2023 NISAN/MAYIS ANNELERİ

Çok şükür canım sevindim bebişinin iyi olmasına doktorum kilo ölçümü yaptı tansiyon ölçümü yapmamıştı bana

SEN KENDINI TAKIP ETTIN MI CANIM KAÇ AYDA KAÇ KİLO ALDIN ?
benım doktoru her gıttıgımde hem kilo hemde tansıyon ölçümü yapıyor.

Ay ben cok hızlı gıtmeye başladım yaa nerdeyse haftada 1 kilo alıyorum :)
iştahlıydım zaten iyice açıldı.

4,5 ayda toplam : 5,7 kilo

59,6 ile başladım güncel kilom 65,3 eyvaaaahhh

kızlar sizler kaçıncı haftalardasınız ve toplam kaç kilo aldınız :) hadi herkes yazsın merak edıyorum

19 haftalik 6 kilo vermiştim 3 kilo aldimkendi onceki kiloma gelmedim bile

Ben 74le başladım 16+1im 78kilo oldum bende hızlı gidiyorm biraz

Ben 74le başladım 16+1im 78kilo oldum bende hızlı gidiyorm biraz
ALLAH BİZİM SONUMUZU HAYIR ETSIN
Kİ BEN SÜREKLİ DIYET YAPAN BIRIYIM HATAYIMDA 63 OLDUGUM AN BASENLERIM CIKAR :) ARMUT VUCUT TİPLİYİM
VE SUAN HER KİLO ORAYA GİDİYO.
ŞUAN ZİRVE 65 İ GÖRDÜM
SAĞLIKLA BEBEĞİMİ KUCAGIMA ALAYIMDA YİNE KONTROLÜ ELE ALIRIM :)

YAAA MUHTEŞEEEMMM
BENCE ÖNCESİNDE KİLO VERENLER ÇOKK ŞANSLIIII
Bencede
Bende armut tipliyim direk basen göbek aliyor sağlıkla dogdunlarda bebislerimiz

Ben 58le evlendim tüp bebek tedaviside aşırı kilp aldırdı bana bir de hic tiksinmedm ilk 3 ay kusmam da olmadı cok sanıyorm ondan fazla aldm

Bende 6 kg aldım 60 ile başladım 66 yım su an 18 haftalık hamileyim bende çok aldım sanki amaaan napimm hiç bişeyden elimi geri çekmiyorum ki durmadan yiyom birde çok acikiyom yiyom yiyom doymuyom

Bende 6 kg aldım 60 ile başladım 66 yım su an 18 haftalık hamileyim bende çok aldım sanki amaaan napimm hiç bişeyden elimi geri çekmiyorum ki durmadan yiyom birde çok acikiyom yiyom yiyom doymuyom
Can boğazdan gelir ye cnm bebise yarasin saglik olsun inşallah

Ben 17+6 yım suan 53 le öğrendim kusma falan 50 oldum suan 51-52 yim yani basladığım kiloma varmadım daha

Kızlar 16+5 im bgün ama hic bir belirtim yok karnımın şişliği harici halszlik mide bulantısı kasıkta batma agrı falan sizlerin de öyle mi ??? 2. trimester balayı dönemi deniyor genelde bu belirtilerin ortadan kalkmasından kaynaklı mı acaba sizde de öylemi

İkinci trimester rahat geciyor cnm bende öyleyim kıpırtı varsa korkma

İkinci trimester rahat geciyor cnm bende öyleyim kıpırtı varsa korkma
Kıpırtı da yok oluyo gibi hissediyodum ama doktorum bagırsak hareketidir dedi nitekim ultrasonda da baya hareketliydi ama ben hic bişey hissetmedim .Hissedemiyiorum henüz en son carsamba 16+0 da bir problem yoktu 28 arallıkta gideceğiz tekrar o zamana kadar hissederim diye düşünüyorum

20 hafta sonra hissediyor çoğu yakın zmnda kontrolünü olmuşsun cnm hersey yolundadir

18+3 üm bende bişi hissetmiyorum sanki bazen bişi oluyor ama emin olamıyorum gaz mi yoksa bebek mi diye dışarıdan bakıldığında ne zaman belli olur bebek hareketleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…