Kacıncı haftadasınn benimde 8. Haftaya kadar yoktu 8. Haftda başladı hala devam ediyor ilacı bırakınca bişey yiyemiyorum 16. HaftadayımKendime nazar değdirdimiki gündür mide bulantısı , istifra hoşgeldii diyelim bakalım birden olunca korktum ama normaldir herhalde ya dimi ?
Kac haftalik oldun cnm normaldir inşallah çok ağır geçmezKendime nazar değdirdimiki gündür mide bulantısı , istifra hoşgeldii diyelim bakalım birden olunca korktum ama normaldir herhalde ya dimi ?
ÇOOKK NORMALL PAT DIYE UYANIYORSUN ERTESI GUN AA BUDA NERDEN CIKTI DIYOSUN :dKendime nazar değdirdimiki gündür mide bulantısı , istifra hoşgeldii diyelim bakalım birden olunca korktum ama normaldir herhalde ya dimi ?
Kacıncı haftadasınn benimde 8. Haftaya kadar yoktu 8. Haftda başladı hala devam ediyor ilacı bırakınca bişey yiyemiyorum 16. Haftadayım
9.haftadayım canım inşallah ağır geçmez.Kac haftalik oldun cnm normaldir inşallah çok ağır geçmez
Hahahha bunada alışıyosun ya9.haftadayım canım inşallah ağır geçmez.
Doktora söyledim başlıcam o ilaca eğer biraz daha rahatsız edersesevinsem mi üzülsem mi bilemedim sabahtan beri psikolojimiz bozuk galiba
Eveeeet öyle olunca korktum bende. Doktora yazdım prilamı söylemiş biraz daha yoğunlaşırsa başlıcamÇOOKK NORMALL PAT DIYE UYANIYORSUN ERTESI GUN AA BUDA NERDEN CIKTI DIYOSUN :d
DOKTORUNA DANIS COK KÖTÜ OLURSAN BEN HALAA ICIYORUM MIDE BULANTI ILACIMI
PRİLAM DR.
Çok şükür , ne yapayım yaHahahha bunada alışıyosun ya
Benimde 8. Haftada başlamıştı hadi hayırlı uğurlu olsun9.haftadayım canım inşallah ağır geçmez.
Doktora söyledim başlıcam o ilaca eğer biraz daha rahatsız edersesevinsem mi üzülsem mi bilemedim sabahtan beri psikolojimiz bozuk galiba
Oha 2 ay mıBenimde 8. Haftada başlamıştı hadi hayırlı uğurlu olsun2 ay böyle gider sevin sevin hamileliğin en güzel yani şaka bir yana çok şükür bugunumuze
Aynn cnm 4 yada 4bucuga kadar surerOha 2 ay mı
Zaten 9 hafta ve 12,13 haftalar arasi en pik olduğu yoğun bulantı olduğu haftalar9.haftadayım canım inşallah ağır geçmez.
İlk öyle kokuya istifra ettim.Aynn cnm 4 yada 4bucuga kadar surerbenim felaketti yemek yiyemiyordum cok zayiflamistim keskin koku aliyormusun öyle başladı bende hersey kokuyordu burnuma kadar geliyordu
Geçince bir kutlama yaparımZaten 9 hafta ve 12,13 haftalar arasi en pik olduğu yoğun bulantı olduğu haftalar
Aynn ya hamileliğin en zor yani inşallah çok zorlamazsınİlk öyle kokuya istifra ettim.
eyvah beya yandım ben
Yemeklere hasret kaliyor insan tam yiyecektim ki şimdi şekerden yiyemiyorum diyet yapıyorum çikolataya hasret kaldimGeçince bir kutlama yaparım
Yaa kıyamam.. zaten transfer döneminde hiç bir şey yiyemedik şimdi böyle doğumdan sonra gaz geçmesin çocuğa diye yiyememe çok zor gerçektenYemeklere hasret kaliyor insan tam yiyecektim ki şimdi şekerden yiyemiyorum diyet yapıyorum çikolataya hasret kaldim
Bende öyleyim merak etme cnm kilon kacKızlar bişey dicem özellikle 16-17. Haftalarda olanlar karnınızı belirdimi benim hiç cıkmadı diyebilirim ama instagramda falan bazı kadınlara bakıyorum cok belli oluyor beni suan bir görse hayatta 4 aylık hamile demez
Iyi yonden bakalim kilo almayacagizYaa kıyamam.. zaten transfer döneminde hiç bir şey yiyemedik şimdi böyle doğumdan sonra gaz geçmesin çocuğa diye yiyememe çok zor gerçekten
Foto alabilseydik herkes görür işteKızlar bişey dicem özellikle 16-17. Haftalarda olanlar karnınızı belirdimi benim hiç cıkmadı diyebilirim ama instagramda falan bazı kadınlara bakıyorum cok belli oluyor beni suan bir görse hayatta 4 aylık hamile demez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?