- 8 Ocak 2016
- 1.057
- 1.412
- 133
- 34
benım hala devam edıyoorr çalısıyorum iş yerınde mahvoluyorum ilacı bırakmayı denedım pazartesı gunu yooookk ertesı gunum rezil rüzva olduOha 2 ay mı
Hahaha maşallah iyi ki kusmuşsun hshshsbenım hala devam edıyoorr çalısıyorum iş yerınde mahvoluyorum ilacı bırakmayı denedım pazartesı gunu yooookk ertesı gunum rezil rüzva oldu
arabada tutuyor ışe gıdıp gelırken
mıllet mıde bulantısından kılo almıyor benım maşallaghım var 4 ayda 4,5 kilo
KİLO VERMEDIM BU ARADA YANLIS ANLASILMASIN ALDIMMMHahaha maşallah iyi ki kusmuşsun hshshs
Maşallah maşallahKİLO VERMEDIM BU ARADA YANLIS ANLASILMASIN ALDIMMM
VE HALA DEVAM EDIYOOR ALIMLAAR
Evet evet eşim baştan sona çekiyor hep. Ama asıl detaylıyı dört gözle bekliyoruz biz deCok iyiymiş dktrun net birsekilde görmüşsündür videosunu cektinmi
Ya benim de bulantılar hala devam delircem ilaç içtiğim halde kusuyorum ne zaman biticek bu böylebenım hala devam edıyoorr çalısıyorum iş yerınde mahvoluyorum ilacı bırakmayı denedım pazartesı gunu yooookk ertesı gunum rezil rüzva oldu
Yaaaa çok güzell bende çekecem cumartesi günüEvet evet eşim baştan sona çekiyor hep. Ama asıl detaylıyı dört gözle bekliyoruz biz de
Kac haftalik oldun cnmYa benim de bulantılar hala devam delircem ilaç içtiğim halde kusuyorum ne zaman biticek bu böyle
Hahaha maşallah iyi ki kusmuşsun hshshs
Kusmasaymisin daha da alacakmissinbenım hala devam edıyoorr çalısıyorum iş yerınde mahvoluyorum ilacı bırakmayı denedım pazartesı gunu yooookk ertesı gunum rezil rüzva oldu
Canm ben söylemiştim gözden kaçırdın herhald erkek bebiş geliyor DNA testinde çıktı net bilgidir
Bende aldım yaa bence çok aldım 3 buçuk ayda 4 belki 5 hiçbir pantolon asla ve asla olmuyorKİLO VERMEDIM BU ARADA YANLIS ANLASILMASIN ALDIMMM
VE HALA DEVAM EDIYOOR ALIMLAAR
Aaa evet cnm maasallahCanm ben söylemiştim gözden kaçırdın herhald erkek bebiş geliyor DNA testinde çıktı net bilgidir
FETAL DNA CANIM YAPTIRMISTIK YA GRUPTA BİR KAÇ KİŞİAaa evet cnm maasallahdna testi derken nasıl bir test cnm
Bulantı ve kusmaların oldumu canmBende aldım yaa bence çok aldım 3 buçuk ayda 4 belki 5 hiçbir pantolon asla ve asla olmuyor
Fetal DNA testiAaa evet cnm maasallahdna testi derken nasıl bir test cnm
Kromozom hastalıkları için yapılan varyaFetal DNA testi
Nifty i diyorsun tamam cinsiyeti söylemişler bana soylemedilerdiFETAL DNA CANIM YAPTIRMISTIK YA GRUPTA BİR KAÇ KİŞİ
NİFTY TESTİ
Cvc yaptırmistim tüm kromozomlar bakildi gizli tuttular bende sordum soylemedilerFETAL DNA CANIM YAPTIRMISTIK YA GRUPTA BİR KAÇ KİŞİ
NİFTY TESTİ BU TESTTE CINSIYETTE CIKIYOR
BİZDE BU SEKILDE 11.HAFTADA ÖĞRENMİŞTİKK
Olmadı bende bulanti sadece sabahları çok az oda var yok arası maşallahBulantı ve kusmaların oldumu canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?