Ah canim her vücut farklı tepkimeler veriyor demekki iki gündür bende sol kasigimda bacagimda ağrı hissediyorum bu da korkutuyorNapıyorsunuz arkadaşlar nasıl gidiyor bende hiç bir belirti yok kusma falan da yok diğer gebeliğimde de olmamıştı gerçi bi belirti olmayınca da korkuyor insanbu arada çok yoruluyorum okulda okullar bi an önce kapansa çok rahatlayacağım damlakcbs sen naptun canım daha gitmedin dimi hastaneye salı mı gidecektin ben de bu hafta tekrar gideceğim haftaya daha net gözükür dedi
10 üzerinde olması gerekiyor deniliyorİlk haftalarda gebeligin pozitif olması için sayı kaç olması lazım
Artmıştır canım baya bence çok olmuşEn son 12 Mayısta 1400 lerde geldi beta hcg. Her şey yolundaysa artmıştır sanırım
Gittim canım bizde bı çıkıntı gördü bu sıralar kizdada erkekte de aynı görüntü oluyor dedi tahmin yapmadı 1,2 hafta sonra netleşir dediSen gittin mi belli mi bebisin cinsiyetiii
Yaaaaa sipa kız gibi geldi bu kadar sakladigina goreeeeGittim canım bizde bı çıkıntı gördü bu sıralar kizdada erkekte de aynı görüntü oluyor dedi tahmin yapmadı 1,2 hafta sonra netleşir dedi
Belırtı olarak goguslerım cok acıyor, ara ara sancım oluyor, bır de her sabah agzım o kadar acı uyanıyorum kı, metalık tat dedikleri oluyor sanırım.. Bulantı da bugun ılk kez oldu sabah.. Benım koku hassasiyeti herzaman var, burnum cok keskındırSiz nasılsınız nasıl gidiyor sizde bi belirti başladı mı yani kusma falan bulantı oluyor mu? Bende sadece koku hassaslığı var her şeyin kokusunu alıyorum sanki
Cıhazların hassasıyetlerı farklı olabılıyor, eskı cıhazdır belkı de, bebegı gordunuz mu?Kızlar benim bugün hafif kasık ağrım oldu. Normalde pazartesi günü doktorumda randevum var. İçim rahat etsin diye hastaneye gittim normalde doktorum son adet tarihime göre hesaplamıştı ve şuan 7+2 olmam gerekiyordu. Bugün gittiğim doktor kese boyutuna göre 5 haftalık gebe gözüküyorsun dedi. Böyle bişey mümkün mü? Cihazdan cihaza farklı ölçüm oluyor mu lütfen yardımcı olun.
Canım geçmiş olsun. Transfer tarihine göre hesaplama yapmak gerekiyor. Bir de ikiz mi onu merak ettim?Kızlar benim bugün hafif kasık ağrım oldu. Normalde pazartesi günü doktorumda randevum var. İçim rahat etsin diye hastaneye gittim normalde doktorum son adet tarihime göre hesaplamıştı ve şuan 7+2 olmam gerekiyordu. Bugün gittiğim doktor kese boyutuna göre 5 haftalık gebe gözüküyorsun dedi. Böyle bişey mümkün mü? Cihazdan cihaza farklı ölçüm oluyor mu lütfen yardımcı olun.
Hayır sadece kese gözüktü bende o yüzden stres oldumCıhazların hassasıyetlerı farklı olabılıyor, eskı cıhazdır belkı de, bebegı gordunuz mu?
Doktorum ikizden şüphelenmişti ama bugün ki doktor tek kese dediCanım geçmiş olsun. Transfer tarihine göre hesaplama yapmak gerekiyor. Bir de ikiz mi onu merak ettim?
Bir de göbekten mi baktı? Alttan muayenede daha net çıkar.Hayır sadece kese gözüktü bende o yüzden stres oldum
Transfer tarıhınız ve embrıyo kacıncı gun ona gore tekrar hesaplayalımHayır sadece kese gözüktü bende o yüzden stres oldum
Hem göbekten hem alttan baktıBir de göbekten mi baktı? Alttan muayenede daha net çıkar.
16 nisan 5. Gün embriyosuTransfer tarıhınız ve embrıyo kacıncı gun ona gore tekrar hesaplayalım
Geç tutunma olmuş olabilir belki16 nisan 5. Gün embriyosu
Transfer tarıhıne gore 7+4 cıkıyor.. Kesede yolk sac gorundu mu?16 nisan 5. Gün embriyosu
Bu doktor hiç bişey görmedi. Kesenin boyutuna göre 5 haftalık olduğunu söyledi.Transfer tarıhıne gore 7+4 cıkıyor.. Kesede yolk sac gorundu mu?
Kendı doktorunuza gıdın, cıhazı eskı olabılırBu doktor hiç bişey görmedi. Kesenin boyutuna göre 5 haftalık olduğunu söyledi.
Bişey olmamıştır diye düşünüyorum görüştünüz mü doktorunuzlaKızlar günaydın benim bütün belirtilerim kayboldu bugün 8. Haftaya girdik ne göğüs acısı ne mide bulantısı kaldı hepsi birden kesildi korkuyorum ben gibi belirtileri giden var mı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?