2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Kızlar bugün eşim nöbette yarın akşam 5de gelebilecek. Çok sıkılıyorum. Koca evde tek başına ve izleyecek hiçbir şey bulamıyorum

Canım hayırlı olsun. Ben ilk gittiğimde tek kese gördü. Sonra kalp atışı için gittim iki kese gördü. Kalp atışı duyamadık. Tekrar kalp atışı için gittik. Üçüncü kese göründü. Birinin kalp atışını duyduk. Birinin birkaç güne oluşur dedi. Bir kese de boş görünüyordu. 15 mayısta tekrar kontrolüm var o zaman üç bebeği de görebiliriz belki dedi. Ya tek gebelik olur ya üçüz dedi. Benim de 2 adet 5. Gün embriyosu koyulmuştu. Biri bölünüp tek yumurta ikizi olmuş.

Kızlar bugün eşim nöbette yarın akşam 5de gelebilecek. Çok sıkılıyorum. Koca evde tek başına ve izleyecek hiçbir şey bulamıyorum
Netflix kullanıyorsan outlander , terzi , kuş uçuşu ,working mom. exxen de Gibi izliyorum veya YouTube dan Kemal Sunal filmleri izliyorum her telden var anlayacağın aklıma gelenler bunlar canım

Netflix kullanıyorsan outlander , terzi , kuş uçuşu ,working mom. exxen de Gibi izliyorum veya YouTube dan Kemal Sunal filmleri izliyorum her telden var anlayacağın aklıma gelenler bunlar canım
Ordaki dizileri eşim ile beraber izliyoruz onsuz izleyince bi daha aynı bölümü izlemek zorunda kalıyorum böyle yalnız gibi oluyorum tek başıma olunca

Kalp atışını duymadığınız kese mi bölünmüş canım?

Aynı durumu yaşıyoruz o zaman canım. Benim ikinci keseden şüphelendi küçük olduğunuda görünce eğer bölünmüş embriyoysa gelişimi olamayabilir dedi. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

Kan tahlilleri me göre benimde çoğul gibi duruyordu ama dün kanama olunca doktora gittim tek kese dedi kalp atışı çok azdı ptesi tekrar gidicem bakalım belki benimde diğer kesemi görürler yada onu düşürdüğüm için kanamam oldu bilmiyorum 15 gün de istirahat verdi zamanda geçmiyor

Eski dizilere sardım bende doktorlar vs. .el işi yapıyorum
Bizde eşimle friends, b99 falan izliyoruz tekrardan ama ben şimdi izlesem yarın akşam aynı bölümleri tekrar izlemek zorunda kalacağım. Neyflixden harry potter da kaldırılmış kaldırılmasa onu izlerdim örgü işlerine falan da hiç yeteneğim yok senin yaptığın şişsiz falan örülğyor ama becerebilir miyim bilmiyorum

Sanırım o bölünmüş doktor bir şey demedi canım ama gelişimi geri olandır bence de
Bence de canım. Tek olsun sağlıklı olsun inşallah. Ben hep diyorum üzülecek şeyleri görmeyip mutlu olmaya bakmak lazım. Bana da iki tane transfer yaptılar tek tuttu. İnşallah herşey istediğiniz gibi olur

Bence de canım. Tek olsun sağlıklı olsun inşallah. Ben hep diyorum üzülecek şeyleri görmeyip mutlu olmaya bakmak lazım. Bana da iki tane transfer yaptılar tek tuttu. İnşallah herşey istediğiniz gibi olur
İnşaAllah canım. Âmin Rabbim hepimize evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip eylesin İnşaAllah

Evet netflix işine ven de tek girmem eşim onu zorla izletir geri bana aslında çok basit bir iki denemeyle yaparsin

Kızlar selam ilk kan değerim düşük çıkmıştı kimyasal gebelik olabilir demişti hemşire ikinci kanı vermeye geldim inş yüksek çıkar

kizlar birsey sorucam size ben 5 mayista 5.gün dondurlms embryo transferi oldum bugün erken gebelk testi yaptim negatif cikdi transfer dahil yani 6.günüm byle cikpda kanda postiv gören varmi aranizda..? baya morlm bozuldu keske yapmasaydim dedim test günüm 16 mayis da vermisti dr ama ümidimi layip etmicrm tabiki yinede kan tahlilini beklicem insallah erken oldugu icin cikmamistir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…