Ben adet tarihime göre 4+5 de kese gördüm, yolk sac gözükmedi.keseyi kesin görürsün de diğerini bilmiyorumKızlar şu an adet tarihime göre 4+5 görünüyor. Çarşamba günü kese randevum var. Galiba 5+1 olacağım galiba. Kese görünür değil mi? Yolk ve saç görebilir miyim?
İnşallah canımBen adet tarihime göre 4+5 de kese gördüm, yolk sac gözükmedi.keseyi kesin görürsün de diğerini bilmiyorum
Şuan sizin kaç haftalık?Ben adet tarihime göre 4+5 de kese gördüm, yolk sac gözükmedi.keseyi kesin görürsün de diğerini bilmiyorum
İnşallah canım
Bana doktor bişi demedi son adet tarihime göre şuan 5+4 çarşamba kalp atışı için gidicem bakalım o zaman doktorda bişiler söyler heraldeŞuan sizin kaç haftalık?
Aa çok fark yokmuş aramızda. Adet tarihime yada transfer tarihime göre bakıyorum. Sadece 1 gün fark var. Çok meraklıyım gerçektenBana doktor bişi demedi son adet tarihime göre şuan 5+4 çarşamba kalp atışı için gidicem bakalım o zaman doktorda bişiler söyler heralde
Aynen bendede yorgunluk oluyor çok çabuk acıkıyorumBenimde 18 Aralıkbelirti var mı ben gayet normalim hiç bişey yok sadece yürüyüş yapınca bi anda yoruluyor vücut
Aminnnnnnn inşallah hergun meryem suresi veya yusuf süresini okuyorum bazen sesli dinliyorum kizlar youtube de ikisinin birleşimi var bol bol dinleyelimEvet ister istemez o heyecan stres oluyor ama merak etmeyin inşallah güzel sonuçlar alacağız hepimiz Rabbim hepimize sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin
4+2 de kese gözüktü ama içi boşmu dolumu gozukmedi beta hcg bakilmasina gerek duymuyorum dedi dr 2 hafta sonra tekrar görelim dedi oda bayramdan sonra pazartesine geliyorKızlar şu an adet tarihime göre 4+5 görünüyor. Çarşamba günü kese randevum var. Galiba 5+1 olacağım galiba. Kese görünür değil mi? Yolk ve saç görebilir miyim?
Hepimizin hakkında hayırlısı olsunAa çok fark yokmuş aramızda. Adet tarihime yada transfer tarihime göre bakıyorum. Sadece 1 gün fark var. Çok meraklıyım gerçekten
Belki içi boş mu değil mi belli olur benim 5+2 ye denk geliyor4+2 de kese gözüktü ama içi boşmu dolumu gozukmedi beta hcg bakilmasina gerek duymuyorum dedi dr 2 hafta sonra tekrar görelim dedi oda bayramdan sonra pazartesine geliyor
Amin canımHepimizin hakkında hayırlısı olsun
29 nisanda kaç haftalık olacak canımBenim son adet tarihimden 4 gün farklı doktorum 4+4 dedi. Alttan dün gördüm 4+4 te ben serum için gitmiştim aslında gitmişken bakalım dedik öyle gördük. 29 Nisan da kalp için tekrarbu zamana kadar yine iyiydi de bundan sonrasında sanki zaman geçmeyecek gibi insan ister istemez tedirgin oluyor
Aramıza hoşgeldinBenim son adet tarihimden 4 gün farklı doktorum 4+4 dedi. Alttan dün gördüm 4+4 te ben serum için gitmiştim aslında gitmişken bakalım dedik öyle gördük. 29 Nisan da kalp için tekrarbu zamana kadar yine iyiydi de bundan sonrasında sanki zaman geçmeyecek gibi insan ister istemez tedirgin oluyor
Sonu güzel olsun da razıyız artık ne yapalımAramıza hoşgeldinKalp atışını beklemek öyle günler geçmiyor sanki
öyle tabi canımSonu güzel olsun da razıyız artık ne yapalım
Kalp sesi duyulmasada ekranda görülüyor merak etmeyın doktor soyluyor ses makınaya gelmesede ekranda goruluyor derBen de sen gibiyim gittiğimde tam 6+0 olacak inşallah duyarım
bnde durmadan açım doymuyorumAynen bendede yorgunluk oluyor çok çabuk acıkıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?