama biz yinede yapalım dediler. Henüz 5+3 üm. Çarsamba kese kontrolüm var. Aranızda bu testi yaptıran var mı? Şuan yeni evleneceklere evlenmeden önce ücretsiz yapılıyor çok ama çok önemli.
ben doktora sordum çalışıyorum sorun olmu dıye hayır kendını çok yorma ama uzun surede haraketzı kalma dedı neredeyse ben 5binle 7 bin arası adım atıyorum günde sende evde sen doktoruna danışsaydınSpor maksatlı yürüyüş mü yoksa bir yere ulaşmak için mecburi yürüyüş mü yapıyorsunuz. Ben şuan her şeyden korkuyorum 10 dakika bile yürümedim hiç aralıksız daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?