2023 NISAN/MAYIS ANNELERİ

Kızlar burda gebelik haftamizin yazdığı kısım vardı ya ben onu açamıyorum nasıl oluyordu tahmini doğum tarihini girdim ama benimki de gözükmüyor sizlerinkini de göremedim

Kızlar 22+3 Ken detaylıya gittim bebeğim 470 Gr geldi sizce normal mi sizinkiler kaç gr 20 haftalıkken de farklı Dr a gitmiştim o da 470 Gr demişti sanırım o yanlış ölçtü kafam karıştı biraz Dr normal dedi ama

Benim 20+2 de 360 gramdı haftanla tam uyumlu demişti bence güzel tabi ölçüler her doktor değişiyor

Kızlar merhaba doktorum 12. Ve 15. Hafta da erkek dedi 21.hafta detaylı ultrason da açık kapı bırakarak bacak arası boş ama daha önce çıkıntı gördülerse erkektir dedi. Kız görüyorum şu an dedi. Değişir mi bu saatten sonra. Var mı detaylıdan sonra değişen acaba?

Aha bekledğim yorum bende detaylıya gireceğim bugün 12ve 15 de erkek dedi doktorum bugün başka doktor bakacak bakalım ne olacak.
Sizn detaylı ne kadar sürdü

Merhabalar güzel anneler. Bir şey sorabilir miyim. Konu açtım ama pek ilgilenen olmadı. Tüp bebek ilaçlarını 10. Haftada bırakacağımı söyledi doktorum, birden bırakmaya korkuyorum. Acaba sorun olur mu? Korkuyorum kanama vs yaşanır diye

15 20 dk sürdü ama doktorum da uzman değil profesör ilgiliydi de. Radyolog
Ben yeni cıktım randevum 1deydi kendini bir türlü göstermedi yavrum o yüzden tam inceleme yapamadı doktorum ta ki bu saate kadar benmkide perinotologtu. Bizim aynı erkek değişmemiş

Riskin yoksa direk kesiyor benm de öyle oldu azaltarak değil kutu biter bitmez bırakmıştm

Ben 2 kullandığım varsa 1-2 gün tek doz kullanıp bıraktım ama bazıları direk bırakıyorr ben azaltarak bıraktım

Kızlar burda gebelik haftamizin yazdığı kısım vardı ya ben onu açamıyorum nasıl oluyordu tahmini doğum tarihini girdim ama benimki de gözükmüyor sizlerinkini de göremedim
Profile gir ordan forum seçeneğine gir ordanda başkalarının mesaj altındaki imzayı görüntüle var önüne işaret koy acilir

erken dönemde kı tahmınler hatalı cıkabılıyor.
detaylıda daha net gorursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…