Ayy ne güzel fiyat almışsınzSezeryan 7000 benimki adana
Ooo cokmus neden bu kadarkiAyy ne güzel fiyat almışsınz
Benim sezeryan 30000 özel sigorta var onunda martta biitiyor süresi yenilemeye kaç paravi vericez bakalım
İstanbulda zaten sanıyorm yüksek fiyatlarOoo cokmus neden bu kadarki
Ooo siz en iyisi adanaya gelinİstanbulda zaten sanıyorm yüksek fiyatlar
bide doktorun op ya da docent olması da etkiliyrmş bizmki docent ondan dediler medicana ataşehir de dogum nasipse herkes kafasına göre fiyat veriyor işte eşimin teyzesi cuma dogumu var ona da verilen fiyat 18000
yani neden o kadar ki derkenn :) hastane , doktorun ünvanı , hastane kalıtesıı vs . 40.000 dogum parası dıyende var :)Ooo cokmus neden bu kadarki
Buradaki acibadem eniyi hastane 15 bin 20 bin arası,senin iyimis ucretyani neden o kadar ki derkenn :) hastane , doktorun ünvanı , hastane kalıtesıı vs . 40.000 dogum parası dıyende var :)
benımde 25.000 di açıkcasdı cok geldı.
sımdı gıttıgım hastanede 8.500 yine iyi istanbul için
24 nisandan sonra hazırlıklı olacağım ilk 30 nisan dedi belki 30 da alacakkızlarrr doğum tarihleri belli olan varmıı
OOO SEZERYAN OLMASINA RAGMEN BAYAGI BEKLETECEK.24 nisandan sonra hazırlıklı olacağım ilk 30 nisan dedi belki 30 da alacak
Ayni haftadayiz dimi 15 ağustos transferdi bnmOOO SEZERYAN OLMASINA RAGMEN BAYAGI BEKLETECEK.
BENIMKI 28 NİSAN GIBI DUSUNUYOR
18 AGUSTOS CANIM BENIMDEAyni haftadayiz dimi 15 ağustos transferdi bnm
Erken tarih vermiş dktrun haftaya gidecem bende öğrenim nzmn olur dogumum18 AGUSTOS CANIM BENIMDE
bu haftalarda doğum tarihi veriyorlar mı ??kızlarrr doğum tarihleri belli olan varmıı
SEZERYAN OLACAGIN NETLESTIUSE TABIKI VEREBILIRbu haftalarda doğum tarihi veriyorlar mı ??
bende ctesi gidecegim bakalım derler mi bişey
Aynn o an sancin gelebilirSEZERYAN OLACAGIN NETLESTIUSE TABIKI VEREBILIR
HANGI HAFTADA DOGUM YAPABILECEGIN BELLI 38+5 OLUYOR.
BENIM TÜP BEBEK DOKTORUM 39 U BEKLEMEM RISK YA NORMAL DOGUM BASLARSA DEMISTI
benim arkadaşım pazar günü 38+5 de dogurdu normal :) bir arkadaşım da 36+2 de yarın dguma giriyor sezeryan nasıl hesaplıyorlar acaba . bende ctesi soraym o halde gerci benm doktorum suratsız biraz dogumu konusmuyoruz daha diyebilir erken diye ama bilemiyiormSEZERYAN OLACAGIN NETLESTIUSE TABIKI VEREBILIR
HANGI HAFTADA DOGUM YAPABILECEGIN BELLI 38+5 OLUYOR.
BENIM TÜP BEBEK DOKTORUM 39 U BEKLEMEM RISK YA NORMAL DOGUM BASLARSA DEMISTI
Hayir cnm sor az kaldı doğuma ne kaldı kibenim arkadaşım pazar günü 38+5 de dogurdu normal :) bir arkadaşım da 36+2 de yarın dguma giriyor sezeryan nasıl hesaplıyorlar acaba . bende ctesi soraym o halde gerci benm doktorum suratsız biraz dogumu konusmuyoruz daha diyebilir erken diye ama bilemiyiorm
Ne demek ne kaldı demeyin öyle :) 25 haftadayım daha bana daha cok zaman varmış gibi geliyor :) kendimi alıştramıyorm yaklaştıgınaHayir cnm sor az kaldı doğuma ne kaldı ki
Ne demek ne kaldı demeyin öyle :) 25 haftadayım daha bana daha cok zaman varmış gibi geliyor :) kendimi alıştramıyorm yaklaştıgına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?