2023 Mart ayı tüp bebek tedavisi görenler

Kızlar şu an adet tarihime göre 4+5 görünüyor. Çarşamba günü kese randevum var. Galiba 5+1 olacağım galiba. Kese görünür değil mi? Yolk ve saç görebilir miyim?

Kızlar şu an adet tarihime göre 4+5 görünüyor. Çarşamba günü kese randevum var. Galiba 5+1 olacağım galiba. Kese görünür değil mi? Yolk ve saç görebilir miyim?
Ben adet tarihime göre 4+5 de kese gördüm, yolk sac gözükmedi.keseyi kesin görürsün de diğerini bilmiyorum

Bana doktor bişi demedi son adet tarihime göre şuan 5+4 çarşamba kalp atışı için gidicem bakalım o zaman doktorda bişiler söyler heralde
Aa çok fark yokmuş aramızda. Adet tarihime yada transfer tarihime göre bakıyorum. Sadece 1 gün fark var. Çok meraklıyım gerçekten

Evet ister istemez o heyecan stres oluyor ama merak etmeyin inşallah güzel sonuçlar alacağız hepimiz Rabbim hepimize sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin 🤲🤲
Aminnnnnnn inşallah hergun meryem suresi veya yusuf süresini okuyorum bazen sesli dinliyorum kizlar youtube de ikisinin birleşimi var bol bol dinleyelim

4+2 de kese gözüktü ama içi boşmu dolumu gozukmedi beta hcg bakilmasina gerek duymuyorum dedi dr 2 hafta sonra tekrar görelim dedi oda bayramdan sonra pazartesine geliyor

4+2 de kese gözüktü ama içi boşmu dolumu gozukmedi beta hcg bakilmasina gerek duymuyorum dedi dr 2 hafta sonra tekrar görelim dedi oda bayramdan sonra pazartesine geliyor
Belki içi boş mu değil mi belli olur benim 5+2 ye denk geliyor

Benim son adet tarihimden 4 gün farklı doktorum 4+4 dedi. Alttan dün gördüm 4+4 te ben serum için gitmiştim aslında gitmişken bakalım dedik öyle gördük. 29 Nisan da kalp için tekrar 🤲🏻🙏🏼 bu zamana kadar yine iyiydi de bundan sonrasında sanki zaman geçmeyecek gibi insan ister istemez tedirgin oluyor

Benim son adet tarihimden 4 gün farklı doktorum 4+4 dedi. Alttan dün gördüm 4+4 te ben serum için gitmiştim aslında gitmişken bakalım dedik öyle gördük. 29 Nisan da kalp için tekrar 🤲🏻🙏🏼 bu zamana kadar yine iyiydi de bundan sonrasında sanki zaman geçmeyecek gibi insan ister istemez tedirgin oluyor
29 nisanda kaç haftalık olacak canım 🌸

Aramıza hoşgeldin ☺️Kalp atışını beklemek öyle günler geçmiyor sanki

Back
X