Hissediyoruz cnm 21. HaftadayizBebeğinizin hareketlerini hissediyor musunuz bir de bu gebelikte takibini ayarlayamadim ben ya
Yaa çok geçmiş olsun. Çok fazla hasta varmış zaten.Kızlar ben domuz gribi olmusum 2-3 gündür zor atlatıyorum artık antibiyotiğe basladık aman dikkat edin kendinize
Cok geçmiş olsun ortalık kol geziyor vallaKızlar ben domuz gribi olmusum 2-3 gündür zor atlatıyorum artık antibiyotiğe basladık aman dikkat edin kendinize
Hiçbir fikrim yok canım geçmiş olsunnCok geçmiş olsun ortalık kol geziyor valla
Benimde kaplamalı dişim cok inanılmaz ağrıyor var mı ağrı icin önerisi olan?
Karanfilden başka bir şey rahatlatmıyor canım biraz geçer gibi olunca uykuya bağla.Dişin sıcak seviyorsa sıcak tut , soğuk seviyorsa soğuk.Cok geçmiş olsun ortalık kol geziyor valla
Benimde kaplamalı dişim cok inanılmaz ağrıyor var mı ağrı icin önerisi olan?
Dün doktor onayıyla gittk cektrdik dayanılacsk gibi değildi lokal anestezi yaptı öyle cekti gece 2 gün üzerine nispeten daha rahat uyudum şimdi aklım cocukta bişey olmuş mudur diye önümzdeki hafta kontrolumz var umarm bişey yoktur . 18*0 olduk daha hareketlernide hissedemedm bilemiyormKaranfilden başka bir şey rahatlatmıyor canım biraz geçer gibi olunca uykuya bağla.Dişin sıcak seviyorsa sıcak tut , soğuk seviyorsa soğuk.
Allahım kimseye diş ağrısı yaşatmasın amin
Birde saçma gelecek ama başını eğ ters durur gibi benim öyle de rahatlıyor hshshss
yaa çok sevindim kurtulmuşsunuz. Onun bir zararı olsaydı izin vermezlerdi diye düşünüyorum ilk üç ay önermiyorlar sadece. Kontrolde içiniz rahatlarDün doktor onayıyla gittk cektrdik dayanılacsk gibi değildi lokal anestezi yaptı öyle cekti gece 2 gün üzerine nispeten daha rahat uyudum şimdi aklım cocukta bişey olmuş mudur diye önümzdeki hafta kontrolumz var umarm bişey yoktur . 18*0 olduk daha hareketlernide hissedemedm bilemiyorm
Benım 20+3 bende halen hıısetmıyorum :)Dün doktor onayıyla gittk cektrdik dayanılacsk gibi değildi lokal anestezi yaptı öyle cekti gece 2 gün üzerine nispeten daha rahat uyudum şimdi aklım cocukta bişey olmuş mudur diye önümzdeki hafta kontrolumz var umarm bişey yoktur . 18*0 olduk daha hareketlernide hissedemedm bilemiyorm
günde sadece 2 bardak canımKızlar ıhlamur içmekte sakınca var mıdır ben normal çay pek fazla içmemeye çalışıyorum biraz nezle gibiyim ıhlamur içiyordum da aklıma takıldı
Yav acaba biz hissediyoruz da anlamıomuyuz :))) bagırsak hareketi mi sanıyoruz anlamıyorm ki biran önce histsek artık saglıklı sıhhatli ben her ultrason öncesi kafayı yiyorum cocuk öldü mü yaşıyo mu diye :) sabahları mide bulantılarım basladı ilginc sekilde her gün olmasa da garip garip olan herşeyden işkilleniyorumBenım 20+3 bende halen hıısetmıyorum :)
BENI 20. HAFTADA DEĞİL 28.HADFTADA CAGIRDILAR TETANOZ ICIN ?,Kızlar selam gecen gün forumda preeeklampsi baslıgına denk geldim Allah korususn onu yaşayan herkes 20. haftadda vurulunan tetanozdan sonra bebegini kaybettiğini söylemiş.Böyle bir şey mümkün olabilir mi
20.haftada gidecektim bende vurulmaya aşırı korktum
Benide 20. Haftada çağırdıBENI 20. HAFTADA DEĞİL 28.HADFTADA CAGIRDILAR TETANOZ ICIN ?,
SİZLERİ NEDEN BU KADAR ERKEN CAGIRDILAR Kİ
ilk doz 20 de vuruluyor dedi bana saglık ocagı ama kafam cok karıştıBENI 20. HAFTADA DEĞİL 28.HADFTADA CAGIRDILAR TETANOZ ICIN ?,
SİZLERİ NEDEN BU KADAR ERKEN CAGIRDILAR Kİ
Düzeltiyorum cnm ben hala inanamiyorum
Geçmiş olsun cnm şimdi nasilsinKızlar ben domuz gribi olmusum 2-3 gündür zor atlatıyorum artık antibiyotiğe basladık aman dikkat edin kendinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?