2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Eklentiler

• Screenshot_2023-03-13-10-39-33-057_tr.gov.saglik.enabiz.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 78
Merhabalar,
21 mart günü tek embriyo 5.gün 4ab kalitesinde transfer oldum. (İlk tüp bebek denemem.) Bu süreçte doktorun verdiği ilaçları hiç aksatmadan kullandım. İlk 3 gün uzandım ama hep değil evde hafif hareket halindeydim. Sonrasında günde 1 saate yakın yavaş tempolu yürüyüşler yaptım. Hafif kasık ağrılarım oldu. Dün dayanamadım erken gebelik testi yaptım. Sonuç sevindirici olunca az önce de hem erken gebelik, hem kaset test yaptım. 30 mart perşembe kan tahlili günüm umarım güzel sonuçlar olur. Sizleri hep takip ettim, mart ayının uğruna inandım Herkesin gönlünce olsun.
Sevgiler

Eklentiler

• IMG_20230328_061424.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 66
Var cnm benim saglikla devam etsin insallah :) darisi bizlere inssllah 30 mart kan gunum':)

Belirtin varmiydi canim

Kızlar progestan dex acaba aile hekimine yazdiriliyormu doktor bana günde vurul dedi garanti olsun diye ama ben 3 günde 1 felan vurulurum
Daha önce yanıtlandı mı bilmiyorum ama sgk karşılamıyor. Ben yazdırdım karşılamadı. Günde 3 kez vuruluyorum.

Kızlar iyi akşamlar çiçeklerim bu bulantı ve kusmalara ne iyi gelir bileniniz varmı yemek kokusu felan çok kotu geliyor günlerdir yemek yiyemez oldum Yediğim şeylerde hazmedemeden istifra ediyorum nedir bunun çaresi
Grubun ilk aşermesi başlayanı sen oldun sanırım. Arkadaşlardan gördüğüm çubuk kraker ama inan bilmiyorum. Allah yardımcın olsun. Tez zamanda geçsin inşallah

Aaa acaba benimki de öyle olabilir mi? O nedenle geç çağırmış mıdır? Senin değerlerin kaçtı acaba?

Bence sıkıntı yok. 3. günde iki katından fazla artmış. Sayıya takılma henüz döllenmiş olabilir. Bundan sonra Allahın izni ile kocaman kocaman artar inşallah. Hiç merak etme :)

Akşam daha rahat olur kuzum.Ben günde 3 defa kullanıyorum en verimli akşam yatarken oluyor bana göre ayağa kalkmadığım için çok fazla geri gelmiyor çünkü

Embriyo Kalitesi 4/BC Ne Demektir?

4 rakamı blastokist aşamasındaki embriyonun genişleme seviyesidir. Genişleme 1’den 6’ya kadar sınıflanır ve 3,4,5 ya da 6 olması iyi kalite olarak kabul edilir.

A, B ve C olarak tanımlanan kısımlardan ilk yazılan embriyonun ileride bebeği oluşturacak kısmı olan iç hücre tabakasına verilen kalite, ikinci yazılan harf de, embriyonun ileride bebeğin eşini yani plasentayı oluşturacak olan dış hücre tabakasına verilen kaliteyi gösterir.

Yukarıdaki yazıyı bir siteden aldım. Yorumlamak gerekirse sayı hücre sayısını yani bölünmeyi gösteriyor. (Benim iki embriyocuğum da 3 ile başlıyordu. Hatta orta kalite diyenlere espri yapıyordum benim gibi minyon demekki. Seninkiler 4, yani bayağı bayağı iyi :)
Birinci harf hücre iç kalitesi, ikinci harf plesanta kalitesi. Bence 'B' leri hafife alma. Gayet iyiler. (Benim iki embriyocuğumdan birisi bc idi. bu işi bilen arkadaşlar bc yi koydurma istersen vs dediğinde de Hanım hanım onlar benim çocuklarım. BC dedirtmem diye takılıyordum :)

Önce Allaha Sonra kendine sonra da embriyolarına güven :) Sizler benim gönlümün AA sınız de. Bu kalite elbette yaş ile de ilgili. Ben de 35 olduğum için maalesef diğer arkadaşlar gibi 5aa göremedim. Ama bu kader ile ilgili değil. Mevla ol diyecek ve olacak. Sen duanı et, olumlu düşün. Embriyolarınla ve rahminle konuş. Rakam sayı hiiiiç takılma. Senden süper iyi haberler bekliyorum

Kızlar iyi akşamlar çiçeklerim bu bulantı ve kusmalara ne iyi gelir bileniniz varmı yemek kokusu felan çok kotu geliyor günlerdir yemek yiyemez oldum Yediğim şeylerde hazmedemeden istifra ediyorum nedir bunun çaresi
Çok geçmiş olsun canım benim Bende bulantı vs yok o yüzden ne desem yalan olur inşallah en kısa zamanda geçer

Evet canım tekrar git gel yapma diye direkt kese ve kalp atışını duymak için öyle yapmışlardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…