2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

kızlar ya benim bugün7. günüm ya . grip olacak gibiyim dünden beri. vücudum dökülüyo sanki çok üşüyorum.
böyle bişey yaşayan oldu mu
Bende grip olmak üzereydim canım serumla bağıklığımı düşürdüler .Portakal kivi yedim 2 gün geçmişti o zaman

Bende grip olmak üzereydim canım serumla bağıklığımı düşürdüler .Portakal kivi yedim 2 gün geçmişti o zaman

hee yazdım bende grip olacak gibiyim diye ama hiç serum merum bağışıklık bişey demediler.

meyveye yükleneyim o zaman

Kızlar lekelenmesi veya kanaması olanlar lan sulandiriciyi bıraktıktan sonra ne zaman geri başladınız ?

Bu yazadıklarının anlasa anlasa bu grup anlar. Ama inşallah artık güzel haberler alma zamanı gelmiştir. Yaşadığın zorluklar yaşayacağın güzelikleri çoğaltsın inşallah
Amin canim nerde dara dusmus varsa Allah yardim etsin , bizi evlat hasretiyle sinamasin insallah

hee yazdım bende grip olacak gibiyim diye ama hiç serum merum bağışıklık bişey demediler.

meyveye yükleneyim o zaman
Canım ben serumu transfer günü aldım başka birşey o vücudum bebeği kabul etsin diye. Hasta olmaya meyilliydim onun için söyledim Bol meyve ya toparlarsın kuzum

İyiyim şükürler olsun kuzum.Endişe sarıyor kuzum Keseyi görünce rahatlıycam dedim rahatladım da ama bu kez de kalp atışı heyecanı sardı Doğana kadar hatta doğduktan sonra da böyle olacak galiba
Kesinşikle öyle şimdi nasıl ilerliyoruz. Yarın 10. Gün kan verme günüm ne zaman keseyi görmeye ve kalp atışı için gidiyoruz

Kesinşikle öyle şimdi nasıl ilerliyoruz. Yarın 10. Gün kan verme günüm ne zaman keseyi görmeye ve kalp atışı için gidiyoruz
Canım 12. Gün tekrar kan verecekain artışa bakacaklar.Beni 1 hafta sonra kese görmeye çağırdılar çok şükür .Keseyi gördükten 10 gün sonra da kalp atışı için çağırdılar.Perşembe günü gideceğim nasip olursa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…