2023 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptıracak Olanlar

Aslında yoktu sadece adetim gecikti 4 gün kadar bende adet söktürücü yogaya başlamıştım hatta normalde yerlerde süründüren ağrı çekerken o ay ağrım olmadı çok tuhaf resmen bana oyun oynuyor bedenim .
Birde şöyle ben yumurta toplamadan sonra olmadı kist durumum transfer sonrasında oldu çok ilginç bi şekilde.

Embriyo başına 325 Euro ödedik. 4 tane gönderdim ben 2 tanesi sağlıklı geldi. Şuanda hastane yolundayım ngsli bir embriyo transferim olacak diğerini donduracak hayırlısıyla.
Ücret olarak daha yüksek sanıyordum. 4 tanede 2 sağlıklı süper. Tebrik ederim umarım herşey yolunda gider

Dediğim gibi bu süreçte vucudumuz bizimle2 oyun oynuyorrr

Ücret olarak daha yüksek sanıyordum. 4 tanede 2 sağlıklı süper. Tebrik ederim umarım herşey yolunda gider
Merkezden merkeze değişiyordur büyük ihtimal ben bahçecide oldum. İnşallah hepimiz için güzel gitsin sonuçlar. Bugün 4.gün adet ağrılarım Çar biraz korkuyorum ama olumlu düşünmeye çalışıyorum

Bugün adet oldum yarın doktorumla görüşeceğim sizce transferim ne zaman olur? Mart içinde olur mu yoksa nisana sarkar mı?

7 tane dondurulmuş embriyom var. İlk transferim olacak heyecanlıyım.
Eğer ki e2 değeriniz de bi sorun yoksa bu ay olursunuz. bazen kist oluştuğu zaman ve çatlamamış bi yumurta olurda çatladıysa onu görüp ona göre e2 tahlili istiyorlar yükselmiş mi diye onda problem yoksa bu ay transfer olursunuz. 18. Gün transfer olmuştum ben adet başlangıcından itibaren saydığınızda. Herkeste Farklı tabi.

7 tane dondurulmuş embriyom var. İlk transferim olacak heyecanlıyım.
Bugün adet oldum yarın doktorumla görüşeceğim sizce transferim ne zaman olur? Mart içinde olur mu yoksa nisana sarkar mı?
E2 ve progestan testinizde bir problem çıkmazsa yarın ilaçlarınıza başlarlar. Benim 3 negatif denememde 20 -22 günler arası olmuştu transferim. 4.denememim 4.günü bugün adetin başlağının 18.günü transfer oldum. Beklemedeyim Şuanda

Teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için bakalım yarın ne diyecek doktorum. Buraya da yazarım

Sizinde dondurulmuş embriyonuz var mıydı?

Benim de 10 Mart transfer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…