- 9 Mayıs 2022
- 3.910
- 3.522
- 83
- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
-
Aslında yoktu sadece adetim gecikti 4 gün kadar bende adet söktürücü yogaya başlamıştım hatta normalde yerlerde süründüren ağrı çekerken o ay ağrım olmadı çok tuhaf resmen bana oyun oynuyor bedenimCanım kist olusmus ya bir belirtisi olmusmuydu ağrı kramp gibi. Benimde 2. Adetimi bekliyorum fakat çok yumurta toplandığı için acaba bende de var mıdır diye beynimi yiyorum 1 ay daha ertelenmesine dayanabilir miyim bilmiyorum bu zamanlar bile çok zor geciyorken
5. Gün . -22 Mart sonuçİyi düşünelim ya inşallah tutmuştur bu sefer.kaçıncı gününüz.
Pozitif olsun inşallah5. Gün . -22 Mart sonuç
İnşallah hayırlısıPozitif olsun inşallahdua edelim bol bol
Ücret olarak daha yüksek sanıyordum. 4 tanede 2 sağlıklı süper. Tebrik ederim umarım herşey yolunda giderEmbriyo başına 325 Euro ödedik. 4 tane gönderdim ben 2 tanesi sağlıklı geldi. Şuanda hastane yolundayım ngsli bir embriyo transferim olacak diğerini donduracak hayırlısıyla.
Dediğim gibi bu süreçte vucudumuz bizimle2 oyun oynuyorrrAslında yoktu sadece adetim gecikti 4 gün kadar bende adet söktürücü yogaya başlamıştım hatta normalde yerlerde süründüren ağrı çekerken o ay ağrım olmadı çok tuhaf resmen bana oyun oynuyor bedenim.
Birde şöyle ben yumurta toplamadan sonra olmadı kist durumum transfer sonrasında oldu çok ilginç bi şekilde.
Dediğim gibi bu süreçte vucudumuz bizimle2 oyun oynuyorrr
Merkezden merkeze değişiyordur büyük ihtimal ben bahçecide oldum. İnşallah hepimiz için güzel gitsin sonuçlar. Bugün 4.gün adet ağrılarım Çar biraz korkuyorum ama olumlu düşünmeye çalışıyorumÜcret olarak daha yüksek sanıyordum. 4 tanede 2 sağlıklı süper. Tebrik ederim umarım herşey yolunda gider
Yeni mi başlıyorsunuz tedaviye yoksa embriyonuz var mı dondurulmuş?Bugün adet oldum yarın doktorumla görüşeceğim sizce transferim ne zaman olur? Mart içinde olur mu yoksa nisana sarkar mı?
7 tane dondurulmuş embriyom var. İlk transferim olacak heyecanlıyım.Yeni mi başlıyorsunuz tedaviye yoksa embriyonuz var mı dondurulmuş?
Eğer ki e2 değeriniz de bi sorun yoksa bu ay olursunuz.7 tane dondurulmuş embriyom var. İlk transferim olacak heyecanlıyım.
7 tane dondurulmuş embriyom var. İlk transferim olacak heyecanlıyım.
E2 ve progestan testinizde bir problem çıkmazsa yarın ilaçlarınıza başlarlar. Benim 3 negatif denememde 20 -22 günler arası olmuştu transferim. 4.denememim 4.günü bugün adetin başlağının 18.günü transfer oldum. Beklemedeyim ŞuandaBugün adet oldum yarın doktorumla görüşeceğim sizce transferim ne zaman olur? Mart içinde olur mu yoksa nisana sarkar mı?
Eğer ki e2 değeriniz de bi sorun yoksa bu ay olursunuz.bazen kist oluştuğu zaman ve çatlamamış bi yumurta olurda çatladıysa onu görüp ona göre e2 tahlili istiyorlar yükselmiş mi diye onda problem yoksa bu ay transfer olursunuz. 18. Gün transfer olmuştum ben adet başlangıcından itibaren saydığınızda. Herkeste Farklı tabi.
E2 ve progestan testinizde bir problem çıkmazsa yarın ilaçlarınıza başlarlar. Benim 3 negatif denememde 20 -22 günler arası olmuştu transferim. 4.denememim 4.günü bugün adetin başlağının 18.günü transfer oldum. Beklemedeyim Şuanda
Sizinde dondurulmuş embriyonuz var mıydı?Eğer ki e2 değeriniz de bi sorun yoksa bu ay olursunuz.bazen kist oluştuğu zaman ve çatlamamış bi yumurta olurda çatladıysa onu görüp ona göre e2 tahlili istiyorlar yükselmiş mi diye onda problem yoksa bu ay transfer olursunuz. 18. Gün transfer olmuştum ben adet başlangıcından itibaren saydığınızda. Herkeste Farklı tabi.
İnşallah hepimiz için güzel sonuçlar olurTeşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için bakalım yarın ne diyecek doktorum. Buraya da yazarım
MaalesefffSizinde dondurulmuş embriyonuz var mıydı?
Geç olsun güç olmasın inşallahMaalesefffben yeniden başlayacağım. Kalitesiz olan yumurtalarımdan kaynaklı olarak 1 adet zar zor oluşmuştu oda tutmadı.
Bu ay başlayacaktııııım ama maalesef kist engeli ile karşılaştım
Benim de 10 Mart transferMerhaba kızlar 10 martta transfer oldum 2. Tup bebek denemen dondurulmus denedik busefer.Trnsferden sonra nasil yaptiniz yattiniz mi günlük hayatınıza devam mi ettiniz?
Ben ilk denemede com yatmistim ama bu sefer biraz daha rahat takılıyorum yatiyorum kalkiyorum hafif isler yapiyorum nasil olucak bakalim hayirlisi
Ay benimdeBenim de 10 Mart transfer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?