2023 NISAN/MAYIS ANNELERİ

Kendime nazar değdirdim iki gündür mide bulantısı , istifra hoşgeldii diyelim bakalım birden olunca korktum ama normaldir herhalde ya dimi ?
Kacıncı haftadasınn benimde 8. Haftaya kadar yoktu 8. Haftda başladı hala devam ediyor ilacı bırakınca bişey yiyemiyorum 16. Haftadayım

Kendime nazar değdirdim iki gündür mide bulantısı , istifra hoşgeldii diyelim bakalım birden olunca korktum ama normaldir herhalde ya dimi ?
Kac haftalik oldun cnm normaldir inşallah çok ağır geçmez

ÇOOKK NORMALL PAT DIYE UYANIYORSUN ERTESI GUN AA BUDA NERDEN CIKTI DIYOSUN :d
DOKTORUNA DANIS COK KÖTÜ OLURSAN BEN HALAA ICIYORUM MIDE BULANTI ILACIMI
PRİLAM DR.

Kacıncı haftadasınn benimde 8. Haftaya kadar yoktu 8. Haftda başladı hala devam ediyor ilacı bırakınca bişey yiyemiyorum 16. Haftadayım
Kac haftalik oldun cnm normaldir inşallah çok ağır geçmez
9.haftadayım canım inşallah ağır geçmez.
Doktora söyledim başlıcam o ilaca eğer biraz daha rahatsız ederse sevinsem mi üzülsem mi bilemedim sabahtan beri psikolojimiz bozuk galiba

ÇOOKK NORMALL PAT DIYE UYANIYORSUN ERTESI GUN AA BUDA NERDEN CIKTI DIYOSUN :d
DOKTORUNA DANIS COK KÖTÜ OLURSAN BEN HALAA ICIYORUM MIDE BULANTI ILACIMI
PRİLAM DR.
Eveeeet öyle olunca korktum bende. Doktora yazdım prilamı söylemiş biraz daha yoğunlaşırsa başlıcam

Doktora söyledim başlıcam o ilaca eğer biraz daha rahatsız ederse sevinsem mi üzülsem mi bilemedim sabahtan beri psikolojimiz bozuk galiba
Benimde 8. Haftada başlamıştı hadi hayırlı uğurlu olsun 2 ay böyle gider sevin sevin hamileliğin en güzel yanişaka bir yana çok şükür bugunumuze

Zaten 9 hafta ve 12,13 haftalar arasi en pik olduğu yoğun bulantı olduğu haftalar

Kızlar bişey dicem özellikle 16-17. Haftalarda olanlar karnınızı belirdimi benim hiç cıkmadı diyebilirim ama instagramda falan bazı kadınlara bakıyorum cok belli oluyor beni suan bir görse hayatta 4 aylık hamile demez

Yemeklere hasret kaliyor insan tam yiyecektim ki şimdi şekerden yiyemiyorum diyet yapıyorum çikolataya hasret kaldim
Yaa kıyamam.. zaten transfer döneminde hiç bir şey yiyemedik şimdi böyle doğumdan sonra gaz geçmesin çocuğa diye yiyememe çok zor gerçekten

Bende öyleyim merak etme cnm kilon kac

Yaa kıyamam.. zaten transfer döneminde hiç bir şey yiyemedik şimdi böyle doğumdan sonra gaz geçmesin çocuğa diye yiyememe çok zor gerçekten
Iyi yonden bakalim kilo almayacagiz Hersey bebeler için kendimizden vazgeçiyoruz sağlıkla dogsunlarda inşallah

Foto alabilseydik herkes görür işte ozmn görürdün gobusumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…