2023 Mart ayı tüp bebek tedavisi görenler

Hanımlar bugun bende 5+6 bebişş gördüm bekleyemedim bayram sonrası kalp atışınıda az da olsa duyduk 💜 darısı tüm bekleyenlere inşallah
Alttan muayene mi canm kalp atışını da mı duydunuz maş🧿 ben bayramdan sonrayı mecbur bekleyeceğim ama acaba 29nisanı beklemeden gitsem mi ne yapsam 👀

Valla mecbur duruyorum ama artık her işi yapmaya başladım çok şükür
boşvermeye çalış canm zaten 9ay sonra yeniden döneceğiz işlere tabi lohusalıkta da prenses gibiyiz sonra bir yerden başlarız işlere bir şekilde 🙃 o yüzden ben çok takılmıyorum iş olayına hatta inş sağlıkla devam eder de hamileliğimin keyfini çıkarırım sonuna kadar 🥰

Amin canm inş 🫶🏻 sen bebeği gördün mü peki kese içinde
Yok canım içinde görmedim ben yolk var dedi. Hemşire sanki içinde var gibi dedi ama net bir şekilde söylemedi. Sen gördün mü?

Eklentiler

• 6F7C9659-85EA-4688-8F3D-45D25387CFCA.webp
    6F7C9659-85EA-4688-8F3D-45D25387CFCA.webp
    76,1 KB · Görüntüleme: 37
Yok canım içinde görmedim ben yolk var dedi. Hemşire sanki içinde var gibi dedi ama net bir şekilde söylemedi. Sen gördün mü?
Yok ben 4+4 te serum için gitmiştim gitmişken baksak mı dedim öylece gördük sadece yolk ve bebişl henüz görmedim 😞 o yüzden uzun geliyor tarih

Sanırım dayanamayacağım pazartesi eşimi ikna edersem gideceğim o bekleyelim gününü diyor ama çok uzun

boşvermeye çalış canm zaten 9ay sonra yeniden döneceğiz işlere tabi lohusalıkta da prenses gibiyiz sonra bir yerden başlarız işlere bir şekilde 🙃 o yüzden ben çok takılmıyorum iş olayına hatta inş sağlıkla devam eder de hamileliğimin keyfini çıkarırım sonuna kadar 🥰
Çok haklısın canım ama benim kimse yok yanımda o yüzden mecbur bana kalıyor ama eskisi gibi değilim

Seneye bebişlerimizin kucağında olduğu sağlıklı musmutlu bayramlarımız olsun inş , iyi bayramlar kızlar 😍
Sağol canım cümlemizin inşallah iyi bayramlar seneye şeker bayramında evlatlarımız ile gireriz inşallh lütfen iletişimi koparmayalım ben hepinizi çok merak ediyorum 🤗🤗🤗inş güzel olacak herşey

Ay kızlar bugün sabah kalkınca iç çamaşırımda kan gördüm. Fitil girerken biraz zorlanmış gibiydi. Devam etmiyor ama korktum. Şimdi acile gideceğiz.

Back
X