Belkı zayıflıkla felan alakalıdır ben o kadar zayıf değilim 66 kg ımBen 17. Haftadan beri hissediyorum
Bazıları ondan diyor bilemedim 51-52 kiloyum bendeBelkı zayıflıkla felan alakalıdır ben o kadar zayıf değilim 66 kg ım
Dışarıdan ne zaman gözükür hareketleri acabaBazıları ondan diyor bilemedim 51-52 kiloyum bende
Ben 4-5 gün önce video cektim denk geldim vurmasınaDışarıdan ne zaman gözükür hareketleri acaba
Hey maşallah :)) zayıflıkla alakalı ise ben son aylara kadar hissedemeyecegm o zaman :)) 74 le hamile kaldım 80 im suan :) 17+0 daha yeni bugn olduk.Hic bir belirti de yok umarım saglıklıdır hala minnak 19. haftada gidecegiz kontroleBen 4-5 gün önce video cektim denk geldim vurmasına
Merhaba kaç haftalıkken göbeğiniz çıktı 15 haftalık hala belirgin bi karnım yokAYYY SEN HİÇ KİLO ALMAMIŞSIINN SÜPPERR
GÖBEĞİ CIKMAYANLAR EKİBİ DEMEKKI BENDE SSORUN YOKMUSBEN SANIYORDUM BENDE YOK GOBIS
Ben 19 haftalığım hala cok yokMerhaba kaç haftalıkken göbeğiniz çıktı 15 haftalık hala belirgin bi karnım yok
Benm bulantılar falan bitti gebeliğe dair bişey hissetmeyince insan korkuyorBen 19 haftalığım hala cok yok
sizinde bittimi belirtileriniz ben deBenm bulantılar falan bitti gebeliğe dair bişey hissetmeyince insan korkuyor
sizinde bittimi belirtileriniz ben de 17+2 haftadayım benmdee herşeyim geçti sanki hiç hamile değil gibiyim karnımın şişliği harif hafif oda yemekten sonra olan siskinlilk gibi başka bişey yok bende korkuyorm nasıl kurtulacaz bu düşünceden bilmemBenm bulantılar falan bitti gebeliğe dair bişey hissetmeyince insan korkuyor
Hareketlerni hissetmeye baslayınca rahatlarsınızBenm bulantılar falan bitti gebeliğe dair bişey hissetmeyince insan korkuyor
Anca ultrasonlasizinde bittimi belirtileriniz ben de 17+2 haftadayım benmdee herşeyim geçti sanki hiç hamile değil gibiyim karnımın şişliği harif hafif oda yemekten sonra olan siskinlilk gibi başka bişey yok bende korkuyorm nasıl kurtulacaz bu düşünceden bilmem
Hayvanınız var mı? Toksoplazma hayvandan bulaşan bakteri diye geçiyor?Merhaba hanımlarbiz bugün 6+2 deyiz. Merkez bir çok test istedi 2 gün önce. Yaptırdık. 8-9 tüp kan idrar tahlili falan. Toxoplazma IGM diye bir terim duydunuz mu siz gebeliğiniz de. Merkez bu testi tekrarlayalım diye bilgi geçmiş. Biraz takıldım açıkcası. 1.23 yazıyor değer olarak gri zone yazıyor birde. Belki bu konuda bilgili birileri vardır sormak istedim
Hayır yok ben hiç anlamadım. Okuduğum şeyler çok kötüHay
Hayvanınız var mı? Toksoplazma hayvandan bulaşan bakteri diye geçiyor?
Kötü düşünmeyn su ara hanile oldugunuzu bilmeden sokak kedisi köpeği ellednz mi sevdiniz mi? Hanile kalmadan önce de olabilr yenisinz daha IGM vürusun su anda bulunduğunu gösterr 0.küsüratlı bir değer cıkmalı sizde yüksek cıktıgı icin tekrarlamam isterlerHayır yok ben hiç anlamadım. Okuduğum şeyler çok kötü
Aslında şöyle haziranda başladım ben tüm bu sürece tüp bebek anlamında. O zaman da istenilen testler arasında varmış ve 1.32 çıkmış. Ama o zaman üstünde durulmamış galiba ki hiç konusu geçmedi. Şimdi aralık 15 de tekrar yaptırdığımda 1.23 çıkmış. Bir düşüş var sanki. Sanki aktif değil gibi. Kendimce umut ediyorum.işte …Kötü düşünmeyn su ara hanile oldugunuzu bilmeden sokak kedisi köpeği ellednz mi sevdiniz mi? Hanile kalmadan önce de olabilr yenisinz daha IGM vürusun su anda bulunduğunu gösterr 0.küsüratlı bir değer cıkmalı sizde yüksek cıktıgı icin tekrarlamam isterler
Benimde göbek yok çok az 5. Aydan sonra çıkarMerhaba kaç haftalıkken göbeğiniz çıktı 15 haftalık hala belirgin bi karnım yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?