- 14 Mart 2022
- 2.548
- 7.110
- 108
- 43
Boyu benimde aynı 14 cm dedi kilosu 120-130 dedi 5-6 günde 200 gram olmustur belkide bu hafta büyüme atağı oluyomus bianda boyu ve kilosu 2 kat artıcakmıs
16 +3te 160 grmdi bnm cumartesi gidecem daha, kilolari daha da artacak cnm programa bak istersen kaç olması gerekmis
Hee tmm o zaman siz şimdi kontrole gideceksiniz ya sizin de o civarlarda çıkacak.16 +3te 160 grmdi bnm cumartesi gidecem daha, kilolari daha da artacak cnm programa bak istersen kaç olması gerekmis
Ben bidakine detaylıya gidicem direk doktor 24. Haftada bana gel dedi 20. Haftada detaylı ultrasonum varHee tmm o zaman siz şimdi kontrole gideceksiniz ya sizin de o civarlarda çıkacak.
Benim ölçüm yeni ya kafam o yüzden karıştı.
Dr a özellikle sordum gayet normal haftasına göre dedi.
Benimde 9 ocakta detaylı ultrasonum var. Bu detaylı ultrasonda renkli görüntü oluyor değil miBen bidakine detaylıya gidicem direk doktor 24. Haftada bana gel dedi 20. Haftada detaylı ultrasonum var
Aynn cnm normal dediyse normaldirHee tmm o zaman siz şimdi kontrole gideceksiniz ya sizin de o civarlarda çıkacak.
Benim ölçüm yeni ya kafam o yüzden karıştı.
Dr a özellikle sordum gayet normal haftasına göre dedi.
Tüm organlarına bakiyor eller kollar beyin dalak ciger böbrek normal siyah beyaz şekilde renkli degil cnmBenimde 9 ocakta detaylı ultrasonum var. Bu detaylı ultrasonda renkli görüntü oluyor değil mi
Detayli ultrason 13 aralıkta benimdeTüm organlarına bakiyor eller kollar beyin dalak ciger böbrek normal siyah beyaz şekilde renkli degil cnm
Evet canım kızEfolis cnm nasılsın cinsiyet belli oldumu
Benim de 13 aralıkDetayli ultrason 13 aralıkta benimde
Valla benim daha detaylıya girmeden son 2 muayenedir renkli bakıyor doktor. Detaylıda da renkli bakar kesinBenimde 9 ocakta detaylı ultrasonum var. Bu detaylı ultrasonda renkli görüntü oluyor değil mi
Maasallah canm isim belli oldumuEvet canım kız
Cok iyiymiş dktrun net birsekilde görmüşsündür videosunu cektinmiValla benim daha detaylıya girmeden son 2 muayenedir renkli bakıyor doktor. Detaylıda da renkli bakar kesin
Ben iyi olmaya çalışıyorum
Cok şükür cnm iyiz bizlerde benimde Erkek hayırlı evlat olsunlar inşallahBen iyi olmaya çalışıyorumBizim 11de kendi doktorum erkek gibi demişti 13haftalıkken de başka bi doktora gittim o da %100erkek dedi Sende durumlar nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?