- 29 Aralık 2016
- 593
- 367
- 103
- 38
- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
-
Merhaba geçmiş olsun baya zor bi süreç yaşamışsınızMerhaba kızlar bende tüpte tıkanıklık vardı hiç gebeliğim yoktu ilk tüp bebek denemem 16 aralıkta transfer oldum 2 embriyo taze transferi oldu tuttu ama ilk değerlerim çok güzel arttı kese gördük yolk kesesi doktor çok az kalp atışı alıyorum demişti işe başladım sonra çok yoğun kuru öksürük ateş geçirdim bunlarmı etkiledi bilmiyorum 8. Hafta çok yoğun kanama ile 2 şubatta düşük yaptım sonra kürtaj yaptılar . Gerçekten sor bir durum ilk deneme pozitif mutluluktan uçuyorsun ama sonra bomboş boşlukta kalıyorsun doktorumu aradım 40 gün sonra regl olup bir sonraki adette gel dedi 2 tane dondurulmuş embriyom var 3. Gün embriyoları 1 i compakt gride 1 diğeri 6 bölünmüş grade 2 Nisan gibi transfer olabilir ama korkuyorum aynı şey başıma gelirmi tutma ihtimali nedir diye
Bende 2 sene önce şişli echomar da çekildim aneztezi verilmedi çok kısa sürüyor ilaç verildikten sonra yoğun adet ağrısı çekersiniz ya öyle ağrıyorMerhaba ben regl oldum doktora gittim. Rahim filmim vardı ama tekrar istediçok korkuyorum pazartesi günü tekrar rahim filmi çektircem. Kadıköy sada diye bir yerde. Giden var mı doktorum orası çok iyi merak etme acıtmayacaklar dedi ama ben yine de anestezi isticem. Çok moralim bozuldu şubat ayında transfer olmayacak bir ay beklemek bile insanın canını sıkıyor.
Merhaba geçmiş olsun öncelikleMerhaba kızlar, bende 24 ocakta taze transfer oldum bugün negatif sonucu aldım malesef, bir tane 3. Gün embryom var o transfer edilecek. Doktorum bu adet değil bir sonraki adette gel dedi yani martın ortası gibi sanırım. Size sormak istediğim daha önce dondurulmuş hiç transfer olmadım süreci bilenler yazabilir mi? Adet olduğunda direk yerleştiriyorlarmı yada adet bittikten sonra mı yerleştiriliyor merak ediyorum süreci çok
Bu yeniden başlama işi nasıl oluyor cnm herşey silbaştan tekrar mı ediliyor yoksa tedavi devam mı ediyor tekrar tüp bebek paketi mi alıyorsunMerhaba️ benim ilk tedavim negatif oldu maalesf. Şimdi 2. İçin de mart ayı gibi başlamayı düşünüyorum allahtan mani gelmezse.
Benim tek embriyo oluşmuştu yumurta kalitesizliğinden olduğunu düşündüler. O da Grade aşamasındaydı yani blast aşamasına geçmemiş bi embriyoydu tutmadı maalesef. Yeniden başlayacağız yumurta toplama vs işte.
Evet yani benim embriyom olmadığı için baya baştan başlayacağız tekrar paket satın alıp işte opu sonra transfer şeklinde devam edeceğiz. Ama eğer embriyom olsaydı sadece transfer ücreti verecektim paket şeklinde değil de transfer için para verecektim.Bu yeniden başlama işi nasıl oluyor cnm herşey silbaştan tekrar mı ediliyor yoksa tedavi devam mı ediyor tekrar tüp bebek paketi mi alıyorsun
Anladım cnm Allah yardımcımız olsunEvet yani benim embriyom olmadığı için baya baştan başlayacağız tekrar paket satın alıp işte opu sonra transfer şeklinde devam edeceğiz. Ama eğer embriyom olsaydı sadece transfer ücreti verecektim paket şeklinde değil de transfer için para verecektim.
Amin amin inşallah ilk seferinizde güzel embriyolar olur ve tutunur inşallahAnladım cnm Allah yardımcımız olsunBenim tüp bebek hakkında pek bilgim yok bi kaç aydır kilo vermeye çalışıyorum sağlıklı beslenmeye çalışıyorum sadece inş herşey yolunda gider
Patalojiye gitti bakalım 15 gün sonra sonuç gelir amin inşallah isteyen herkesin kucağını doldursun RabbimMerhaba geçmiş olsun baya zor bi süreç yaşamışsınızdoktorunuz bu düşük sebebiyle belli testler istemedi mi peki bende tam vakıf değilim bu konuya ama bazen istiyorlarmış sanırım kürtaj geçirme durumu olduğunda okuduğuma göre. İnşllah bir sonrakine sağlıklı sıhhatlice gebeliğiniz olur
Açıklama için çok çok teşekkür ediyorum inşallah hepşmizinMerhaba geçmiş olsun öncelikle
Dondurulmuşta doktorunuz nasıl şekillenecek bilemiyorum ama bende doğal (natural) siklus dediği transfer süreci uygulamıştı yani adetin 2. Günü gidiyorsunuz herhangi bir ilaç vermiyorlar ilk gittiğinizde hormonlardan bi kaçına bakıyorlar sonra 1 hafta Sonra bi çağırdılar amaç rahim kalınlığını takip etmek ve doğal bi şekilde yumurtaların olgunlaşmasını takip ediyorlar istenilen rahim kalınlığı olunca ve yumurta belli olgunluğa ulaşınca çatlatma yaptırdılar yani amaç doğal bir gebelik gibi vücuda embriyoyu kabullendirmek sonra da 4 gün kala belli ilaçlar var işte progesteron fitil ve iğne birde antibiyotik verdiler sadece 4 gün kullanılacak şekilde diğer fitil ve iğneyi transfer günüyle birlikte devam ederek kullanıyorsunuz. Tabi bu ilaçsız bi transfer hazırlama süreci sizin doktorunuz nasıl tercih edecek bilemiyorum. Umarım bir sonraki transferiniz olumlu sonuçlanır
Aynen orasi dedigim gibi 2 kere yaptirdim hic skintim olmadi merak etme.c kollu makine olmasi lazim yoksa zor oluyor . Sonamed oyle biyer 10 dakka max suruyo.
Teşekkür ederimBende 2 sene önce şişli echomar da çekildim aneztezi verilmedi çok kısa sürüyor ilaç verildikten sonra yoğun adet ağrısı çekersiniz ya öyle ağrıyor
Bazıları da hiç hissetmedim diyor ama benim ağrımıştı ama bir iki dk sürüyor sonra geçiyor cnm. İnş benden de tekrar istemez benim temiz çıkmıştı
Merhaba Sizin yumurta durumunuza göre ilaç başlamışlardır o zaman. Çatlamayan yumurtalarınız varsa Pcos olduğunuz için o yüzden hemen başlamışlardır.Merhaba arkadaşlar bugün tüp bebek randevum vardı görüştük doktorla,hemen tadaviye başladı regl günümde olmamama rağmen ilaçları aldık göbekten iğne yaptılar ilk seferde tek bebek transfer ediyoruz dedi bir ay dondurma işlemi yapılacakmış onun için ek ücret istediler pkos olduğun için dondurma işlemi size çok çıkar dediler pazartesi tekrar gidicez
Teşekkür ederim sizin transfer işleminiz olmuşmuyduMerhaba Sizin yumurta durumunuza göre ilaç başlamışlardır o zaman. Çatlamayan yumurtalarınız varsa Pcos olduğunuz için o yüzden hemen başlamışlardır.
hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlar alırsınız.
Dondurma işlemini düşünmeniz için daha çok var daha yumurta toplanacak embriyolar oluşacak inşallah güzel sayıda oluşur da onu o zaman düşünürsünüz. Çünkü bazen 1 2 adet anca kalıyor embriyo benim öyle olmuştu 1 adet kaldı yani onu düşünmeye fırsat olmadı
Benim ilk denemem negatif oldu. 2. Ye yeniden başlamam gerektiği için mart gibi başlamayı düşünüyorum inşallah ölmez sağ kalırsak.Teşekkür ederim sizin transfer işleminiz olmuşmuydu
Anladım inş biran önce yavrunuza kavuşursunuzBenim ilk denemem negatif oldu. 2. Ye yeniden başlamam gerektiği için mart gibi başlamayı düşünüyorum inşallah ölmez sağ kalırsak.
Yeniden opu felan olacak işte.
Hepimiz inşallah sağlıkla sıhhatleAnladım inş biran önce yavrunuza kavuşursunuz
MerhabaMerhaba kızlar.2.1 sene evliyim bir defa kendiliğimden hamile kaldım ama kürtaj olundum şimdide kaç ay oldu olmuyor..yaş ileri olduğu için bu gün Mart ayına randevu aldım ilk görüşme için doktorla.İn şa Allah ben ve burda olan her kes bu sene anne olur.Önceden kimler neler yapıyor..nasıl besleniyor..en çok onun için takipdeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?