2023 Mart ayı tüp bebek tedavisi görenler

ben herkese söyledim zaten 5 yıldır olmuyordu ben zaten milletin söylediklerine pek aldırış etmem sizde etmeyin kime ne
Bizim asıl sorun sperm yumurtaya ulaşmadan ölüyordu eşim tarafı çok cahil kız daha bunlar yoktu kaynanam sen çocuk doğurmaktan korkuyorsun çocuk o yüzden olmuyor derdi biri hurma yer derdi ama sorun bende değildi insanın zoruna gidiyor yinede söyledikleri yoksa herşey allahtan

Evet nar suyu iç hergun 2 bardak ben çok geç öğrendim narı 5 gun kala yaptım sonra esrofemin dozunu arttırdılar sabah akşam da vajinafan 1 tane başladım artar inşallah🤲
Nar suyunu yeni duydum çok teşekkür ederim cevabınız için inşallah artar benim de tutunur ilk denemem bugün moralim bozuk geldim eve

Bizim asıl sorun sperm yumurtaya ulaşmadan ölüyordu eşim tarafı çok cahil kız daha bunlar yoktu kaynanam sen çocuk doğurmaktan korkuyorsun çocuk o yüzden olmuyor derdi biri hurma yer derdi ama sorun bende değildi insanın zoruna gidiyor yinede söyledikleri yoksa herşey allahtan
bana eşimin babannesi bebek yap deyip durdu bende benim olmuyor kusurluyum dedim şok oldu :) halbuki bizde de sorun yok tek tupum alındı bitti yaşlılara anlatamazsın sonra gitmiş kayınvalıdeme sormus bana neden öyle dedın dedı bende senın oglundamı var deseydım dedım 😁kedim var bana yeter falan deyip şakaya vurunca onlar sinnir oluyordu

bana eşimin babannesi bebek yap deyip durdu bende benim olmuyor kusurluyum dedim şok oldu :) halbuki bizde de sorun yok tek tupum alındı bitti yaşlılara anlatamazsın sonra gitmiş kayınvalıdeme sormus bana neden öyle dedın dedı bende senın oglundamı var deseydım dedım 😁kedim var bana yeter falan deyip şakaya vurunca onlar sinnir oluyordu
Ay süpersin 😂en güzelini yapmışsın ben de o zaman söyledim sen korkuyorsun deyince oğlunu bu sefer kafasını yumrukladı Allah ıslah etsin

2 de çakacağım ay çok heycanlıyım

Kaç yıllık evliydin canm yaş kaçtı senin 😊 maşallah iyi demişsin 😅

Ben tedavi sürecimi hiç kimseye söylemedim sadece kardeşim biliyordu pozitif gördükten sonra söylemek zorunda kaldık çünkü hepsine yakın oturuyoruz önümüzde bayram vardı rahat gidemiycektim şimdilik sadece aileler biliyor kardeşler ama 11 yıllık evliyim muhtemelen tahmin ederler tüp bebek olduğunu 🤔
Belli olmaz benim bir tanıdık 12 yıl sonra kendiliğinden hamile kaldı mucize bebek dersin vakti şimdi dersin 😍 sizin kaç haftalıktı bebişiniz 🥰

Merhaba kızlar bugun doktora gittim transfer için rahmin üç çizgi ama kalınlaşmamis çarşamba tekrar bakacak eğer uygunsa pazartesi transfer olacak sizin rahminiz kacken transfer oldu bir de adetten en geç ne kadar sonra transfer oluyor acaba
Hayırlı olsun süreciniz inş , kişiye göre değişiyor tedavi süreci kriter belirlemeyin buralardan doktorunuza güvenin 😊

İlk denemem daha sebepsiz infertilite denildi 2 yıl bekledik sonra tüpe gectim
Daha yolun çok başındasın canım benimde sebepsiz interfilite 4,5 sene sonra kavuştum Allah’a şükürler olsun. Vaktini sabırla bekle ama çabalamaktan vazgeçme 😊 ilk transferler genelde tutmuyor diye duyuyorum zaten vücudun ilaçlara alışma süreci oluyormuş

kızlar çay kahve tüketiyor musunuz, tüketiyorsanız ne kadar?
Ben tüketmiyorum doktorum şuanlık hiç kahve tüketme dedi. Çayda çok açık şekilde arada bir mesela bir haftadır içmiyordum bugün içtim . Çayıda arada açık iç demişlerdi

ben kahve ve çaya engel olamıyorum ya:( günde 1 fincan türk kahvesi bir kaç bardakta çay tüketiyorum:(

Back
X