2023 NISAN/MAYIS ANNELERİ

Kızlar valla bu nasıl iş anlamadım
Gereksiz pimpirik yapıyorum heralde yemekte sonra karnımın gerginliği garic hic bişeym yok ne kasık agrısı ne batma eskiden ayakkabı giymek icin egildiğimde karnımdaki sertlik rahatsız ederdi şimdi oda yok gayet oturabiliyorum normal midir acaba

Benm bulantılar falan bitti gebeliğe dair bişey hissetmeyince insan korkuyor
sizinde bittimi belirtileriniz ben de 17+2 haftadayım benmdee herşeyim geçti sanki hiç hamile değil gibiyim karnımın şişliği harif hafif oda yemekten sonra olan siskinlilk gibi başka bişey yok bende korkuyorm nasıl kurtulacaz bu düşünceden bilmem

Anca ultrasonla

Merhaba hanımlar biz bugün 6+2 deyiz. Merkez bir çok test istedi 2 gün önce. Yaptırdık. 8-9 tüp kan idrar tahlili falan. Toxoplazma IGM diye bir terim duydunuz mu siz gebeliğiniz de. Merkez bu testi tekrarlayalım diye bilgi geçmiş. Biraz takıldım açıkcası. 1.23 yazıyor değer olarak gri zone yazıyor birde. Belki bu konuda bilgili birileri vardır sormak istedim

Hay
Hayvanınız var mı? Toksoplazma hayvandan bulaşan bakteri diye geçiyor?

Hayır yok ben hiç anlamadım. Okuduğum şeyler çok kötü
Kötü düşünmeyn su ara hanile oldugunuzu bilmeden sokak kedisi köpeği ellednz mi sevdiniz mi? Hanile kalmadan önce de olabilr yenisinz daha IGM vürusun su anda bulunduğunu gösterr 0.küsüratlı bir değer cıkmalı sizde yüksek cıktıgı icin tekrarlamam isterler

Aslında şöyle haziranda başladım ben tüm bu sürece tüp bebek anlamında. O zaman da istenilen testler arasında varmış ve 1.32 çıkmış. Ama o zaman üstünde durulmamış galiba ki hiç konusu geçmedi. Şimdi aralık 15 de tekrar yaptırdığımda 1.23 çıkmış. Bir düşüş var sanki. Sanki aktif değil gibi. Kendimce umut ediyorum.işte …

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…