Çok şükür canım sevindim bebişinin iyi olmasınaDün randevu vardı şükür iyimiş herşey 16+0 normalde ama 16+5 gördü bit kaç gün önden gidiyormuş ilk defa parca parca gördük sığmadı artık ultrasona3 hafta sonra tekrar gideceğim sonrasında da detaylı var onuda atlatsak aslında saglıkla sıhhatle sonrası gelicek gibi
Yalnız benm doktor asla ve asla tansiyon ya da kilo ölçmedi su ana kadar siznkilerde öyle mi
SEN KENDINI TAKIP ETTIN MI CANIM KAÇ AYDA KAÇ KİLO ALDIN ?Dün randevu vardı şükür iyimiş herşey 16+0 normalde ama 16+5 gördü bit kaç gün önden gidiyormuş ilk defa parca parca gördük sığmadı artık ultrasona3 hafta sonra tekrar gideceğim sonrasında da detaylı var onuda atlatsak aslında saglıkla sıhhatle sonrası gelicek gibi
Yalnız benm doktor asla ve asla tansiyon ya da kilo ölçmedi su ana kadar siznkilerde öyle mi
19 haftalik 6 kilo vermiştim 3 kilo aldimSEN KENDINI TAKIP ETTIN MI CANIM KAÇ AYDA KAÇ KİLO ALDIN ?
benım doktoru her gıttıgımde hem kilo hemde tansıyon ölçümü yapıyor.
Ay ben cok hızlı gıtmeye başladım yaa nerdeyse haftada 1 kilo alıyorum :)
iştahlıydım zaten iyice açıldı.
4,5 ayda toplam : 5,7 kilo
59,6 ile başladım güncel kilom 65,3 eyvaaaahhh
kızlar sizler kaçıncı haftalardasınız ve toplam kaç kilo aldınız :) hadi herkes yazsın merak edıyorum
Ben 74le başladım 16+1im 78kilo oldum bende hızlı gidiyorm birazSEN KENDINI TAKIP ETTIN MI CANIM KAÇ AYDA KAÇ KİLO ALDIN ?
kızlar sizler kaçıncı haftalardasınız ve toplam kaç kilo aldınız :) hadi herkes yazsın merak edıyorum
YAAA MUHTEŞEEEMMM19 haftalik 6 kilo vermiştim 3 kilo aldimkendi onceki kiloma gelmedim bile
ALLAH BİZİM SONUMUZU HAYIR ETSINBen 74le başladım 16+1im 78kilo oldum bende hızlı gidiyorm biraz
BencedeYAAA MUHTEŞEEEMMM
BENCE ÖNCESİNDE KİLO VERENLER ÇOKK ŞANSLIIII
BencedeYAAA MUHTEŞEEEMMM
BENCE ÖNCESİNDE KİLO VERENLER ÇOKK ŞANSLIIII
Bende armut tipliyim direk basen göbek aliyor sağlıkla dogdunlarda bebislerimizALLAH BİZİM SONUMUZU HAYIR ETSIN
Kİ BEN SÜREKLİ DIYET YAPAN BIRIYIM HATAYIMDA 63 OLDUGUM AN BASENLERIM CIKAR :) ARMUT VUCUT TİPLİYİM
VE SUAN HER KİLO ORAYA GİDİYO.
ŞUAN ZİRVE 65 İ GÖRDÜM
SAĞLIKLA BEBEĞİMİ KUCAGIMA ALAYIMDA YİNE KONTROLÜ ELE ALIRIM :)
Ben 58le evlendim tüp bebek tedaviside aşırı kilp aldırdı bana bir de hic tiksinmedm ilk 3 ay kusmam da olmadı cok sanıyorm ondan fazla aldmALLAH BİZİM SONUMUZU HAYIR ETSIN
Kİ BEN SÜREKLİ DIYET YAPAN BIRIYIM HATAYIMDA 63 OLDUGUM AN BASENLERIM CIKAR :) ARMUT VUCUT TİPLİYİM
VE SUAN HER KİLO ORAYA GİDİYO.
ŞUAN ZİRVE 65 İ GÖRDÜM
SAĞLIKLA BEBEĞİMİ KUCAGIMA ALAYIMDA YİNE KONTROLÜ ELE ALIRIM :)
Kilonun üstüne kilo bindi tabikideBen 58le evlendim tüp bebek tedaviside aşırı kilp aldırdı bana bir de hic tiksinmedm ilk 3 ay kusmam da olmadı cok sanıyorm ondan fazla aldm
Bende 6 kg aldım 60 ile başladım 66 yım su an 18 haftalık hamileyim bende çok aldım sankiSEN KENDINI TAKIP ETTIN MI CANIM KAÇ AYDA KAÇ KİLO ALDIN ?
Can boğazdan gelir ye cnm bebise yarasin saglik olsun inşallahBende 6 kg aldım 60 ile başladım 66 yım su an 18 haftalık hamileyim bende çok aldım sankiamaaan napimm hiç bişeyden elimi geri çekmiyorum ki durmadan yiyom birde çok acikiyom yiyom yiyom doymuyom
Ben 17+6 yım suan 53 le öğrendim kusma falan 50 oldum suan 51-52 yim yani basladığım kiloma varmadım dahaSEN KENDINI TAKIP ETTIN MI CANIM KAÇ AYDA KAÇ KİLO ALDIN ?
Aynn bende öyleBen 17+6 yım suan 53 le öğrendim kusma falan 50 oldum suan 51-52 yim yani basladığım kiloma varmadım daha
İkinci trimester rahat geciyor cnm bende öyleyim kıpırtı varsa korkmaKızlar 16+5 im bgün ama hic bir belirtim yok karnımın şişliği harici halszlik mide bulantısı kasıkta batma agrı falan sizlerin de öyle mi ??? 2. trimester balayı dönemi deniyor genelde bu belirtilerin ortadan kalkmasından kaynaklı mı acaba sizde de öylemi
Kıpırtı da yok oluyo gibi hissediyodum ama doktorum bagırsak hareketidir dedi nitekim ultrasonda da baya hareketliydi ama ben hic bişey hissetmedim .Hissedemiyiorum henüz en son carsamba 16+0 da bir problem yoktu 28 arallıkta gideceğiz tekrar o zamana kadar hissederim diye düşünüyorumİkinci trimester rahat geciyor cnm bende öyleyim kıpırtı varsa korkma
20 hafta sonra hissediyor çoğu yakın zmnda kontrolünü olmuşsun cnm hersey yolundadirKıpırtı da yok oluyo gibi hissediyodum ama doktorum bagırsak hareketidir dedi nitekim ultrasonda da baya hareketliydi ama ben hic bişey hissetmedim .Hissedemiyiorum henüz en son carsamba 16+0 da bir problem yoktu 28 arallıkta gideceğiz tekrar o zamana kadar hissederim diye düşünüyorum
18+3 üm bende bişi hissetmiyorum sanki bazen bişi oluyor ama emin olamıyorum gaz mi yoksa bebek mi diye dışarıdan bakıldığında ne zaman belli olur bebek hareketleriKıpırtı da yok oluyo gibi hissediyodum ama doktorum bagırsak hareketidir dedi nitekim ultrasonda da baya hareketliydi ama ben hic bişey hissetmedim .Hissedemiyiorum henüz en son carsamba 16+0 da bir problem yoktu 28 arallıkta gideceğiz tekrar o zamana kadar hissederim diye düşünüyorum
Ben 17. Haftadan beri hissediyorum18+3 üm bende bişi hissetmiyorum sanki bazen bişi oluyor ama emin olamıyorum gaz mi yoksa bebek mi diye dışarıdan bakıldığında ne zaman belli olur bebek hareketleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?