2023 NISAN/MAYIS ANNELERİ

KIZLAR GUNAYDINNN
BENIM BIR KAC AKSAMDIR AYAKLARIM ELLERIM ŞİŞİYOR GECE VE UYUŞUYOR VE ACIYOR.
ARTIK AŞIRI HUZURSUZ OLMAYA BAŞLADIM :) SİZDE DURUMLAR NAASIL
DOĞUM ŞEKLİNİZ FİLAN BELLİ OLMAYA BAŞLADIMI
Bende kontrol ediyorum şişlik uyuşma flan şuanlık yok öyle bişey
magnezyum ve kalsiyum eksikliği de yaparmış o uyusukluk ve acıyı doktora danışıp kullanabilrisin dilersen
benim doktorum zaten sezeryancı bir de tüp bebek olunca hic riske atmayalım kıymetli bebek dedi mayıs ilk haftadan sonra benimde hazırlıklı ol dedi normal doguum zamanı 22.05 gözüküyor zaten

KIZLAR GUNAYDINNN
BENIM BIR KAC AKSAMDIR AYAKLARIM ELLERIM ŞİŞİYOR GECE VE UYUŞUYOR VE ACIYOR.
ARTIK AŞIRI HUZURSUZ OLMAYA BAŞLADIM :) SİZDE DURUMLAR NAASIL
DOĞUM ŞEKLİNİZ FİLAN BELLİ OLMAYA BAŞLADIMI
Benimde ellerim şişti. ellerimde eklem yerleri ağrıyor. Benim ikiz olduğu için sezeryan olacak.

KIZLAR İŞİNİZE DEVAM EDIYORMUSUNUZ
BENIM ACAYIP SIKINTILARIM BAŞLADI OTURMAKTAN İŞLERDE DURGUN. OTUR OTUR AYAKLARIM ŞİŞİYOR BELİME AGRI GIRIYOR AŞIRI RAHATSIZIMM

KIZLAR İŞİNİZE DEVAM EDIYORMUSUNUZ
BENIM ACAYIP SIKINTILARIM BAŞLADI OTURMAKTAN İŞLERDE DURGUN. OTUR OTUR AYAKLARIM ŞİŞİYOR BELİME AGRI GIRIYOR AŞIRI RAHATSIZIMM
Ben devam ediyorum ama yavastan zorlamaya başladı beni de niyetm 332ye kadar kalmak hatta 35e kadar ama cok mümkün gözükmüyor ben otururken zorlandım mı arada kalkıp yürüyorm bir de su icebiliyrssanız bol su icin ödem tutulumu oluyor muhtemeln vücutta su atmaya yarar benim de belime ağrı vuruyor o drumda kalkıp biraz yürüyorm hafifliyor .

BENDE GUNDE 3 LITRE SU ICIYORUM DAHA FAZLASI OLMUYOOR,
ARTIK KUSUCAM SU ICMEKTEENN
BENIDE ZORLAMAYA BAŞLADI MUHTEMELEN BENDE 32 DE AYRILICAM

BENDE GUNDE 3 LITRE SU ICIYORUM DAHA FAZLASI OLMUYOOR,
ARTIK KUSUCAM SU ICMEKTEENN
BENIDE ZORLAMAYA BAŞLADI MUHTEMELEN BENDE 32 DE AYRILICAM
bende bazı günler aşırı şişkinlik oluyor .Bugün de aynı şekilde karnım patlıcak sanki öyle sert ve ağır .Şişkinliğim aşırı fazla yaşayan var mı ? Su içiyorm ama nafile soda nafile sani yiyip içtiğim herşey daha da şişkinlik yapıyor

kızlaar hafta sonu şeker yükleme yapıldı :) onuda geçtik şüküüür.şekerimizi yokmuş :)

birde yıne doktor degıstırdımm hastaneden dolayı. benım hastanem cok pahalıydı. şimdi bakalım yenı hastane yenı doktorla doguma kadar gıderız ınsallah

sezeyan mı normal mi diye konusuyorduk gecen hafta !! bana bu doktor daha benı kontrol ederken direk sezeryan dedi ...
neden hocam dedim ???

'' normal her zaman normal dogum değildir dedi. adı normal dogum dıye gecer.ama o surete ha gelecek geldı gelecek dıye zaten 1 yıl boyunca yasamıs oldugun stresı bın kat daha fazla yasayacaksınn . kalbi atıyormu ? bugun kımıldadımı ? suyum ne durumda. cunku tüp bebek gebelerının çoğu bunu yasıyor ve fazla stresten yıne normal doguramıyor. bu benım 35 yıllık tecrubem. ve hıc duymadım gormedım belkı cok nadırdır zor kazanılmıs bı bebegın normal yolla riske atılması. ben normal dogurtmam bu rıskı almam. dedi.''

ve benım kendı tüp bebek doktorumda bana aynı yorumu yapmıstı.
ama 2. doktor yanı neden olmasın normal olur demıstı.

şimdiye 2'ye bir oldular. bu sebeple benımde korkum var acıkcası bende sezeryanı kabul ettıımm.
saglıkla kucagıma alayım baska bırsey ıstemıyorum..

her anı streslı gectı her anıııı.. asla normal gıbı salamadm kendımı. zaten sizler benı cok ıyı anlıyorsunuz..

sağlıklı sıhattalı sag saglım alalım kucagımıza baska bır dileğim yok

Cok güzel açıklama yapmış normal doğum başlı başına stresli zaten birde bunun yanında riskli en iyi sezeryan

Şeker olmaması çok büyük bir avantaj gebelikte , çok şükür ya bana doğal da olsa tüp bebekte hep bebek belirliyor böyle şeyleri gibi geliyor ama düşük ihtimal oluyor işte her şartın sağlanması. Hayırlısı olsun inşallah hiç farketmez bencede , sağlıkla alalım inşallah

Bende seker cikmisti olcuyorum hergun diyet uyguluyorum yapabilirsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…