2023 NISAN/MAYIS ANNELERİ

kızlar ınanamıcaksınızz ama ben bu iştahla 30 kilo alıcam galıba
nasıl yedıgımız hemen yerleşebilir aklım almıyor yaaa

19 kasım ile 19 aralık araso aldıggım kilo yani tam tamına 1 ayda : 4,2 gram yahu hafta bir kilo nedirrr

Cok geçmiş olsun ortalık kol geziyor valla
Benimde kaplamalı dişim cok inanılmaz ağrıyor var mı ağrı icin önerisi olan?
Karanfilden başka bir şey rahatlatmıyor canım biraz geçer gibi olunca uykuya bağla.Dişin sıcak seviyorsa sıcak tut , soğuk seviyorsa soğuk.
Allahım kimseye diş ağrısı yaşatmasın amin
Birde saçma gelecek ama başını eğ ters durur gibi benim öyle de rahatlıyor hshshss

Dün doktor onayıyla gittk cektrdik dayanılacsk gibi değildi lokal anestezi yaptı öyle cekti gece 2 gün üzerine nispeten daha rahat uyudum şimdi aklım cocukta bişey olmuş mudur diye önümzdeki hafta kontrolumz var umarm bişey yoktur . 18*0 olduk daha hareketlernide hissedemedm bilemiyorm

yaa çok sevindim kurtulmuşsunuz. Onun bir zararı olsaydı izin vermezlerdi diye düşünüyorum ilk üç ay önermiyorlar sadece. Kontrolde içiniz rahatlar

Kızlar ıhlamur içmekte sakınca var mıdır ben normal çay pek fazla içmemeye çalışıyorum biraz nezle gibiyim ıhlamur içiyordum da aklıma takıldı

Benım 20+3 bende halen hıısetmıyorum :)

Benım 20+3 bende halen hıısetmıyorum :)
Yav acaba biz hissediyoruz da anlamıomuyuz :))) bagırsak hareketi mi sanıyoruz anlamıyorm ki biran önce histsek artık saglıklı sıhhatli ben her ultrason öncesi kafayı yiyorum cocuk öldü mü yaşıyo mu diye :) sabahları mide bulantılarım basladı ilginc sekilde her gün olmasa da garip garip olan herşeyden işkilleniyorum

Kızlar selam gecen gün forumda preeeklampsi baslıgına denk geldim Allah korususn onu yaşayan herkes 20. haftadda vurulunan tetanozdan sonra bebegini kaybettiğini söylemiş.Böyle bir şey mümkün olabilir mi
20.haftada gidecektim bende vurulmaya aşırı korktum

BENI 20. HAFTADA DEĞİL 28.HADFTADA CAGIRDILAR TETANOZ ICIN ?,
SİZLERİ NEDEN BU KADAR ERKEN CAGIRDILAR Kİ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…