- 18 Eylül 2022
- 1.316
- 998
- 53
- 36
6+0 da ilaç kesmiyor ama estrofem in dozunu azaltıyorBenimde cuma günü kontrolüm var cem beye inşallah bikaç ilacımı keser artıkKan sonuçlarıma göre iki vitamin ekledi bugün bnm hesaplarıma göre bugün 6+0 ama bakalım cuma günü ne diyecekler
sanırım fetal DNA yı da yaptıktan sonra kesecek herhaldeUf bende 9. Haftadayım ama bana hala devam dedi 12. Haftaya kadar
Ben yaptırmayı düşünmüyorum canım yasanırım fetal DNA yı da yaptıktan sonra kesecek herhalde
Haftaya cuma kontrolüm o zamana kdr 7 yi geçerim tabi doğru ise hesaplarım belki o zaman☺6+0 da ilaç kesmiyor ama estrofem in dozunu azaltıyor
Regl a göre Buğün 10. Haftaya girdim ama Cem hoca buğün bana 9+4 sün dediHaftaya cuma kontrolüm o zamana kdr 7 yi geçerim tabi doğru ise hesaplarım belki o zaman☺
Benim günde 2x1 prolutex maddi manevi yıprandımProlutex i bitirdi doktor en çok prolutex i bitirmesine sevindik çok masraflı idi o günde 1 adet kullanıyordum oda 1 haftada 500 TL gidiyordu
Kahverengi akıntı şeklinde kanamaÇok geçmişş olsundilerim sağlıkla çıkarsınız. Kanamanız aktifmiydi tarif edebilirmisiniz
Eskiden bende 2 kullanıyordum 1 2 haftadır günlük bir e düşürdü bugünde tamamen bitirdi prolutex i artık alacak gücümüz kalmamıştı vallaBenim günde 2x1 prolutex maddi manevi yıprandım
Regle göre hesaplarsam bende 6+4 oluyorum ama burda transferden 19 gün geriye gidip hesaplayabilirsiniz demişlerdi öyle hesapladımRegl a göre Buğün 10. Haftaya girdim ama Cem hoca buğün bana 9+4 sün dedi
Regle göre hesaplarsam bende 6+4 oluyorum ama burda transferden 19 gün geriye gidip hesaplayabilirsiniz demişlerdi öyle hraapladımRegl a göre Buğün 10. Haftaya girdim ama Cem hoca buğün bana 9+4 sün dedi
Miktar olarak yoğunmuydu peki?Kahverengi akıntı şeklinde kanama
Hayır çok yoğun değil gece fazlaydı sabah azaldıRegle göre hesaplarsam bende 6+4 oluyorum ama burda transferden 19 gün geriye gidip hesaplayabilirsiniz demişlerdi öyle hraapladım
Miktar olarak yoğunmuydu peki?
Merhabalar canım gebeliğin hayırlı sağlıklı olsun insallah 3.gun embriyon dondurulmuş muydu acabaSizin 5.gun embrıyosuydu deıl mı
Hadi gözünüz aydın prolutex günde iki tane kullanıyorum bende hemen bitiyor diğer ilaçları devlet ödüyor keşke bunu de ödese vallahi hastaneden çok ilaçlara verdik paraProlutex i bitirdi doktor en çok prolutex i bitirmesine sevindik çok masraflı idi o günde 1 adet kullanıyordum oda 1 haftada 500 TL gidiyordu
Cok tesekkür ederımMerhabalar canım gebeliğin hayırlı sağlıklı olsun insallah 3.gun embriyon dondurulmuş muydu acaba
Lutinus kullanıyorum. Karşılamıyor demişlerdi merkezden. Yine sorayım onu ben.Progestan fitil kullanıyorsanız onuda karşılıyor ben işyeri hekimine yazdırdım toplu aldım 6 kutu dün
Bende sat a göre 7+3um ama doktor a göre 6+6bencr bebek biraz gelisince o aradaki açığı kapatır öne geçmiş bı arkadaşında geriden gelirkenRegl a göre Buğün 10. Haftaya girdim ama Cem hoca buğün bana 9+4 sün dedi
Kalçadan vurulan progestan iğneyle aynı işlevleri maddi olarak sizi zorluyorsa ondan isteyin doktorunuzdan onu devlet karşılıyorEskiden bende 2 kullanıyordum 1 2 haftadır günlük bir e düşürdü bugünde tamamen bitirdi prolutex i artık alacak gücümüz kalmamıştı valla
Benim yaklaşık 1 aydır bebeği öğrendiğimden beri oluyor canım hiç korkma bebeğe zarar vermiyor arada kırmızıları da gördüğüm oldu şükür bebeğim benimleKahverengi akıntı şeklinde kanama
GünaydınnnHayır çok yoğun değil gece fazlaydı sabah azaldı
İyiyim çok şükür doktor kontrol edip eve gönderirm iyi ise dedi şuan Bi kanama yokGünaydınnnnasıll oldunuz acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?