2023 Nisan ayı tüp bebek tedavisi görenler 🙏🙏

mucizeusa

Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2023
87
79
8
33
1 Nisan da başladım tüp bebek sürecime amh: 0,48 ile başladım 3 yumurtam toplandı 3 güne yalnızca 1 tane kaliteli embriyo geldi ve transferi 3.gün yani bugün yaptı doktorum yumurtanın iyi kalitede 8 hücreli olduğunu söyledi. 11 günün sonunda umarım güzel haberi alır burada sizinle paylaşırım. Ancak suan yalnızca hafif kasık ağrısı hissediyorum doktorum direk normal hayatıma dönebileceğimi söyledi herhangi bir kısıtlama koymadı. Bütün süreç için toplamda 37 bin hastane 11 bin ilaç ücreti ödedik. Bu ay hepimiz için uğurlu olur bebeklerimize kavuşuruz umarım.

Hayırlı olsun ınsallah saglıkla tutunur,
doktorlar genelde oyle dıyor ama sen yıne de dıkkat et, cok egılme, kalkma vs yapmadan devam et hayatına derim ben ..
bol şans

Canım nerede tedavi gördün birde yaş kaç

Merhaba benimde amh düşük diye havuz yöntemi önerdiler ilk ve ikinci döngüdeki embriyolar içinden 5 gün olanı transfer etmeyi planlıyorlar. Yani iki tur tüp bebek tedavisi oluyor ilkini tamamladık 3.günden embriyo donduruldu. Şimdi regl olmayı bekliyorum ikinci tur için.maslak Acıbadem’e gidiyorum bu arada

Benimde bu ay yumurtalarım toplandı, 3 tanesi donduruldu. Transfer yapmadı doktorum. Mayıs ayını bekliyorum. Herkese güzel haberler diliyorum

Sonucunuz ne oldu acaba dilerim herşey yolundadır

Hayırlı olsun sizin adınıza çok sevindim.Sizinle aynı dönem baslamisiz.Amh 0.61 28 yasindayim.17 Mart lucrin yaptılar gobekten.27 Mart tedaviye başladık.ganolf150 +meriofert150.buyumedikleri için 12.gun onlara ek genetropinde vurulmaya basladim.6 günde onu vuruldum çok şükür 18cm ulaştılar. 14 Nisan yumurtalar toplandı. 7 yumurta toplandı 3 döllenme oldu. Biri üçüncü günden sonra durdu.diger ikisi 5.gune geldiler.19 Nisan transfer oldum.digeri donduruldu. Bugün test gunumdu sonuç negatif siz hangi ilaçları kullandınız. Benim özel olmamasina ve rapor çıkarmama ragmn ilaclarim 17.500 tuttu.ozelin bu kadar uygun olduğunu bilseydim orda yaptırirdım hemde acıbadem yani. Benim üniversite hastanesi olduğu halde 38 bin tuttu raporlu haliyle. 10 bin kadar devlet yardımı aldık sadece ilaclarda

Umarım en kısa zamanda Allah size bebeğinizi bağışlar. Açıkçası bende ilaç fiyatlarını görünce çok şaşırıyorum çünkü benim baya uygun kalıyor gonalf kullandım oxotide kullandım doktorum oldukça az ilaçla sürecimi ilerletti neye göre yapıyorlar bilmiyorum ama belki benim doktorumu deneyebilirsiniz oldukça deneyimli ve gereksiz test, ilaçlardan kaçınıyor.

Merhaba tüm ücret bu kadar mi tutuyor acaba? Ne kadarda bir kontrole gidiyorsunuz 2500 tl muane ücreti varmış

Merhaba tüm ücret bu kadar mi tutuyor acaba? Ne kadarda bir kontrole gidiyorsunuz 2500 tl muane ücreti varmış
Onu daha sonra paketten düşüyorlar 37000 tedavi 10000 ilaçlarım hastanede doktorun tavsiye ettiği eczaneden aldım ilaclarını sonra fazla olan ilaçları iade ettim iadeleri yaptıktan sonra ilaç ücreti 8500 e geldi.

Merhaba hangi şehirde gittiniz doktora ve hastane hangisi bilgi verebilir misiniz biz de tüp bebek yaptıracağız ama aklımız o kadar karışık ki anlatamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…