2023 Nisan ayı tüp bebek tedavisi görenler 🙏🙏

Merhaba hangi şehirde gittiniz doktora ve hastane hangisi bilgi verebilir misiniz biz de tüp bebek yaptıracağız ama aklımız o kadar karışık ki anlatamam
Istanbulda Acıbadem Ataşehirde Cem Demirel’e gittim. Tavsiye ederim süreçi rahat ilerletiyor eğer düşünüyorsanız hiç zaman kaybetmeyin hemen gidin.

İnşallah Rabbim emeklerimizi boşa çıkartmasın, Allah'ım yüzümüzü güldürsün salı günü benim de OPU'um var dualarım sizinle

Merhaba bende yeni başladım Maslak Acıbadem yaşım 40 .. sizin yaşınız kaç nasil bir tedavi planlaması yaptılar size maşaallah dondurlmus emriyolariniz var inşallah yine bol bol yumurtaların çıkmıştır

Merhaba. Keseyi gordunuzmu merak ettim. İnsaAllah herşey yolundadır

Merhaba yaşım 34 dr Bülent Tıraş. 2 tur yumurta biriktirdik kendi isteğimle ve dr ok deyince karar verdik havuza. Transfer için bekliyoruz 3 günden 5 güne gidilecekmiş ayrıca prp yaptılar ilk opuda ama ikinci toplamada daha az döllendi bilemiyorum etkisi cidden var mı. Sanırım Bülent bey genelde 5. Gün embriyosunu transfer etmekten yana ama işte oda embriyo sayısına bağlı olarak. Velhasıl bebişlerim donmuş şekilde bekliyorlar kavuşmayı

Bu arada ben embriyolog idil Bozkurt’tan danışmanlık aldım tavsiye ederim Instagram sayfasıda var ve daha önce o laboratuvarda çalışmış biri gerçekten bu yolda bana güzel vesile oldu

Teşekkür ederim bilgilerinizden dolayı kaç emriyonuz oluştu ... prp den fayda görürüz inşallah evet ikinci toplamayı banada önerdiler yaptırmayı bende istiyorum ... Burdada olmazsa Kıbrıs'a gideceğim yumurta donasyonu yaptıracam bilmiyorum oda dinen doğru mu her şey Allah'tan sınav içindeyiz ..

Dinimizce caiz değil donasyon..Kaderimize kismetimize razı olalım ki rahat edelim kardeşim... Evet çok zor bir imtihan.İnsan istiyor benimde evladım olsun.Ama burası dünya. Cenabı hak ayetinde buyuruyor "evlatlarınizla malinizla caninizla imtihan olunacaksiniz.." evlatsizlikta bunun içine giriyor..İnsaAllah nasip eder bizlerinde olur . Ama olmazsada insaAllah ahirette bu imtihanın mukafatida büyük olacak... Allah'ın yasakladığı şeye elimizi uzatmayalım.Yoksa o evlat başınıza bela olur Allah muhafaza..

Allah razı olsun sizden .. Donasyon caiz degil demi sözleriniz de o kadar içimi rahatlattı ki gözlerim doldu çok üzülüyorum Diyorum Allah'ım hayırlısını nasip et hepsi sınav ... Birbirimize dua edelim kardeşim Hayırlı haberlerini bekliyorum inşaAllah

Vermek istemeseydi istemek vermezdi..Biz isteyelim Cenabı hakkın vazifesine karışmaya lim..O bizim hakkımızda herşeyin en hayırlısını bilen Alim'dir..Verirse bir sevinelim vermezse on..öyle murad etmiş vermemiş... hem her duaya cevap vardır..

Eğer desen: "Birçok defa dua ediyoruz, kabul olmuyor. Halbuki âyet umumîdir, her duaya cevab var ifade ediyor."
Elcevab: Cevab vermek ayrıdır, kabul etmek ayrıdır. Her dua için cevab vermek var; fakat kabul etmek, hem ayn-ı matlubu vermek Cenab-ı Hakk'ın hikmetine tâbi'dir. Meselâ: Hasta bir çocuk çağırır: "Yâ Hekim! Bana bak." Hekim: "Lebbeyk" der.. "Ne istersin?" cevab verir. Çocuk: "Şu ilâcı ver bana" der. Hekim ise; ya aynen istediğini verir, yahut onun maslahatına binaen ondan daha iyisini verir, yahut hastalığına zarar olduğunu bilir, hiç vermez. İşte Cenab-ı Hak, Hakîm-i Mutlak hazır, nâzır olduğu için, abdin duasına cevab verir.
Sözler - 317

Tıpkı bu örnek gibi. Biz bir evlâd istiyoruz.Kesinlikle duamız zayi olmuyor.. Ya o çocuğu bize verecek , veyahut sen erkek çocuk isterken sana Hz Meryem çok daha hayırlı bir kız evladı verecek , veyahut bu çocugun senin için hayırlı olmayacağını bildiğinden hiç vermeyecek..Ahirete bırakacak böylelikle duama ahirette cevap verecek .. İnsaAllah hakkimizda hayırlı ise göz aydınlığı hayırlı evlatlar ile mujdelesin nasiplendirsin.

Amin amin amin ... Allah'ım razı olsun senden ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…