Aynen size yemek serbest bizim yerimize de yiynBen tutmuyorum kuzum
Kuzum benim Rabbim en kısa en hayırlı zamanda sağlıkla nasip edecek inşallahAminn canm ben ilk hamileligimde ogrendigmz andan baslamisti soyle yapariz boyle olur istemsizce gelisiyordu herhsey
Ne zaman hayirlisyla vakti saatinde yuvasna gelecktir ❤Kuzum benim Rabbim en kısa en hayırlı zamanda sağlıkla nasip edecek inşallah
Bende grip olmak üzereydim canım serumla bağıklığımı düşürdüler .Portakal kivi yedim 2 gün geçmişti o zamankızlar ya benim bugün7. günüm ya . grip olacak gibiyim dünden beri. vücudum dökülüyo sanki çok üşüyorum.
böyle bişey yaşayan oldu mu
İnşallah canımİnşallahevet onuda dinliyorum inşallah tesir eder
Çıkmadı henüz cnmUmut kuşu ne oldu sonucun
Bende grip olmak üzereydim canım serumla bağıklığımı düşürdüler .Portakal kivi yedim 2 gün geçmişti o zaman
En iyisini yapmışsın tebrik ediyorum senivalla gelde br bana sor ilk zamanlar hep pozitiftim sonra kimyasal oldu filan baya uzuldm ama sukur toparladm ramazanimi ziyan etmeyeym dedm
Canım hayırlı olsun gebelik varKızlar gözlerime inanamıyorum gerçek mi bu
Eki Görüntüle 3222866
Amin canim nerde dara dusmus varsa Allah yardim etsin , bizi evlat hasretiyle sinamasin insallahBu yazadıklarının anlasa anlasa bu grup anlar. Ama inşallah artık güzel haberler alma zamanı gelmiştir. Yaşadığın zorluklar yaşayacağın güzelikleri çoğaltsın inşallah
Canım ben serumu transfer günü aldım başka birşey o vücudum bebeği kabul etsin diye. Hasta olmaya meyilliydim onun için söyledimhee yazdım bende grip olacak gibiyim diye ama hiç serum merum bağışıklık bişey demediler.
meyveye yükleneyim o zaman
Gözün aydın canım maşallahKızlar gözlerime inanamıyorum gerçek mi bu
Eki Görüntüle 3222866
hadi inşallah ya.Canım ben serumu transfer günü aldım başka birşey o vücudum bebeği kabul etsin diye. Hasta olmaya meyilliydim onun için söyledimBol meyve ya toparlarsın kuzum
Kesinşikle öyle şimdi nasıl ilerliyoruz. Yarın 10. Gün kan verme günüm ne zaman keseyi görmeye ve kalp atışı için gidiyoruzİyiyim şükürler olsun kuzum.Endişe sarıyor kuzumKeseyi görünce rahatlıycam dedim rahatladım da ama bu kez de kalp atışı heyecanı sardı Doğana kadar hatta doğduktan sonra da böyle olacak galiba
Sonuç nedir canım bizimlede paylaşhadi inşallah ya.
bu arada ben gittim kan verdim
seninde hayırlı haberini bekliyorum canımmm..Gözün aydın canım maşallah
Sonuç nedir canım bizimlede paylaş
Haydaaahadi inşallah ya.
bu arada ben gittim kan verdim
Canım 12. Gün tekrar kan verecekain artışa bakacaklar.Beni 1 hafta sonra kese görmeye çağırdılar çok şükür .Keseyi gördükten 10 gün sonra da kalp atışı için çağırdılar.Perşembe günü gideceğim nasip olursaKesinşikle öyle şimdi nasıl ilerliyoruz. Yarın 10. Gün kan verme günüm ne zaman keseyi görmeye ve kalp atışı için gidiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?