Biz zaten kese için hep alttan muayene oluyoruz kalp atışı içinde alttan olacağız. O yüzden doktor iyisini bilir bence endişelenmeHemşireyle görüştüm yarın bı gelin doktor muayene etsin baksın dedi ama bu durumda alttan muayene ederse zararı olur mu diye korkuyorum
Ne oldu sonuç çıktı mı ?bu sabah kan verdim 8. gününe
Kizlar transferden sonra b12, biotin ve korean ginseng takviyeleri kullanmamda sakinca var mi sizce? Transferden once almistim ama daha baslamamistim
Bende hem mesaneyi doldurdular hemde ultrasonla iyice bastirdilar anca görebildiler yani. Çok kötüydü o anMerhaba cnm bende fazla su içmedim sonradan sıkıntı olmasın diye ama bana sonda falan takmadılar hemşire ultrason cihazıyla karnıma bastırdı biraz.Sondayı takarken tahriş olmuş olabilir fitil kullanmaya devam et cnm
Yaa öyle mi ben karından ultrasonla oluyor sanıyodum. Saol canım içim rahatladı biraz. Bol su içiyorum yarına inşallah geçer muayeneye gerek kalmazBiz zaten kese için hep alttan muayene oluyoruz kalp atışı içinde alttan olacağız. O yüzden doktor iyisini bilir bence endişelenme
8. Gün erken değil mi yaNe oldu sonuç çıktı mı ?
Evet ya zor oluyor , sonra bekleyebildin mi peki ben çok zor dayanmistimBende hem mesaneyi doldurdular hemde ultrasonla iyice bastirdilar anca görebildiler yani. Çok kötüydü o an
Hem 1.5 litre su içmiştim hemde mesaneyi doldurunca odaya kadar zor dayandım. Bez verdiler kalkmadan yatakta öyle yaptım. Sen ne kadar dayanabildin canım?Evet ya zor oluyor , sonra bekleyebildin mi peki ben çok zor dayanmistim
Ben de 40 dakika dayanabildim sonra beze yaptım , 1 saat sonrada eve geldimHem 1.5 litre su içmiştim hemde mesaneyi doldurunca odaya kadar zor dayandım. Bez verdiler kalkmadan yatakta öyle yaptım. Sen ne kadar dayanabildin canım?
Çok üzgünüm sonucum sıfır çıktıNe oldu sonuç çıktı mı ?
Ah canım… üzme canını, sen elinden geleni yaptın, şimdi birazcık kendine güzel bişiler yap, kendine Morel olsun…Çok üzgünüm sonucum sıfır çıktı
Prolutex kullanan arkadaşlar bu iğne çok yakıyor mu?pozitif olursa 3. Aya kadar kullanacaksın dediler. İlk defa kullanacağım
Teşekkür ederimAh canım… üzme canını, sen elinden geleni yaptın, şimdi birazcık kendine güzel bişiler yap, kendine Morel olsun…
Teşekkür ederim inşallah olurBiraz sona doğru yakıyor ama
Seve seve yapıyorsunhayırlı olsun
Ben progestan kullanıyorum ve oksapar. Progestan çok kolay oluyır ama oksaparBiraz sona doğru yakıyor ama
Seve seve yapıyorsunhayırlı olsun
Teşekkür ederim inşallah olur
Ben progestan kullanıyorum ve oksapar. Progestan çok kolay oluyır ama oksapar
Yaaa çok uzuldumÇok üzgünüm sonucum sıfır çıktı
Ayy bilmiyorum progestan hiç acıtmıyor oksapar çok yakıyorAaaa oksaparda bence daha kolay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?