- 26 Nisan 2022
- 1.468
- 1.647
- 83
- 35
- Konu Sahibi Papatya1610
Güzeldi çok şükür canımNasil gecti transferin canim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Güzeldi çok şükür canımNasil gecti transferin canim![]()
Canım ben ilk 3 tüp bebekte çok kalkmadım yine de tutmadı. Şimdi daha hareketliyim. Dün ikinci günümdü. Yavaş yavaş yürüyüş yaptım dışarda.Kizlar bu arada kabiz olmamaya dikkat ediyorum ama yine de hareketsiz kalmaktan korkuyorum acikcasi gerci doktorlar o sekilde bebege zarar vermez diyorlar ama yine de insan korkuyor ya
Transfer gununu saymazsak bugun 4.gunum ama sanirim idrar yolu enfeksiyonu oldumGüzeldi çok şükür canımembriyolar iyi dedi doktorum. İnşaAllah olur bu kez. Senin kaçıncı günün ?
Bende ikinci gün idrar enf gibi olmuştum. Bol su içtim geçti. Benim zaten kronik sistitim var.Transfer gununu saymazsak bugun 4.gunum ama sanirim idrar yolu enfeksiyonu oldumohh cok sukur sıkı sıkı tutunsun bebisin sana
![]()
Benim de var galiba ama idrarda kan gelince korktum birazcik doktoruma yazdim aramasini bekliyorum :/ normal mi acaba transfer sonrasi boyle enfeksiyon durumu falanBende ikinci gün idrar enf gibi olmuştum. Bol su içtim geçti. Benim zaten kronik sistitim var.
Onu bilmiyorum canım benim kan gelmemişti. Demekki sen baya enfeksiyon olmuşsun. Fitil var hamileler de kullanabiliyor ondan yazar onu kullanırsınBenim de var galiba ama idrarda kan gelince korktum birazcik doktoruma yazdim aramasini bekliyorum :/ normal mi acaba transfer sonrasi boyle enfeksiyon durumu falan
Âmin canım hepimizin bebişleri tutunsun İnşaAllahTransfer gununu saymazsak bugun 4.gunum ama sanirim idrar yolu enfeksiyonu oldumohh cok sukur sıkı sıkı tutunsun bebisin sana
![]()
Doktorumu aradim toz yazdi gece icmelik olandan, enfeksiyon kapmisim :/ senin nasil gidiyor ikinci kan bugun muyduOnu bilmiyorum canım benim kan gelmemişti. Demekki sen baya enfeksiyon olmuşsun. Fitil var hamileler de kullanabiliyor ondan yazar onu kullanırsın
Ayy hemen ilac yazdirdim geldim battaniyenin altina girdim hemen vallaÂmin canım hepimizin bebişleri tutunsun İnşaAllahbol su iç. Ayaklarını sıcak tut canım geçmiş olsun
Doktorum test yaptırmama gerek yok dedi bende yaptırmadım. Eğer isterse kese günü gittğimde bir daha bakarDoktorumu aradim toz yazdi gece icmelik olandan, enfeksiyon kapmisim :/ senin nasil gidiyor ikinci kan bugun muydu![]()
Aa ne guzel hadi hayirlisi olsun bakalimDoktorum test yaptırmama gerek yok dedi bende yaptırmadım. Eğer isterse kese günü gittğimde bir daha bakar
Daha kese ve kalp atışı duymadan rahatlayamayacağım galiba..Aa ne guzel hadi hayirlisi olsun bakalim
Icini ferah tutmaya calis, Allah'in izniyle saglikla kucagina alirsin insallah bebisini. Hepimiz kavusuruz insallaahhDaha kese ve kalp atışı duymadan rahatlayamayacağım galiba..
İnşallah canımIcini ferah tutmaya calis, Allah'in izniyle saglikla kucagina alirsin insallah bebisini. Hepimiz kavusuruz insallaahh![]()
Yani bu kişiden kişiye değişiyor tabi transfer günü ben yola çıktım 2 saat sonrasında yattım 3 gün ama arada yürüdüm hep evde işte sonra işime gittim şuan 6 haftalık hamileyim oyüzden nasip yol uzatmayacaksa orada rahat uzanacaksan gidebilirsinKızlar merhaba cevaplarınıza ihtiyacım var transferden 1 gün sonra eşimin kardeşi yani kaynımın nişanı var doktor ilk önce gitme dedi sonra git otur dedi lütfen yardımcı olur musunuz benim gibi böyle durumda olan var mı sizce ne yapmalıyım