2023 NISAN/MAYIS ANNELERİ

Mlk anns Elifk61 Kızlar ben ultrasonda muayene olduğumda 2 gün önce boyu 14 cm ağırlığı için de hemen hemen 300 gr dedi.
Hatta sordum biraz fazla mı kilo olarak haftasına göre dedim. Gayet normal dedi.
Yani sizinkilere bakınca benimki biraz fazla mı acaba

Boyu benimde aynı 14 cm dedi kilosu 120-130 dedi 5-6 günde 200 gram olmustur belkide bu hafta büyüme atağı oluyomus bianda boyu ve kilosu 2 kat artıcakmıs

16 +3te 160 grmdi bnm cumartesi gidecem daha, kilolari daha da artacak cnm programa bak istersen kaç olması gerekmis

16 +3te 160 grmdi bnm cumartesi gidecem daha, kilolari daha da artacak cnm programa bak istersen kaç olması gerekmis
Hee tmm o zaman siz şimdi kontrole gideceksiniz ya sizin de o civarlarda çıkacak.
Benim ölçüm yeni ya kafam o yüzden karıştı.
Dr a özellikle sordum gayet normal haftasına göre dedi.

Hee tmm o zaman siz şimdi kontrole gideceksiniz ya sizin de o civarlarda çıkacak.
Benim ölçüm yeni ya kafam o yüzden karıştı.
Dr a özellikle sordum gayet normal haftasına göre dedi.
Ben bidakine detaylıya gidicem direk doktor 24. Haftada bana gel dedi 20. Haftada detaylı ultrasonum var

Efolis cnm nasılsın cinsiyet belli oldumu

Son düzenleme:
Kızlar benim doktor 9. Haftadan beri bana renkli görüntü veriyor izletiyor gerçi uyuyo ama olsun

Ben iyi olmaya çalışıyorum Bizim 11de kendi doktorum erkek gibi demişti 13haftalıkken de başka bi doktora gittim o da %100erkek dedi Sende durumlar nasıl?
Cok şükür cnm iyiz bizlerde benimde Erkek hayırlı evlat olsunlar inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…