2023 Mart ayı tüp bebek tedavisi görenler

Kızlar şu an adet tarihime göre 4+5 görünüyor. Çarşamba günü kese randevum var. Galiba 5+1 olacağım galiba. Kese görünür değil mi? Yolk ve saç görebilir miyim?

Kızlar şu an adet tarihime göre 4+5 görünüyor. Çarşamba günü kese randevum var. Galiba 5+1 olacağım galiba. Kese görünür değil mi? Yolk ve saç görebilir miyim?
Ben adet tarihime göre 4+5 de kese gördüm, yolk sac gözükmedi.keseyi kesin görürsün de diğerini bilmiyorum

Bana doktor bişi demedi son adet tarihime göre şuan 5+4 çarşamba kalp atışı için gidicem bakalım o zaman doktorda bişiler söyler heralde
Aa çok fark yokmuş aramızda. Adet tarihime yada transfer tarihime göre bakıyorum. Sadece 1 gün fark var. Çok meraklıyım gerçekten

Evet ister istemez o heyecan stres oluyor ama merak etmeyin inşallah güzel sonuçlar alacağız hepimiz Rabbim hepimize sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin
Aminnnnnnn inşallah hergun meryem suresi veya yusuf süresini okuyorum bazen sesli dinliyorum kizlar youtube de ikisinin birleşimi var bol bol dinleyelim

4+2 de kese gözüktü ama içi boşmu dolumu gozukmedi beta hcg bakilmasina gerek duymuyorum dedi dr 2 hafta sonra tekrar görelim dedi oda bayramdan sonra pazartesine geliyor

4+2 de kese gözüktü ama içi boşmu dolumu gozukmedi beta hcg bakilmasina gerek duymuyorum dedi dr 2 hafta sonra tekrar görelim dedi oda bayramdan sonra pazartesine geliyor
Belki içi boş mu değil mi belli olur benim 5+2 ye denk geliyor

Benim son adet tarihimden 4 gün farklı doktorum 4+4 dedi. Alttan dün gördüm 4+4 te ben serum için gitmiştim aslında gitmişken bakalım dedik öyle gördük. 29 Nisan da kalp için tekrar bu zamana kadar yine iyiydi de bundan sonrasında sanki zaman geçmeyecek gibi insan ister istemez tedirgin oluyor

29 nisanda kaç haftalık olacak canım

Aramıza hoşgeldin Kalp atışını beklemek öyle günler geçmiyor sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…