- 25 Temmuz 2020
- 467
- 224
- 33
inşAllah canmSağol canım cümlemizin inşallah iyi bayramlar seneye şeker bayramında evlatlarımız ile gireriz inşallh lütfen iletişimi koparmayalım ben hepinizi çok merak ediyoruminş güzel olacak herşey

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşAllah canmSağol canım cümlemizin inşallah iyi bayramlar seneye şeker bayramında evlatlarımız ile gireriz inşallh lütfen iletişimi koparmayalım ben hepinizi çok merak ediyoruminş güzel olacak herşey
Çok önemli bir şey olduğunu zannetmiyorum canım ama tedbir alman içinin rahatlığı için iyi. Ne oldu sonuç yazmamışsın belki bebeği görmüşsündürAy kızlar bugün sabah kalkınca iç çamaşırımda kan gördüm. Fitil girerken biraz zorlanmış gibiydi. Devam etmiyor ama korktum. Şimdi acile gideceğiz.
İlk doktora gittim canım orda usg yokmuş o yüzden bakamadık. Proluton vurdurdum. Sonra kadın doğum hastanesine gittim. Vajinal baktı kanama alanı falan yok şükür. Kahverengiydi zaten ama yine de korktum canımÇok önemli bir şey olduğunu zannetmiyorum canım ama tedbir alman içinin rahatlığı için iyi. Ne oldu sonuç yazmamışsın belki bebeği görmüşsündür![]()
Bebeği gördün mü , bende acilde ultrason oluyor mu diyecektim. Varsa bende gideyim diyeİlk doktora gittim canım orda usg yokmuş o yüzden bakamadık. Proluton vurdurdum. Sonra kadın doğum hastanesine gittim. Vajinal baktı kanama alanı falan yok şükür. Kahverengiydi zaten ama yine de korktum canım
Bebeği görmedim canım sadece kese gördüm bide kanama alanına galan baktılar yani içi falan dolu mu değil mi bakmadı. Kahverengi ve bitti şükür kanamam yokBebeği gördün mü , bende acilde ultrason oluyor mu diyecektim. Varsa bende gideyim diyesırf meraktan ama . Küçük kanamalara normal diyorlar zaten kahverengiyle o tehlikesiz kırmızı tehlikli görüyorlar genelde benim bildiğim ama yine de için rahat etmiştir iyi yapmışsın
Merhaba bugün benim kanamam oldu. Doktora gittim acile. Vajinal baktılar. Kanama alanı yok eski kan gibi dediler. Acile gidersen bakarlar canımArkadaslar iyi bayramlar 25 martta transfer olmuştum dün kahverengiden de açık bir leke geldi bugün de çok hafif devam ediyor gogus hassasiyetimde geçti tam 6 haftalık bugün ne yapsam bilmiyorum doktora yazdım ilaca devam dinlen dedi ama ben çok tedirginim napsam acile gitsem bakarlar mi beta hcg baktirsammi
Insallah bebeklerimize birsey olmaz canım doğum hastanesine mi gittin özele falan mıMerhaba bugün benim kanamam oldu. Doktora gittim acile. Vajinal baktılar. Kanama alanı yok eski kan gibi dediler. Acile gidersen bakarlar canım
İnşallah canım. İlk normal acile gittim orda yoktu kadın doğum. Kadın doğum hastanesine acile gittim. Göğüs hassasiyetim devam ediyorInsallah bebeklerimize birsey olmaz canım doğum hastanesine mi gittin özele falan mı
Gogus hassasiyetin ne durumda
Anladim canim bende bir gideyim bakalım inşallah kötü birsey yokturİnşallah canım. İlk normal acile gittim orda yoktu kadın doğum. Kadın doğum hastanesine acile gittim. Göğüs hassasiyetim devam ediyor
Rahat olun sizinde bir şey olacağını zannetmiyorum hayırlısıyla inşAnladim canim bende bir gideyim bakalım inşallah kötü birsey yoktur
Canim acilde kana baktırdık herhangi bir düşüş yok iyi dediler ultrason yoktu gittiğimiz yerde kanda iyi çıkınca başka bir yere gitmedim pazartesi kontrolüm var zatenRahat olun sizinde bir şey olacağını zannetmiyorum hayırlısıyla inşgidebildiniz mi
Benim haftaya cuma inşallah güzel haberler alırsın canım benim benim bugün 6+2 tüm 7. Hafta kalp bakılacak Allah utandırmasıninşAllah canmbenim iki haftadan kaldı bir haftam haftaya bugün kalp atışları duyacağım inş
![]()
Canım transfer günümüz aynı nasıl oldun çok merak ettim iyimisinArkadaslar iyi bayramlar 25 martta transfer olmuştum dün kahverengiden de açık bir leke geldi bugün de çok hafif devam ediyor gogus hassasiyetimde geçti tam 6 haftalık bugün ne yapsam bilmiyorum doktora yazdım ilaca devam dinlen dedi ama ben çok tedirginim napsam acile gitsem bakarlar mi beta hcg baktirsammi
Tesekkur ederim canım bir sıkıntı yok şükür lekemde azaldı dinleniyorum coraspini kesti doktor yarin kontrolüm var bende 6+1 gösteriyor uygulama dün kana baktırdım herhangi bir düşüş yok 48 binlerce acildeki doktor iyi gözüküyor sıkıntı yok gibi dediCanım transfer günümüz aynı nasıl oldun çok merak ettim iyimisin
Bende yarin 6+2 gösteriyor uygulama yarin duyarım inşallahBenim haftaya cuma inşallah güzel haberler alırsın canım benim benim bugün 6+2 tüm 7. Hafta kalp bakılacak Allah utandırmasın
Ay hadi inşallah banada güzel haberlerini ver canım benim göbekten kan cıvıltıcı iğnem var hergün keşke bende coraspirin kullansamBende yarin 6+2 gösteriyor uygulama yarin duyarım inşallah
Insallah canim benim hem iğne var hemde coraspin sadece coraspini içme dediAy hadi inşallah banada güzel haberlerini ver canım benim göbekten kan cıvıltıcı iğnem var hergün keşke bende coraspirin kullansam
Hadi ya ilaçlar zaten çok ağır bitmesini 4 gözle bekliyorumInsallah canim benim hem iğne var hemde coraspin sadece coraspini içme dedi