- 13 Mart 2023
- 577
- 227
- 33
- 34
İnş bende transferi görürümYok canım ikinci adetimi bekliyorum. Nasip olursa nisanin ikinci haftasına denk gelir transferim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnş bende transferi görürümYok canım ikinci adetimi bekliyorum. Nasip olursa nisanin ikinci haftasına denk gelir transferim
Ama çok olmuş sizin gaz illaki değişkenlik vardırbenimde adetime yakındım gazım hep olurdu ona yordum mesela ama çoğu kişide beliti olammaış
İkiz mi acaba sizinhamilesin iste canım tebrikler benımde 8. gün 193 10. gün bugun 376,90 doktorum cok ıyı 30nda gel keseye bakalım dedı
5. gün 2 embriyo koyuldu ama artık 2 katı oldu ikiz olsa 4 katı falan artması gerekmezmi hastenemde bana keseye bakmaya gelınce bellı olur boyle anlasılmaz dedi kısmet valla saglıklı olsunda ikiz üçüz tek fark etmezİkiz mi acaba sizin![]()
10.güne göre yüksek göründü de ondan ama dediğiniz gibi 2 kat artmış bakalım5. gün 2 embriyo koyuldu ama artık 2 katı oldu ikiz olsa 4 katı falan artması gerekmezmi hastenemde bana keseye bakmaya gelınce bellı olur boyle anlasılmaz dedi kısmet valla saglıklı olsunda ikiz üçüz tek fark etmez
Gec dollenme olmaz canim dollenmis embriyo transfer oluyoruz ama gec tutunma olabilirmi bilmiyorum test gunu gelsin bi bakalim hakkimizda hayirlisiBazılarının geç döllenme olabiliyormuş biri yazmıştı 8. gün bile negatif çıkıp sonradan pozitif çıkanda olmuş bence hemen umutsuz olma olurmu
tm işte geç tutunmayı kas ettimGec dollenme olmaz canim dollenmis embriyo transfer oluyoruz ama gec tutunma olabilirmi bilmiyorum test gunu gelsin bi bakalim hakkimizda hayirlisi
Bende orada transfer oldum emre beyde daha dünCentrum tüp bebek Recai paputçu
İnşallah tutunur bebiş nasıl geçti kaç yumurta almışlardı kaçıncı günBende orada transfer oldum emre beyde daha dün![]()
5. Gün embriyosu 2 adet 5aa kalitesinde transferi oldu. Çok umut verici iyi bi transferdi recai beye göre daha samimi geldi bana geriye 2 adet embriyom kaldı. Eşim azospermiydi tek tük çıktı şükür havuzlama iyi 4 tane embriyom olabildi şükürİnşallah tutunur bebiş nasıl geçti kaç yumurta almışlardı kaçıncı gün
Ay çok sevindim inşallah darısı bana benim çok yumurtam yok 3 tane toplanacak inşkaliteli olur sonucunu bekliyorum bol bol su iç5. Gün embriyosu 2 adet 5aa kalitesinde transferi oldu. Çok umut verici iyi bi transferdi recai beye göre daha samimi geldi bana geriye 2 adet embriyom kaldı. Eşim azospermiydi tek tük çıktı şükür havuzlama iyi 4 tane embriyom olabildi şükür
Darısı başına canım inşallah hepsi güzel embriyolar olurAy çok sevindim inşallah darısı bana benim çok yumurtam yok 3 tane toplanacak inşkaliteli olur sonucunu bekliyorum bol bol su iç
İnşAllah canım yumurta toplama öncesinde ne yaptın ne tükettin sonrasında ağrın varmıydıDarısı başına canım inşallah hepsi güzel embriyolar olur![]()
Bir iki ay kadar hayır tohumunu çay şeklinde tükettim nar ve yumurta tükettim. Ağrım ilk gündü sonra hiç bir sorun yaşamadımİnşAllah canım yumurta toplama öncesinde ne yaptın ne tükettin sonrasında ağrın varmıydı
Yarın benim belli olacak haberleşirizBir iki ay kadar hayır tohumunu çay şeklinde tükettim nar ve yumurta tükettim. Ağrım ilk gündü sonra hiç bir sorun yaşamadım
Rabbim yardımcın ve her de gönlünce olsun inşallahYarın benim belli olacak haberleşiriz
Iki embriyoyu da transfer yaptıracak mısınız?Merhaba bende centrumda tedaviye başladım. Nasip olursa nisanin ilk haftası transferim olacak. Benim Dr Emre papuçcu. 9 Şubat'ta opu oldum iki ay rahim dinlendirme yapılıyor. İkinci adetimi bekliyorum. Bize Rosi tekniği uygulandi. Eşim mikro tese oldu sperm bununamadi. Yuvarlak hücreler bulundu. İki adet dondurulmuş 3.gun 8 hücreye bölünmüş embriyom var. Umarım kaliteleri güzeldir. insaAllah hepimiz için hayırlısı olur.
Yarın bakalım neler olacakBir iki ay kadar hayır tohumunu çay şeklinde tükettim nar ve yumurta tükettim. Ağrım ilk gündü sonra hiç bir sorun yaşamadım
Yarın bakalım neler olacak