2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Canım insallah hepimizin sağlıklı hayırlı bebisleri olsun benim tek 5. Gün embriyosu 15 nisanda transfer oldum, transferden sonra 7. Gün evde idrar testinde pozitif gördüm hemen gittim kan verdim 65 lerde çıktı insallah güzel haberi verirsin sen de

Benim kuzenim bülent tıras da tüp bebek yaptirdi ikizleri oldu.2 yasindalarr.ikizler 1 yasindayken bir de doğal yolla bebeği oldu insaAllah siz de güzel sonuç alirsınız doktor önemli evet ama verici Rabbim ne derse o oluyor herkesin hakkinda hayirlısı

allah günah yazmasın ama insan cok yorulur öyle yaaa maşallah ama tatlı yorgunluk

Merhaba kızlar biraz önce transfer oldum inşallah tutunur bebeğim kalp sorunum olmuştu ilkinde kslp doktorum tek koydur dedi ama ben iki koydurdum çünkü imha edilecekti diğeri eşimden habersiz çift koyun dedim bi tüp bebek yaptırdım oğluma kavuştum şimdi tekrar kalkıştık bakalım hayırlısı olsun siz de dua edin kızlar bi de intralipid diye bi serum bağladılar diğer tüp bebekte yapmamışlardı yaptıran var mı bu serumu?

ben yaptırcam canım transfer günü bağışıklık artırmak için verilen bir serum yaptıran çoğu kişi memnun faydası oluyormus

Hayırlı olsun canjmmm

Merhaba hayırlı olsun insallah bana yaptılar transferden 5 gun önce aldım o serumu 1,5-2 saat sürdü… genel olarak faydalı bi serummuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…