Anladım canım yanman falan yoksa sorun yokEvet kan testini bir doktor arkadaşıma yolladım idrar yolu enfeksiyonu dedi.. Kendi doktorum da idrar yolu enfeksiyonu dedi ama çıkmayan birkaç testim var onlar da çıksın bakarız dedi
bu arada idrar testi olacak.. kafam çok karıştıidrar testinde çıktı benim.. aynı anda başka kan testleri de yaptırmıştım hepsini doktora yolladım idrar yolu enfeksiyonu dedi.
Ben transferden beri Türk kahvesini çayı kolayı sodayı biraktim ama canım bazen çok istiyor içtiğim su ve ayran var sadeceKızlar Türk kahvesi içiyor musunuz ? Yaz geldi soğuk şeyler içmek istiyorum ıce latte vs siz ne içiyorsunuz önereceğiniz bir içecek var mı ?
Hayırlı olsunKızlar biz dayanamadık dün kese görmeye gittik çok şükür gördük ama daha çok küçük şimdilik 1 gözüküyor haftaya tekrar gel daha iyi gözükür dedi iki de olabilir dedi bakalım hayırlısı olsun gidip götün yani beklemeyin kalp atışını bence iyi geliyor insana çok şükürbu da minnak ımın ilk fotisi
Ben içiyorum canım ben doktoruma sordum. Ne içip ne yemeliyim diye bana dedi ki katkı maddesi olmayan herşeyi yiyip içebilirsin dediKızlar Türk kahvesi içiyor musunuz ? Yaz geldi soğuk şeyler içmek istiyorum ıce latte vs siz ne içiyorsunuz önereceğiniz bir içecek var mı ?
Ben 18 Nisan da transfer oldum içiyorum Türk kahvesi hergnde içtiğim oluyor 2 günde 1 de içiyorumKızlar Türk kahvesi içiyor musunuz ? Yaz geldi soğuk şeyler içmek istiyorum ıce latte vs siz ne içiyorsunuz önereceğiniz bir içecek var mı ?
Ben içiyorum canım ben doktoruma sordum. Ne içip ne yemeliyim diye bana dedi ki katkı maddesi olmayan herşeyi yiyip içebilirsin dedi
Bugün inanılmaz baş ağrısı yaşıyorum belki kahve iyi gelir diye düşündüm içeyim bir tane bir sonraki kontrolde sorucam doktoruma özellikle yazın soğuk kahve çok tüketirim inşallah içebiliyoruzdurBen transferden beri Türk kahvesini çayı kolayı sodayı biraktim ama canım bazen çok istiyor içtiğim su ve ayran var sadece
Canım internetten falan da baktım günlük bir fincan içilebilir yazıyorBugün inanılmaz baş ağrısı yaşıyorum belki kahve iyi gelir diye düşündüm içeyim bir tane bir sonraki kontrolde sorucam doktoruma özellikle yazın soğuk kahve çok tüketirim inşallah içebiliyoruzdur
5+4 ü nasıl hesapladınız? Ben 29 unda transfer oldum. Bir uygulamadan takip ediyorum 5+3 görünüyor şu an
Adetime göre 5+4 transfer günüme göre 5+5 görünüyor 25 Nisan da oldum transfer5+4 ü nasıl hesapladınız? Ben 29 unda transfer oldum. Bir uygulamadan takip ediyorum 5+3 görünüyor şu an
Çok iyi canım.
Benimde öyle adete göre 9+0, transfere göre 9+1Adetime göre 5+4 transfer günüme göre 5+5 görünüyor 25 Nisan da oldum transfer
Hangisini baz aliyosunnBenimde öyle adete göre 9+0, transfere göre 9+1
Yaaaaa masallahhhEki Görüntüle 3248337 Selam kızlaarr ben de bugün keseyi gördüm şükür yolk da oluşmuş çok güzel 2 hafta sonra kalp için çağırdı. Zaman nasıl geçecek bilmiyorum
Masallah maşallahKızlar 5+5 dedi doktor keseyi de gördük çok şükürkalp atışı için 1 hafta sonra çağırdı rabbim bekleyen herkese güzel haberler duymayı nasip etsin inşallah
Adeti baz alıyorum canımHangisini baz aliyosunn
Bende öyle yaptım tabi ultrasonda daha net belli olacak herkes gördü keseyi onlar kalbi beklerken bu sefer de ben kalbi duymuş olucamAdeti baz alıyorum canım
Valla haklısın korkuyorum bende . Ama izin vermiyolar napim bendeHareketsizlik kötü tabiki iş yapma ama günde en az yarım saat yürüyüş öneriyorlar kan akışı sağlandığı için yatmak iyi fikir değil
Ev içinde de olsa gidip geliyorum vallaHareketsizlik kötü tabiki iş yapma ama günde en az yarım saat yürüyüş öneriyorlar kan akışı sağlandığı için yatmak iyi fikir değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?