2023 Mart ayı tüp bebek tedavisi görenler

Allah belalarını versin nasip etmesin o evi de onlara ne kadar vijdünsızlar ya

iyiyim canım valla kac gundur kadınlar kulubune gırıyorum konustugumuz sayfayı bulamadım yemınle iyiki yazdın. canım evi taşıdım yenı evımde 2 balkon var 3+1 daha büyük ınsallah yenı ev yenı başlangıclar yenı sayfa olur basta uzulmustum ama daha guzel bu evım yarın kontrolum var demırım kanım 8e dusmus arada demır serumu alyorum doktorum baska hastaneye gıttı bende onu bıraktım bende durum bu sen nasılsn bakım nasıl gıdıyor senın cınsıyette belırsızlık vardı kıza benzıyor denmıstı sonra konsutukmu hatırlamıyorum

Hayırlı olsun evin canım inş uğurlu gelir . Biz 29. Haftanın içerisindeyiz kızımız olacak nasipse 5 aralığa gün verdi doktor sezaryan için şekerim sınırda çıktı diyet başladılar ama uyumıyorum malesef bende kış temizliği yaptım kışlık falan hazırladım attım dolaba bebek doğunca rahat ederim en azından bekliyoruz balım gün sayıyoruz merak ettim seni ev taşıyacağını biliyordum en son konuştuk baktım yazan yok dedim dur yazayım naptı bizim kızlar unuttular dedim

YA valla kadınlar kulubune gırdım mesajlar bölümünü bir türlü bulamadım tıklıyorum boş görünüyordu. ben tasınma telasından hazırlık falan yapamadm zaten hala calısıyorum kızımın kıyafetlerınıde yıkayıp ütülemiştim ama tasınınca tekrar bastan yapmam lazım içime sınmez sımdı diğer kızlarında sesı cıkmıyor dr bana 39. haftanda sezaryana alırım dedı 31+3 oldum 7 hafta falan kaldı valla Allah saglıkla almaya nasıp etsın ıteyen herkese hayrlısıysa nasıp etsın valla

Daha ben ütülemedim kuzum benim de ev sahibim çık diyor onla uğraşıyoruz 38+4 te alacaklar beni Allah hayırlısını versin

Daha ben ütülemedim kuzum benim de ev sahibim çık diyor onla uğraşıyoruz 38+4 te alacaklar beni Allah hayırlısını versin
Senınde sezeryan yani 38+4 kasımın kaçına denk geliyor benimki 20 kasım aşağı yukarı aynı zamanlarda doğuracağız. ev sahibinıze hamıleyım dogum yakın cıkamam dedınızmı ben eskı ev sahbını tanıyan emlakcıya dedım ona soyle hakkım haram olsun bu halde yaşattıklarına bak dedm sümük gibi yapısan kıracı olamdıgımız için böyle oluyor dedım sizinkıde vicdansız kıra nekadar ayıptır sorması

Benim 5 Aralık doğum canım ev sahibim yurt dışında çık ben geleceğim diyor hamile olduğumu biliyor 3,5 tü kira 15 yap ben başka eve geçeyim diyor çıkmayacaksan ben zaten haziranda çıkacaktım bilmiyorum hayırlısı

ev sahıbıyle ne oldu canım merak ettım hastane cantanı hazırladınmı sen kac haftalıksınkı 5aralıkta dogum sana neden sezeryan dedıler tüp bebek dıyemı

ev sahıbıyle ne oldu canım merak ettım hastane cantanı hazırladınmı sen kac haftalıksınkı 5aralıkta dogum sana neden sezeryan dedıler tüp bebek dıyemı
İhtar çekmiş canım ev sahibi ama çıkmayı düşünmüyorum mahkemelik olacağız galiba doktorlarım hepsi bir mani olmadığını normal doğum yapabileceğimi söyledi fakat tüp bebek riske atmayada gerek yok dediler bende öyle düşünüyorum normal doğum daha sağlıklı fakat nelerle karşılaşacağımı bilmiyorum o yüzden ben tercih ettim Allah korusun son anda üzülmek istemiyorum

valla bende eşime dedım cıkmayalım dıyede oda bunlar nasıl tanımıyoruz arayıp taciz etcekler ben yokken gelıp kapıya dayanırlar falan hersene aynı terane ocaga kadar vaktımız vardı ama bulduk tasındık valla alıstımda yenı evıme balkonuda var dogumdan sonra kısa zor olurdu. Sanada hayırlısını dılıyorum canım evın yoksa dert ıste
banada doktorum tüp bebegı rıske atmıyoruz dedı benım kasımın 20 22 arasına denk gelıyor yaklastıkca heyecan artıyor hastane cantamıda hazırladım eksık varmı dıye bakıcam ıste

Ben şuan istesemde çıkamam canım zaten tayinciyim bizimkiler yurt dışında senin benden az kalmış hayırlısı ile alırız inşallah kucağımıza

Ben şuan istesemde çıkamam canım zaten tayinciyim bizimkiler yurt dışında senin benden az kalmış hayırlısı ile alırız inşallah kucağımıza
senınde gececek ben tasınma telasından 8. ayımı anlayamadm bı yandna ıyı oldu benm ıcın valla hepimşz ıcın hayırlısı balım

dogru valla hamıle kalan kactı doguran oldumu acaba bilgi verebılseler keske bende sezeryan olcam ya genel anastezımı epıdurakmı olsam bılemedım herkes bırsey soyluyor sen arastrdınmı canm
Canısı her ikisinin de riski var genel anesteziyi herkes öneriyor epidural olanlarda bel ağrısı çok oluyormuş ama ben belden düşünüyorum doğduğu anına şahit olmak için .Bende merak ettim millet ne yaptı acaba atını alan gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…