- 9 Nisan 2021
- 622
- 978
- 53
- 41
Merhaba guzel anne adayları canlar hayırlı bayramlar ınşallah seneye bayramları daha guzel yaşamak dılegıyle bebışlerımızle ınşallah transfer olacaklarada rabbım guzel haberlerı almayı nasıp etsın ınşallah tez zamanda 

sabahın köründe uyanıyorum mıde yanması bulantı da var çok az ama sonra ogleden sonra uyuyorum oyle yataktayım
sabahın köründe uyanıyorum mıde yanması bulantı da var çok az ama sonra ogleden sonra uyuyorum oyle yataktayım

kalp atışından sonra ben şiddetli öksürük yaşadım ondan çok korktum bişey olacak diye bakalım tekrar kontrolde görebilirim belki
 kalp atışından sonra ben şiddetli öksürük yaşadım ondan çok korktum bişey olacak diye bakalım tekrar kontrolde görebilirim belki 

hem de hastasın ya kuzum ondan böyle..sevindim öksürüğünün azalmasına geçer o da yakında..bir daha olmaz inşallah
 hem de hastasın ya kuzum ondan böyle..sevindim öksürüğünün azalmasına geçer o da yakında..bir daha olmaz inşallah  2 gün sonra kontrol var doktor görmem lazım demişti 2 günde oluşur mu
 2 gün sonra kontrol var doktor görmem lazım demişti 2 günde oluşur mu