2023 Mart ayı tüp bebek tedavisi görenler

Evet canım kızım olacak inşallah. Ben 3 ay giyeceklerini alayım da 6 aylık giyeceklerini sonrada alırım çıkar alırız eşimle doğumdan sonra diye düşünüyorum. Dünde tamamladım 3 aya kadar giyeceklerini. Şapka eldiven tarzı şeyler kaldı bide isimli hastane çıkışı yaptıracağım. Sen yaptırmıştın sanırım. Nerde yaptınız?

Trendyolda var canım isimli hastane çıkışı

ben 3lü yaptırdım nakışlı birde baskılı nevresim yaptırdım farklı yazı tipiyle trendyoldan yaptırdım çok güzel oldu

Trendyolda var canım isimli hastane çıkışı
ben 3lü yaptırdım nakışlı birde baskılı nevresim yaptırdım farklı yazı tipiyle trendyoldan yaptırdım

Ben instegramda çok aktif değilim doğrudur canısı
ben instagramda dolandırıldım hala nasıl kandım anlam veremıyorum 800 tlyı yollayın dedıler yolladım valla neye guvendıysem hersey ıcınde dedıler bıde kapı susu 10lu cıkıs magnet falan ama kazıklandım instagrama güvenmıyorum

Oy Allahım şunlara sağlıkla giysin zaman geçmiyor dün benim bir anda vajinama ağrı girdi arka arkaya doğuracağım sandım normal dedi doktor
bendede oluyor artık bebekte gerilip yerini genişletiyor ya oda ağrı yaparmış banada göbek deliğime fena bi ağrı gırdı panık yapmamaya calısıyorum

cevremdeki herkesin kızı oluyor erkek olan vardı oda yanlıs göstermış dedmısler :) Allah analı babalı büyütsün hepimiz aynı ayda doğurucaz nasipse ama artık zaman geçmiyor sankı 6. ayda kaldık

Üzüldüm canım ya kapıda ödemeyi seçiyorum ben orda

cevremdeki herkesin kızı oluyor erkek olan vardı oda yanlıs göstermış dedmısler :) Allah analı babalı büyütsün hepimiz aynı ayda doğurucaz nasipse ama artık zaman geçmiyor sankı 6. ayda kaldık
Ben hep kızım olsun istemiştim Allah’ta verdi çok şükür Allah yokluklarını göstermesin geçen kaynanam geldi benimde ayaklarım kopuyor dönüp bir yardım etmedi ağrıdan ağladım sonrada dönüp nasıl mış annelik zor değilmi diyor .Bilmiyorlarki anne olamamak daha zor birde bu psikolojiyle uğraşıyorum kimsenin bir faydası yok inş kızlarımız destekçimiz arkadaşımız olur

Kızlar birşeyi merak ediyorum hamile iken regl olmuyoruz ya acaba Amh yükselir mi yükselme olmasa bile değerini korur mu .Sizce 2. Normal olurmu tek kalmasınlar

Ben cinsiyet ayrımı yapmadm ama hep oğlum olacak dıye içime doğmustu benım ıkızdıya bırının kalbı durdu acaba omu erkektı dıyorum bende yardıma görumcem geldı badana yaptık ama temızlıge bırını tutmam lazım yoksa benımde yardıma gelecek kımsem yok kaynanam calısıyor bende calosıyorum ama artık zorlanmaya basladım daha 35. haftamda ızne cıkıcam cok var bakalım nasıl olcak evet anne olamamak daha zor gerçekten bana herkes yapama bısey dıyor nasıl yapma kım yapcak ev ıslerını zaten çalısıyorumda ama iyiyim şukur 6. ayıda bitiricaz şukur Allaha sağlıkla dogurmyı naıp etsın hepımıze

Kızlar birşeyi merak ediyorum hamile iken regl olmuyoruz ya acaba Amh yükselir mi yükselme olmasa bile değerini korur mu .Sizce 2. Normal olurmu tek kalmasınlar
herkes banada senın 2. normla olcak bak görursun dıyor ben hatta ılk aylar korunmayı dusunuyorum sımdı 3 4 aylıkkende hamıle kalmak istemem ne yalan söyluyım ama zaten tüp bebekte kullanılan ilaçlar hıormanları normale dondurebılıyormus dıye duydum

Allah yardımcımız olsun canım zor gerçekten mecbur bende kadın alacağım kasımda bebeğin hazırlığını kısmetse bitiririm eylülde kışlık falan hazırlarım sonrada bir kadın alırım

Ay inş canım ben korunmayacağım kısmetse olsun

ben de izne ayrılcam koltukalrımı yıkatmam lazım eylul sonu gıbı yaparım daha bu yazın son denizine gırmem lazım nasipse :) seneyede kzımla gırerım odası hazır sadece anne yanı alıcam bırde kamera alsammı bılemedm abartı olurmu sizce

Ay inş canım ben korunmayacağım kısmetse olsun
valla annem bana ablam 3 aylıkken hamıle kalmıs annemın gebelıgıde cok zor geçmiş ablamı emzirememiş tabı nasipte varsa olsun da ben genede 1 yasına kadar dikkatlı olurum sen gençsin sen yap ben yaşlandım valla öyle hissediyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…