Evet bugün bende de var alt karnımda agri hissettirior oyi düşünelim iyi olsunCanım o hepimizde oldu. İlaçlarda o ağrıları yapıyor. Benim dün aynı adet ağrısı gibi ağrım vardı. Rahim genişlerkende olabiliyor hiç üzme kendini.
Canımmmm çok sevindimm bendr zor tutuyorum kendimi bugün 6.günümKızlar gece rüyamda gördüm dayanamadin test yaptım pozitifi gördüm elim ayağım titriyo
Hadi insallah oyledir yaCanım o hepimizde oldu. İlaçlarda o ağrıları yapıyor. Benim dün aynı adet ağrısı gibi ağrım vardı. Rahim genişlerkende olabiliyor hiç üzme kendini.
Tut tut kendinii erken dahaaaaCanımmmm çok sevindimm bendr zor tutuyorum kendimi bugün 6.günüm
Keşke yapmadaydım önceden yapmak isteyen varsa yapmayon kızlar modum çok düştü sol kaısğımda batma var göğüsler şiş ve dokununca ağrıyor ne bilim ya inşallah pozitifi görürüzÜzme kendinibcanim daha vakti zamanin var
Kalbini ferah tut daha çok erken üzülmek içinHadi insallah oyledir ya
Bu ben kendimi çok inandirmistim ama Allahtan ümit kesilmedi bakBen de transferin ilk gunu bebek isteyen baska bir arkadasin hamile oldugunu gormustum ruyamda. Heralde kendimi o kadar inandirmisim ki benim olmayacagina, ruyamda bile kendimi degil baskasini goruyorum
İkimiz de aynı gün olduk yarın test yapsak mı ne diyorsunTebrikler canım benim ben de zor dayanıyorum 26 Nisan oldu benimki yapsam mı acaba ben de.. kayınvalidemi çok severdim aşırı torun isteği vardı geçen sene bu zamanlar vefat etti . Dün gece ilk defa rüyamda gördüm onu .. hayır olsun inşallah çok mutluydu
Canım beta hcg önce kana sonra idrara geçiyor. Eğer bu kadar merak ettiysen keşke kan testi verseydin. Çünkü idrara daha geçmemiş olabilir kendini üzmüşsünKeşke yapmadaydım önceden yapmak isteyen varsa yapmayon kızlar modum çok düştü sol kaısğımda batma var göğüsler şiş ve dokununca ağrıyor ne bilim ya inşallah pozitifi görürüz
Keşke yapmasaydin kuzum yaa tuhKeşke yapmadaydım önceden yapmak isteyen varsa yapmayon kızlar modum çok düştü sol kaısğımda batma var göğüsler şiş ve dokununca ağrıyor ne bilim ya inşallah pozitifi gögörürüz
Evet canım acaba 24 nisanda transfer olupta test yapan var mıKeşke yapmasaydin kuzum yaa tuh
Cesaret edeceklerini düşünmüyorumEvet canım acaba 24 nisanda transfer olupta test yapan var mı
Kuzum benim de tek 5. Gün embriyosu . Yapsak mı ayyyyy heyecan bastıİkimiz de aynı gün olduk yarın test yapsak mı ne diyorsunAma benim tek embriyo çıkar mı ki?
Benim 3.gun embriyosu 8.gun idrarda çıkmadı 10.gun çok silik çıktı oda cokmuxun dakikalar sonra gittim kan verdim 15 çıktı erken daha benceKeşke yapmadaydım önceden yapmak isteyen varsa yapmayon kızlar modum çok düştü sol kaısğımda batma var göğüsler şiş ve dokununca ağrıyor ne bilim ya inşallah pozitifi görürüz
İyi cesaret var valla hepinizde ben aşırı korkumdan idrar testi yapamamıştımKotu mu örnek oldum ben size
Isteeee keske bekleyebilsekkk 5 günü zor gecirdinİyi cesaret var valla hepinizde ben aşırı korkumdan idrar testi yapamamıştımyalancı pozitif çıkar sevinirim yada erken yaparım negatif çıkar kendimi üzerim diye
Canım transfer tarihin ne şuan kaçıncı gündesinBenim 3.gun embriyosu 8.gun idrarda çıkmadı 10.gun çok silik çıktı oda cokmuxun dakikalar sonra gittim kan verdim 15 çıktı erken daha bence
Off keşke yapmasaydım kızlar yaaCesaret edeceklerini düşünmüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?