2023 Mart ayı tüp bebek tedavisi görenler

Sağol canım cümlemizin inşallah iyi bayramlar seneye şeker bayramında evlatlarımız ile gireriz inşallh lütfen iletişimi koparmayalım ben hepinizi çok merak ediyorum 🤗🤗🤗inş güzel olacak herşey
inşAllah canm 🙌 benim iki haftadan kaldı bir haftam haftaya bugün kalp atışları duyacağım inş ❤️

Ay kızlar bugün sabah kalkınca iç çamaşırımda kan gördüm. Fitil girerken biraz zorlanmış gibiydi. Devam etmiyor ama korktum. Şimdi acile gideceğiz.
Çok önemli bir şey olduğunu zannetmiyorum canım ama tedbir alman içinin rahatlığı için iyi. Ne oldu sonuç yazmamışsın belki bebeği görmüşsündür 🙂

Çok önemli bir şey olduğunu zannetmiyorum canım ama tedbir alman içinin rahatlığı için iyi. Ne oldu sonuç yazmamışsın belki bebeği görmüşsündür 🙂
İlk doktora gittim canım orda usg yokmuş o yüzden bakamadık. Proluton vurdurdum. Sonra kadın doğum hastanesine gittim. Vajinal baktı kanama alanı falan yok şükür. Kahverengiydi zaten ama yine de korktum canım

İlk doktora gittim canım orda usg yokmuş o yüzden bakamadık. Proluton vurdurdum. Sonra kadın doğum hastanesine gittim. Vajinal baktı kanama alanı falan yok şükür. Kahverengiydi zaten ama yine de korktum canım
Bebeği gördün mü , bende acilde ultrason oluyor mu diyecektim. Varsa bende gideyim diye 🫣 sırf meraktan ama . Küçük kanamalara normal diyorlar zaten kahverengiyle o tehlikesiz kırmızı tehlikli görüyorlar genelde benim bildiğim ama yine de için rahat etmiştir iyi yapmışsın

Bebeği gördün mü , bende acilde ultrason oluyor mu diyecektim. Varsa bende gideyim diye 🫣 sırf meraktan ama . Küçük kanamalara normal diyorlar zaten kahverengiyle o tehlikesiz kırmızı tehlikli görüyorlar genelde benim bildiğim ama yine de için rahat etmiştir iyi yapmışsın
Bebeği görmedim canım sadece kese gördüm bide kanama alanına galan baktılar yani içi falan dolu mu değil mi bakmadı. Kahverengi ve bitti şükür kanamam yok 🤲🏻

Arkadaslar iyi bayramlar 25 martta transfer olmuştum dün kahverengiden de açık bir leke geldi bugün de çok hafif devam ediyor gogus hassasiyetimde geçti tam 6 haftalık bugün ne yapsam bilmiyorum doktora yazdım ilaca devam dinlen dedi ama ben çok tedirginim napsam acile gitsem bakarlar mi beta hcg baktirsammi

Arkadaslar iyi bayramlar 25 martta transfer olmuştum dün kahverengiden de açık bir leke geldi bugün de çok hafif devam ediyor gogus hassasiyetimde geçti tam 6 haftalık bugün ne yapsam bilmiyorum doktora yazdım ilaca devam dinlen dedi ama ben çok tedirginim napsam acile gitsem bakarlar mi beta hcg baktirsammi
Merhaba bugün benim kanamam oldu. Doktora gittim acile. Vajinal baktılar. Kanama alanı yok eski kan gibi dediler. Acile gidersen bakarlar canım

Insallah bebeklerimize birsey olmaz canım doğum hastanesine mi gittin özele falan mı
Gogus hassasiyetin ne durumda
İnşallah canım. İlk normal acile gittim orda yoktu kadın doğum. Kadın doğum hastanesine acile gittim. Göğüs hassasiyetim devam ediyor

Canım transfer günümüz aynı nasıl oldun çok merak ettim iyimisin

Canım transfer günümüz aynı nasıl oldun çok merak ettim iyimisin
Tesekkur ederim canım bir sıkıntı yok şükür lekemde azaldı dinleniyorum coraspini kesti doktor yarin kontrolüm var bende 6+1 gösteriyor uygulama dün kana baktırdım herhangi bir düşüş yok 48 binlerce acildeki doktor iyi gözüküyor sıkıntı yok gibi dedi

Kızlar benim bugün çok şiddetli bel ağrılarım oluyor böylesi olmamıştı hiç inş normaldir ara ara adet sancısı gibi oluyordu onlar normal diyordum ama böylesi hiç olmamıştı camımı yakıyor baya 😔 Allahtan ki kanama falan yok ama tedirgin oldum yine de

Back
X