Canım insallah hepimizin sağlıklı hayırlı bebisleri olsunayyyy hadi inşallahhhhh canımmm. allah yüzümüzü güldürsün kucağımızı doldursun :) kaçıncı gün test yaptın bi de kacıbcı gün embriyosuydı ?? eşimden gizli test gününden önce yapıp eşime sürpriz yapcam pozitif olursa :)))
Benim kuzenim bülent tıras da tüp bebek yaptirdi ikizleri oldu.2 yasindalarr.ikizler 1 yasindayken bir de doğal yolla bebeği olduKuzum ben 32 yasındayım ve ilk denemem .. bülent tıraşta tedavi oluyorum hemşireler baya bi ısrar etti çift konusunda hatta .. ama benim tek tüpüm alındı diğer tüpüm de hafif sorunlu bülent bey tüpü almadan bi deneyelim olmazsa ameliyatla tüpü alıp tekrar deneriz demişti. o nedenle ben iki embriyoyu da riske atmak istemedim ilk denemede . zaten ikiz de korkutuyor beni biraz :)
allah günah yazmasın ama insan cok yorulur öyle yaaa maşallah ama tatlı yorgunlukBenim kuzenim bülent tıras da tüp bebek yaptirdi ikizleri oldu.2 yasindalarr.ikizler 1 yasindayken bir de doğal yolla bebeği olduinsaAllah siz de güzel sonuç alirsınız doktor önemli evet ama verici Rabbim ne derse o oluyor herkesin hakkinda hayirlısı
ben yaptırcam canım transfer günü bağışıklık artırmak için verilen bir serum yaptıran çoğu kişi memnun faydası oluyormusMerhaba kızlar biraz önce transfer oldum inşallah tutunur bebeğim kalp sorunum olmuştu ilkinde kslp doktorum tek koydur dedi ama ben iki koydurdum çünkü imha edilecekti diğeri eşimden habersiz çift koyun dedimbi tüp bebek yaptırdım oğluma kavuştum şimdi tekrar kalkıştık bakalım hayırlısı olsun siz de dua edin kızlar bi de intralipid diye bi serum bağladılar diğer tüp bebekte yapmamışlardı yaptıran var mı bu serumu?
Hayırlı olsun canjmmmMerhaba kızlar biraz önce transfer oldum inşallah tutunur bebeğim kalp sorunum olmuştu ilkinde kslp doktorum tek koydur dedi ama ben iki koydurdum çünkü imha edilecekti diğeri eşimden habersiz çift koyun dedimbi tüp bebek yaptırdım oğluma kavuştum şimdi tekrar kalkıştık bakalım hayırlısı olsun siz de dua edin kızlar bi de intralipid diye bi serum bağladılar diğer tüp bebekte yapmamışlardı yaptıran var mı bu serumu?
Aynenallah günah yazmasın ama insan cok yorulur öyle yaaa maşallah ama tatlı yorgunluk
Merhaba hayırlı olsun insallahMerhaba kızlar biraz önce transfer oldum inşallah tutunur bebeğim kalp sorunum olmuştu ilkinde kslp doktorum tek koydur dedi ama ben iki koydurdum çünkü imha edilecekti diğeri eşimden habersiz çift koyun dedimbi tüp bebek yaptırdım oğluma kavuştum şimdi tekrar kalkıştık bakalım hayırlısı olsun siz de dua edin kızlar bi de intralipid diye bi serum bağladılar diğer tüp bebekte yapmamışlardı yaptıran var mı bu serumu?
Sizin ne zaman transfer ? 2020 de gene tüp bebek olmuştum ozaman yapılmamıştı oyüzden merak ettim iyi olmuş ozaman takılmasıben yaptırcam canım transfer günü bağışıklık artırmak için verilen bir serum yaptıran çoğu kişi memnun faydası oluyormus
Sana transfer günü mu yapacaklar? Bana 5 gün öncesinde yapmışlardıben yaptırcam canım transfer günü bağışıklık artırmak için verilen bir serum yaptıran çoğu kişi memnun faydası oluyormus
Aynen3.cü sürpriz yaptii
2 bin lira gbi bi para alfılar bu seruma benimki okadar sürmedi hemen bitti amaMerhaba hayırlı olsun insallahbana yaptılar transferden 5 gun önce aldım o serumu 1,5-2 saat sürdü… genel olarak faydalı bi serummuş
Teşekkür ederim canım inşallah tutunur sizin oldu mu transfer?Hayırlı olsun canjmmm
Yarın canım benimdeTeşekkür ederim canım inşallah tutunur sizin oldu mu transfer?
Hadi hayırlısı olsun hakkkmızdaYarın canım benimde
çarşamba günü canım aynen iyi olmusss takılmasıSizin ne zaman transfer ? 2020 de gene tüp bebek olmuştum ozaman yapılmamıştı oyüzden merak ettim iyi olmuş ozaman takılması
Insllah son olur canim sağlıkla alirsin kuzularinj kucağınaHadi hayırlısı olsun hakkkmızdainşallah allah tüm isteyenlere versin 4 embriyo toplanmıştı 2 si ilkinde kondu ikisi de bugün bitti bakalım yumurtam
evet gerçekten bi de ha bire masraf cıkıyor kasılma iğnesi serum falan filan 100 000 i gecti bizim masraflarSana transfer günü mu yapacaklar? Bana 5 gün öncesinde yapmışlardıherkeste fark ediyo gerçekten ya
ben de de öyle canım soracaktım hatta size siz sordunuz parça parça geliyo iç çamaşırımaKızlar bu progeston fitil sizde de geri akma oluyor mu idrarim da bile parça parça goruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?