• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Nisan ayı tüp bebek tedavisi görenler

Kizlar bu arada kabiz olmamaya dikkat ediyorum ama yine de hareketsiz kalmaktan korkuyorum acikcasi gerci doktorlar o sekilde bebege zarar vermez diyorlar ama yine de insan korkuyor ya
Canım ben ilk 3 tüp bebekte çok kalkmadım yine de tutmadı. Şimdi daha hareketliyim. Dün ikinci günümdü. Yavaş yavaş yürüyüş yaptım dışarda.

Transfer gununu saymazsak bugun 4.gunum ama sanirim idrar yolu enfeksiyonu oldum 😩 ohh cok sukur sıkı sıkı tutunsun bebisin sana 🤲
Bende ikinci gün idrar enf gibi olmuştum. Bol su içtim geçti. Benim zaten kronik sistitim var.

Benim de var galiba ama idrarda kan gelince korktum birazcik doktoruma yazdim aramasini bekliyorum :/ normal mi acaba transfer sonrasi boyle enfeksiyon durumu falan
Onu bilmiyorum canım benim kan gelmemişti. Demekki sen baya enfeksiyon olmuşsun. Fitil var hamileler de kullanabiliyor ondan yazar onu kullanırsın

Kızlar merhaba cevaplarınıza ihtiyacım var transferden 1 gün sonra eşimin kardeşi yani kaynımın nişanı var doktor ilk önce gitme dedi sonra git otur dedi lütfen yardımcı olur musunuz benim gibi böyle durumda olan var mı sizce ne yapmalıyım

Kızlar merhaba cevaplarınıza ihtiyacım var transferden 1 gün sonra eşimin kardeşi yani kaynımın nişanı var doktor ilk önce gitme dedi sonra git otur dedi lütfen yardımcı olur musunuz benim gibi böyle durumda olan var mı sizce ne yapmalıyım
Yani bu kişiden kişiye değişiyor tabi transfer günü ben yola çıktım 2 saat sonrasında yattım 3 gün ama arada yürüdüm hep evde işte sonra işime gittim şuan 6 haftalık hamileyim oyüzden nasip yol uzatmayacaksa orada rahat uzanacaksan gidebilirsin

Back
X