Canım hayırlı olsun değer şuan normal ve tabiiki yükselir benimde ilk denemede 5. Gün embriyosu kan tahlili ilk değerim 64 çıkmıştı 2 gün sonra 146 sonraki 2 gün 513 diye yükselmişti hiç merak etme gayet iyi değerin tebriklerKızlar bugün transferimden sonra 10. Gündü ve kan testi günüydü :) sonuç 64.5 çıktı. Test iki gün sonra tekrarlanacak. İlk tüp bebek denemem ve tek transfer oldu. Sizce yükselir mi değer? Çok endişeliyim:/
Cumartesi test günümdü ben bugün verdim 8.günümdeGününde mi gittiniz?
Çıktı mı sonucunuCumartesi test günümdü ben bugün verdim 8.günümde
Ah inşallah çok heyecanliyim yarın için. Sen ne kadarlık oldun yoksa doğurdun bile mi :)Canım hayırlı olsun değer şuan normal ve tabiiki yükselir benimde ilk denemede 5. Gün embriyosu kan tahlili ilk değerim 64 çıkmıştı 2 gün sonra 146 sonraki 2 gün 513 diye yükselmişti hiç merak etme gayet iyi değerin tebrikler
Benimde değerim çok güzel 2 kat artıyordu her 2 günde bir toplam da 3 kere kan verdim 8. Günden itibaren 5. Gün embriyosuydu 5. Hafta da çok güzel kese de gördük yolk ve bebek yoktu etkendir bekleyelim dediler 6+4 de gittim boş gebelik kese büyümüş tutunmuş ama içi boş denildi ilaçları kestim ilaçları kestikten sonra sadece corasprini kanama gelene kadar kullanmay devam ettim ilacı bıraktıktan yaklaşık 2 haftaya kanama başladı corasprini de bıraktım tamamen kanama sonrası kontrol oldu parça kalmış mı ona bakıldı küçük bi parça kalmış keseye ait onu da fitil verdiler 1 haftaya kanamayla attım 5 ay geçti canım üstünden. Transfer edilen embriyo 5bc kaliteydi beslenememiş olabilir dediler hsg çekildim tertemiz hiçbir sorun yok hayırlısı dedikMerhaba kızlar ben 13 nişanda transfer olmuştum değerim yavaş yükseliyordu. Bugün tutunduğunu ama gelişemediğini öğrendim. İlaçları bıraktık kanamam olmasını bekleyeceğiz maalesef. Yaşayan var mı bu süreçte beni ne bekliyor
Evet dediğin gibi bizimki sadece tahmin. Yine de ümitvar olalım arkadaşım. Gün doğmadan neler doğar. Dualarımdasın, yazarım tabii sende yaz bekliyorum inşallah hakkımızda hayırlısı olurSeninkinde umut var bence baksana güzel görünüyor yolk sac. Tabiii bu alanda eğitimimiz yok ne desek tahminden öteye geçmiyor. İlaçları bırakma sonuç netleşene kadar
Allah yardımcımız olsun
Gelişmeleri bana yaz lütfen
Çok haklısın , tabi ben de 11 haftalık bebeğimi kaybetmiştim ilkinde , öyle olcaksa tutmaması daha hayırlı , sabah çok uzgundum ama şuan daha iyiyim tevekkül içindeyim.Yanlış anlamayın lütfen benim bir transferimde 10. Gün 30 sonra 8 cıktı gerek kalmadı bişeye. Kendiliğinden bitti. Diğer transferde kalp duyduk 6 7. Haftada kalmıs mecbur kürtaj oldum bakın bu daha zor. Bence hiç üzülmeyin en basında bunun Olması daha iyi. Kürtaj hem zaman kaybı hem acı veriyor toparlamak daha da zor. Hamile kalmakla değil önemli olan sağlıkla kucağa alabilmek. Doktorum bunu demişti.
6+3 deyim kese var ama içinde bebek yok
Yok canım benim boş gebelik oldu 5bc kaliteydi şimdi mayısta inşallah adet bekliyorum. Ama benim kese var tutunmuş sadece yolk ve bebek yoktu beslenmesini için bol gebelik olmuş olabilir dediler hsg çekildim her ihtimale karşı temiz çıktı nasip değilmiş dedik ama inanıyorum senin sağlıkla kucağına alacağınaAh inşallah çok heyecanliyim yarın için. Sen ne kadarlık oldun yoksa doğurdun bile mi :)
Bana da hiçbir şey alma dediler kestiler. Sebep söylemediler byna çok sinirleniyorum. Çift embriyo ikisi de mi gelişememiş dedim evet dedi ama hiç kontrol falan yapmadı sadece kandan baktı transferimin 21. Günğ bugün yarın iğne için başka doktora gidecem onla da bi konuşmak istiyorum belki muayene eder. Benimde 4bb kaliteydiBenimde değerim çok güzel 2 kat artıyordu her 2 günde bir toplam da 3 kere kan verdim 8. Günden itibaren 5. Gün embriyosuydu 5. Hafta da çok güzel kese de gördük yolk ve bebek yoktu etkendir bekleyelim dediler 6+4 de gittim boş gebelik kese büyümüş tutunmuş ama içi boş denildi ilaçları kestim ilaçları kestikten sonra sadece corasprini kanama gelene kadar kullanmay devam ettim ilacı bıraktıktan yaklaşık 2 haftaya kanama başladı corasprini de bıraktım tamamen kanama sonrası kontrol oldu parça kalmış mı ona bakıldı küçük bi parça kalmış keseye ait onu da fitil verdiler 1 haftaya kanamayla attım 5 ay geçti canım üstünden. Transfer edilen embriyo 5bc kaliteydi beslenememiş olabilir dediler hsg çekildim tertemiz hiçbir sorun yok hayırlısı dedik
Canım hiç ultrason ile bakmadan nasıl gelişmedi dediler ya sen bi başka doktora git ben 2 doktorda gittim ikisinde alttan ultrasonla baktı boş gebelik dediler sen bi doktora daha git bence biBana da hiçbir şey alma dediler kestiler. Sebep söylemediler byna çok sinirleniyorum. Çift embriyo ikisi de mi gelişememiş dedim evet dedi ama hiç kontrol falan yapmadı sadece kandan baktı transferimin 21. Günğ bugün yarın iğne için başka doktora gidecem onla da bi konuşmak istiyorum belki muayene eder. Benimde 4bb kaliteydi
Kızlar bugün 8.gunumdu sabah dayanamayip kan verdim deger sıfırhemşireye yazdım daha erken 2 gün sonra tekrar verin yazdı ama 5.gun embriyosu düşükse olsa bi değer çıkardı degilmi?
Hemen hemen aynı çıkmış,bende daha önce bu testte çift çizgi görmüştüm ama negatiftibenim de aynı gün .. dün yaptım testi böyle cıktı aynı ama malesef bu teste hiç güvenmiyorum çünkü daha önce negatifken de bana böyle silik göstermişti
İnşallah ama senin ne güzel ümidin var benim yok . Herkesinki çıkmış çünkü çok net bi şekildeHemen hemen aynı çıkmış,bende daha önce bu testte çift çizgi görmüştüm ama negatiftiYinede güvenmek istiyorum yarın da kaset test yapıcam inş onda çıkar Sizde takip edin inş mutlu son olur
Kesinlikle git rabbim mucızesını göstersin inşlh gzl hbrler alırsınBende emin olmak adına ikinci bir doktora daha gideyim diyorum .. kafamda kalbimde acaba kalmasın
Bence hersey yolunda gidecek canım üzme kendiniBende bugün kalbini dinlemeye gittim. Duydum da küt küt atiyordu. Yolk keseside var. Ama malesef kese çok kucuk kalmis. Doktorum umutlu konusmadi. Bende umudumu kestim artık.her hafta kontrolum olacakmis. Kese ölçülcekmis. O güzel heyecanimin yerini korku tedirginlik aldi artik. Rabbim nasip etmeyecekse var bir sebebi demek. Hakkimda hayırlısı olsun. Cok üzgünum
Aynı tedirginlik bende de var ya dıs gebelikse ya bişe olursa bugunden beri hep olumsuz dusuncelerHerkangi bir belirtiniz var mıydi? Benim de değerlerim sizin gibi. İlk 427 çıktı 2 gün sonra 1000 üstü çıktı ama tam değeri göstermiyor. Tekrar test istemedi. Beni de hem kese hem kalp atışı için haftaya cumaya çağırdı. Tedirgin oldum ben de. Hamilelik belirtileri var mıydı sizde? Kusura bakmayın zaten üzgünsünuz sizi tekrar üzmek istemiyorum ama çok kafama takıldıçok çok geçmiş olsun size de
Bugün çok fazla olumsuz habere denk geldik bence ondan böyle olumsuz dusuncelere sürüklendikAynı tedirginlik bende de var ya dıs gebelikse ya bişe olursa bugunden beri hep olumsuz dusunceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?