Benim 20+2 de 360 gramdı haftanla tam uyumlu demişti bence güzel tabi ölçüler her doktor değişiyorKızlar 22+3 Ken detaylıya gittim bebeğim 470 Gr geldi sizce normal mi sizinkiler kaç gr 20 haftalıkken de farklı Dr a gitmiştim o da 470 Gr demişti sanırım o yanlış ölçtü kafam karıştı biraz Dr normal dedi ama
canım benımde kaybolduKızlar burda gebelik haftamizin yazdığı kısım vardı ya ben onu açamıyorum nasıl oluyordu tahmini doğum tarihini girdim ama benimki de gözükmüyor sizlerinkini de göremedim
gayet normal :)Kızlar 22+3 Ken detaylıya gittim bebeğim 470 Gr geldi sizce normal mi sizinkiler kaç gr 20 haftalıkken de farklı Dr a gitmiştim o da 470 Gr demişti sanırım o yanlış ölçtü kafam karıştı biraz Dr normal dedi ama
Aha bekledğim yorum bende detaylıya gireceğim bugün 12ve 15 de erkek dedi doktorum bugün başka doktor bakacak bakalım ne olacak.Kızlar merhaba doktorum 12. Ve 15. Hafta da erkek dedi 21.hafta detaylı ultrason da açık kapı bırakarak bacak arası boş ama daha önce çıkıntı gördülerse erkektir dedi. Kız görüyorum şu an dedi. Değişir mi bu saatten sonra. Var mı detaylıdan sonra değişen acaba?
15 20 dk sürdü ama doktorum da uzman değil profesör ilgiliydi de. RadyologAha bekledğim yorum bende detaylıya gireceğim bugün 12ve 15 de erkek dedi doktorum bugün başka doktor bakacak bakalım ne olacak.
Sizn detaylı ne kadar sürdü
Ben yeni cıktım randevum 1deydi15 20 dk sürdü ama doktorum da uzman değil profesör ilgiliydi de. Radyolog
Progestan kesecek miMerhabalar güzel anneler. Bir şey sorabilir miyim. Konu açtım ama pek ilgilenen olmadı. Tüp bebek ilaçlarını 10. Haftada bırakacağımı söyledi doktorum, birden bırakmaya korkuyorum. Acaba sorun olur mu? Korkuyorum kanama vs yaşanır diye
Riskin yoksa direk kesiyor benm de öyle oldu azaltarak değil kutu biter bitmez bırakmıştmMerhabalar güzel anneler. Bir şey sorabilir miyim. Konu açtım ama pek ilgilenen olmadı. Tüp bebek ilaçlarını 10. Haftada bırakacağımı söyledi doktorum, birden bırakmaya korkuyorum. Acaba sorun olur mu? Korkuyorum kanama vs yaşanır diye
Ben 2 kullandığım varsa 1-2 gün tek doz kullanıp bıraktım ama bazıları direk bırakıyorr ben azaltarak bıraktımMerhabalar güzel anneler. Bir şey sorabilir miyim. Konu açtım ama pek ilgilenen olmadı. Tüp bebek ilaçlarını 10. Haftada bırakacağımı söyledi doktorum, birden bırakmaya korkuyorum. Acaba sorun olur mu? Korkuyorum kanama vs yaşanır diye
Profile gir ordan forum seçeneğine gir ordanda başkalarının mesaj altındaki imzayı görüntüle var önüne işaret koy acilirKızlar burda gebelik haftamizin yazdığı kısım vardı ya ben onu açamıyorum nasıl oluyordu tahmini doğum tarihini girdim ama benimki de gözükmüyor sizlerinkini de göremedim
erken dönemde kı tahmınler hatalı cıkabılıyor.Kızlar merhaba doktorum 12. Ve 15. Hafta da erkek dedi 21.hafta detaylı ultrason da açık kapı bırakarak bacak arası boş ama daha önce çıkıntı gördülerse erkektir dedi. Kız görüyorum şu an dedi. Değişir mi bu saatten sonra. Var mı detaylıdan sonra değişen acaba?
Olduuuu teşekür ederimmmProfile gir ordan forum seçeneğine gir ordanda başkalarının mesaj altındaki imzayı görüntüle var önüne işaret koy acilir
Ne demekOlduuuu teşekür ederimmm
3 haftada 1 gidiyom dayanamiyorumKızlarrrr ayda bir mi gidiyorsunuz kontrollere
Bende belki bu sefer erken giderimm dayanamıyorum zaman da geçmiyor 22. Haftada gittim en son daha 1 hafta oldu geçmiyor zaman3 haftada 1 gidiyom dayanamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?